| Carp_Cristian_2002 a întrebat:

Vreau sa fac sex cu prietena mea, in ce pozitie sa o pun? 69 sau capra? Sunt nedumerit, nu accept batjocura

12 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Mai bine nu face sex cu nimeni decât după ce te căsătoreșți. Păcatul cuviei nu aduce fericire în viața nimăniu, doar vinovăție, stresul unei sarcini nedorite, al despărțirii, etc.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Stai linistit ca mainii tale drepte nu ii pasa de pozitie

| Violleta2022 a răspuns:

Cu ce sa faci sex puiule, ca la varsta ta nu ai nici sperma, si nici penis pentru sex, doar un kmic cuculet.
Eu spun sa te precupi de alte jocuri cu copii pe afara sau pe PC, si in vreo 5-6 ani sa te intorci, ca sa ne intrebi despre sex.

| corbulalbrosu a răspuns:

Care ar fi motivul conform careia ar trebui sa folosesti doar una dintre pozitiile indicate fiindca in mod normal probabil ca nu poate exista nimic care sa te impiedice sa incerci ambele pozitii si pe urma la final sa ajungi sa tragi concluzia corecta. In concluzie incearca-le pe amndoua. big grin Succes!

| SG1995 a răspuns:

Hm, păi nu întreba pe noi, întreb-o pe iubita ta, știm noi ce preferințe sexuale are ea?

| GoldenZenith a răspuns:

Ce varsta ai?
Nu stiam ca poti incerca pozitiile astea cu manuta. straight face am imbatranit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici eu nu accept prostie dar cu toate astea tot aici esti...

| kandaraki a răspuns:

Prostut baiat, el crede ca ne ia la misto, cand de fapt se face de ras!

| OMFGConrad a răspuns:

Cu mâna după cap și prinzându-te de colțul gurii.

| BlyeeetAK47 a răspuns:

Degeaba bosss, nu o sa apuci sa faci nimic, imd ce realizezi ce o sa se intample o sa iti dai drumul. fata nici nu o sa apuce sa iti atinga un pic penisul.

| FloareaSoarelui96 a răspuns:

Cum îi șade mai bine.

| Kpm_Chris_2000 a răspuns:

Cand tiam ctit raspunsul m-am uitat dintii la poza ta si am zis clar

Întrebări similare