Ii zici adevarul chiar daca e dureros, asa capata experienta de la viata sa nu mai sufere asa mult si tu esti vinovata ca ai stat de pomana cu el.
Buna draga mea
constientizezi ca pentru orice persoana despartirea este dureroasa dar dureros este si-atunci cand iubesti o persoana cu toata fiinta ta insa ea/el nu te iubeste, asa si cu el il va durea ca tu nu-l iubesti si ca va veti desparti deci...sufera din mai multe puncte de vedere, nimeni nu v-a putea sa-ti spuna cum sa te desparti de el fara sa-l doara cu "frumosul", insa gandeste-te esti hotarata? OK nu pune pe nimeni sa se desparta de el, fa-o tu in fata lui si incearca sa-l iei cu usorul, fii tare si ia-ti inima in dinti spune-i ca pentru tine aceasta relatie nu mai are nici-un rost si ca tu nu ai aceleasi sentimente si ca daca veti mai continua va ajunge un chin pentru amandoi, ca doresti ca voi doi sa reveniti la stadiul de prieteni, numa-i daca el doreste![]()
Bafta multa
!
In primul rand vreau sa imi cer scuze pentru. ca nu am scris corect :d. mi-am schimbat tastatura si imi este destul de dificil
pai sa va pun cum a inceput
l`am placut, de aia am acceptat sa fiu ca el
.l`am iubit si eu,. dar nu ma mai atrage, nu ma face sa ma simt bine. nu ma face sa ma simt in culea fericirii, nu mai simt nimic pentru. aceasta persoana
... asta e! J sa va spun. mila este p. ca atunci kan d il vad plangand in genunchi in fata mea
mi se rupe sufletul, de cate ori ne intalnim imi cumpara flori si chesti. p mine nu ma intereseaza ca ma duce nu stiu unde sau ca imi cumpara nu stiu ce! eu u il mai iubesc j gata!
. dar cand il vad asa suferind. el este o fire dura, nu plange, nu isi arata sentimentele, dar in fata mea e in stare sa`mi pupe picioarele.
cam asta e
j am uitatt sa precizez. el e mai mare daca mine ca 3ani si jumatate si este un baiat foarte dorit de ulte fete adica ar putea sa stea cu o fata mai mare daca mine, sa se culce chiar ca ea(lucru pe care nu vr sa-l fac, bine nici nu mi-a cerut asta) dar el s`a atashat de mine. astept si eu un rasp
j multumesc frumos
In primul rand vreau sa imi cer scuze pentru. ca nu am scris corect :d. mi-am schimbat tastatura si imi este destul de dificil
pai sa va pun cum a inceput
l`am placut, de aia am acceptat sa fiu ca el
.l`am iubit si eu,. dar nu ma mai atrage, nu ma face sa ma simt bine. nu ma face sa ma simt in culea fericirii, nu mai simt nimic pentru. aceasta persoana
... asta e! J sa va spun. mila este p. ca atunci kan d il vad plangand in genunchi in fata mea
mi se rupe sufletul, de cate ori ne intalnim imi cumpara flori si chesti. p mine nu ma intereseaza ca ma duce nu stiu unde sau ca imi cumpara nu stiu ce! eu u il mai iubesc j gata!
. dar cand il vad asa suferind. el este o fire dura, nu plange, nu isi arata sentimentele, dar in fata mea e in stare sa`mi pupe picioarele.
cam asta e
j am uitatt sa precizez. el e mai mare daca mine ca 3ani si jumatate si este un baiat foarte dorit de ulte fete adica ar putea sa stea cu o fata mai mare daca mine, sa se culce chiar ca ea(lucru pe care nu vr sa-l fac, bine nici nu mi-a cerut asta) dar el s`a atashat de mine. astept si eu un rasp
j multumesc frumos
Bună @Letissia! Nu stai cu cineva din milă. Suferința lui nu trebuie să te determine să stai lângă un om pentru care nu simți nimic, eu aș privi-o ca pe un șantaj. Vrei să fii fericită sau să trăiești în minciună și ambiguitate? Este bine să fim toleranți, atenți, îngăduitori, dar dragoste cu de-a sila chiar nu se poate. Părerea mea este să faci exact ce trebuie, mai devreme sau mai târziu oricine a suferit din dragoste, dar nu se moare din asta.
