Nu mai folosi acronime. Sunt vagi si se pot referi la orice. Spune pe sleau ce vrei.
GFE înseamnă girlfriend experience.
Detalii? Pai la ce te gandesti tu cand spui iubita/prietena?
Mă gândesc și la complimente și la faptul să fie dulce cu mine, feminină.
Da... dar asta e doar o parte pe care o preferi.
O relatie romantica cu o fata/femeie, e mult mai mult de atat. Daca vrei sa se dezvolte frumos si sa nu ai parte de certuri si dezamagiri, prima data ai nevoie sa dezvolti cu ea, o relatie de prietenie. Nu sa sari direct la romantism si activitati intime.
Ai nevoie sa vorbesti cu ea si sa faci activitati, ce le-ai face in mod normal si cu un prieten. prima data iesiti in oras mai des, vedeti un film, va plimbati, mergeti la shopping, va jucati, va ajutati, etc. Treptat daca va intelegeti bine cat timp faceti activitatile astea, va veti simti si atrasi sexual unul de altul. Abia de atunci poti sa faci treptat si lucrurile intime. Cum ar fi saruturi, mangaieri si intr-un final sex.
Mai pe scurt, tu trebuie sa-i castigi increderea si dragostea fata de tine, nu sa i-o ceri din prima. Asa functioneaza o relatie.
Poate te ajuta daca iti povestesc putin despre relatia mea:
Am inceput sa vorbim prin mesaje cam doua luni din octombrie pana in decembrie. In decembrie am fost la ea in oras pentru prima data sa ma vad cu ea. ( suntem la distanta de 4 ore unul de celalalt. Ea e in Prahova si eu in Bacau ). Ne-am plimbat amandoi prin oras, am stat la o terasa sa bem ceva cald ( iarna pe terasa, stiu, inca radem si acum cand ne mai aducem aminte
) si mai pe seara am mers la targul de craciun si ne-am distrat. Am condus-o seara acasa si m-am dus la camera mea de hotel.
A doua zi, am fost la o cafenea unde am mai discutat chestii si ne-am plimbat prin mall. Mai pe seara i-am intalnit parintii si pe fratele ei la ea acasa. Apoi am fost la film. La intoarcere am condus-o acasa si m-am inapoiat la hotel.
A treia zi, m-au invitat parintii ei la un gratar la ea acasa, unde am mai discutat una alta. Mai pe seara am si sarutat-o pentru prima oara, cand am simtit eu ca e momentul si ca ma place pe bune. A patra zi m-am intors inapoi acasa la mine la Bacau.
Dupa am mai vorbit cu ea prin mesaje si pe camera la distanta. Apoi am petrecut sarbatorile de iarna la ea acasa. Iar m-am dus acasa la mine si am stat la distanta pana in martie cand am mai venit o data la ea. Atunci am facut prima data sex, dupa 5-6 luni de cand am cunoscut-o.
Am mai venit iar la ea si am petrecut sarbatorile pascale. Apoi a venit la mine acasa sa stea doua saptamani in iunie. Si de atunci inca sunt cu ea impreuna si ne vizitam unul pe altul cand putem pana cand vom face ceva cu distanta.
Ideea e ca am investit in relatia asta, aproape un an sa ajung unde sunt acum. Si inca mai avem de munca. Nu m-am grabit si nu am fortat nimic. Stiam ca necesita rabdare si munca.
Poate in cazul tau nu va fi la o distanta mare de tine, dar chiar si daca e sa fie din zona ta, tot trebuie sa ai rabdare si sa muncesti la relatia asta. Nu e ca si cum ti-ai lua un caine, sa faci tot ce vrei pe moment.