Mari succese și o zi cu zâmbet!
Dar de ce ai acceptat sa fii cu el, tot de mila? Nu te-ai gandit la consecinte si la cat v-a suferi el? Si cum poti fi cu o persoana doar din mila si atat?
Asteptam raspunsul intrebarilor pe aceeasi adresa![]()
Dupa sarbatorile pascale, minunat ar fi sa vorbesti cu el deschis si fara ocolisuri. Spune-i ca nu ai inceput a tine la el si nu il iubesti precum ai crezut.Ca ar fi mai bine sa luati o pauza.Iar cu timpul din partea ta pauza sa fie definitiva si o sa ii spui ca iti este mai bine asa si ca si lui la fel, chiar daca nu recunoaste.Nu ii spune de mila ta ce o ai pentru el, pentru ca totusi nu cred ca este mila...
Mila iti poate fi de un amarat de pe strada, dar nu de acesta.
Doar ca iti pare rau ca nu il iubesti cum el te iubeste si atat!
Pentru ca nu ai facut pasul de a te "culca" cu el, asta inseamna ca esti o fata speciala.Si da, esti atat de speciala pentru el.Ingenuncheaza si ar face "orice"pentru tine. Vrea sa fi a lui poate pentru totdeuna si de aceea ajunge a face multe lucruri(lacrimi, cumparaturi, ducerea la localuri si ingenuncheatul acela...)spunand ca este si un baiat cam dur![]()
Sau poate vrea doar sa te impresioneze si atat!
Pai daca nu il iubesti ar trebui sa faci cum iti e tie cel mai bine, lasa-l pe el pentru ca nu faci altceva decat sa iti bati jocde el, el crezand ca poate si tu il iubesti.intelegi? ar trebui sa dispari fara sa te mai uiti in urma.ai grija bafta.si nu da inapoi
Spune-i asa: ma cocaza gata! nu vezi ca ai capu patrat bafta!![]()
cel mai usor pe mess
Pai cu mila nu faci nimic.el ti-a gasit punctul sensibil si mereu va proceda la fel.fii hotarata spune-i ca nu se mai poate, ca nu mai vrei sau chiar motivul real, si cu asta basta asa te vei intaorce la infinit.succes
Poi care e faza, il lasi sa te tinga sa te sarute si ce ai mai zis in intrebarea de mai devreme.dar tie de fapt tie mila de el... buey,care e problema pana la urma, ma refer la problema ta
, esti pe punctul de a face dragoste ca baiatul care nul iubesi? nu ti se pare cam ciudat? si hai totusi sa-ti dau un sfat site-ul asta e public dai si lui site-ul si spune-i sa citeasca si el intrebari ...si pote o vede pe a ta si se simte nasol, chiar daca sufera va sti ca nu-l iubesti, si priveste partea buna nu eu spui uh in fata desi asa ar trebui chiar da adevarul doare
Cel mai simplu lucru pe care il poti face e sa ii trimiti un mesaj de despartire si sa incerci sa nu prea dai ochi cu el pentru mult timp.Pana ce isi gaseste o noua prietena mai exact sau mai devreme.
Gasestei intai o fata de care s-o placa mai mult decat pe tine apoi il vezi facand ceva cu ea si te desparti. Daca vrei poti sa faci altfel, asta e opinia mea.
Te-as sfatui sa nu mai fii asa de apropiat de el. poti sa te scuzi ex:esti pedepsit. eu sper ca ti-am fost de ajutor da eu practic accest truc.
Madalina_6514 întreabă: