| vreausaslabessc a întrebat:

Vreau si eu o dieta cu maxim 400 calorii pe zi. Dau funda
Dar fara sfaturi cu:"e prea putin" sau geva de genulchatterbox ca nu le iau in considerare

8 răspunsuri:
| Crisu_7532 a răspuns:

Nu le iei in considerare?!?! Dar cat de nesimtita si lipsita de respect fata de corpul tau poti sa fii!?!?
Ti se pare ceva perfect ok sa-ti bati joc de sanatatea ta, nu? Vrei sa ajungi numai piele si os? Anorexica? Nu stiu daca tot cu tine am vorbit sau cu o alta domnisoara. dar curele de genul asta duc la anorexie, iar anorexia se trateaza in spital. adica te interneaza, te hranesc intravenos prin perfuzii (cate 2-3 luni!) si apoi te si trimit la psiholog/psihiatru. E nasol, nu?
Toti nutritionistii din lumea asta o sa-ti spuna ca daca slabesti mai mult de 1-2kg/ saptamana iti dai peste cap metabolismul. Sa stii ca poti sa slabesti si sanatos. Dureaza putin mai mult decat o dieta draconica, dar macar te pastrezi sanatoasa. cele 400 de calorii pe zi ale tale or sa te faca slaba si bolnava. n-o sa ai chef de nimic, o sa fii obosita tot timpul, o sa-ti fie somn mereu, o sa ai probleme de concentrare.ca sa nu ma apuc sa-ti explic ce se intampla de fapt in organismul tau. Dar hei! macar esti slaba nu? ce daca esti bolnava?!
Baga-ti mintile in cap ca daca nu ai tu grija de sanatatea ta, cine sa aiba?! uite, mananca sanatos si fa sport, ca sa nu fie nevoie sa ajungi la 400 de calorii pe zi. O sa ajungi sa nu mai ai forta sa te ridici din pat.
uite, incearca dieta asta: http://curadeslabire.biz/......aloriilor/
succes.

| Annye_2425 a răspuns:

Ok.cum zici tu dar vreau doar sa spun ca nu vei rezista cu"dieta" de 400 de calorii pe zi nici macar o saptamana. dupa cateva zile te vei simti slabita creierul nu mai este oxigenat cum trebuie si nu vei mai fi la fel de activa. prin infometare nu slabesti ci iti faci mai mult rau mai ales ca dupa ce te lasi de dieta te ingrasi mult mai mult.
incearca sa faci mult sport mananca ceva usor si mai ales pana in ora 18happy
bafta

| alecssandra a răspuns:

Dieta cu program de doua ore
Cura de slabire prevede mancatul din doua in doua ore. Se tine 4 zile si asigura pierderea a 2, 5 - 4 kg. Bineinteles, cura poate fi repetata pana la obtinerea rezultatului dorit.
Prima varianta:
- ora 8:00 - 1 ceasca de cafea fara zahar
- ora 10:00 - 1 ou fiert tare
- ora 12:00 - 1 mar
- ora 14:00 - 1 felie de paine prajita + 100 g gratar
- ora 16:00 - 2 mere
- ora 18:00 - 1 suc de rosii
- ora 20:00 - 100 g branza de vaci.

A doua varianta:
- ora 8:00 si 10:00 - la fel ca mai sus
- ora 12:00 - 1 lingura de stafide sau 1 mar
- ora 14:00 - 50 g branza
- ora 16:00 - 1 mar
ora 18:00 - 1 felie de paine prajita
- ora 20:00 - 1 cana de ceai de soc fara zahar.

pe asta o tin eu.tin o zi etapa 1 o zi etapa 2 si tot asa pana fac 4 zile, fac pauza 3 zile si o tin iar pana ajung unde doresc. Prima faza e foarte ok..branzica aia de vaci prinde bine si pieptul de pui cu felia de paine tine bine de foame, din punct de vedere caloric nu depaseste 740 kcl[calculat de mine, strict pe cantitatile din dieta] poti slabi lejer cu prima faza.sa tii 4 zile incontinuu insa la a doua deja vorbim despre alta treaba la a doua faza sunt eu acum si ma simt ametita insa pentru prima data o tin cum trebuie si pe viitor am sa tin doar prima faza. a doua faza nu depaseste 415 kcl si e crancena rau rau singura diferenta e ca se taie din portia de branza la jumate si se scoate pieptul de pui insa toata treaba asta se simte eu am uitat de branza de vaci sa o mananc in a doua zi si repet, ma simt foaaaarte slabita. Deci ai grija. Eu nu voi renunta.maine tin prima faza si creca voi astepta ora pranzului mai ceva ca ziua de vineri [am banchetul, de aceea ma supun la un asemenea,, chin,,] si repet:dupa banchet am sa tin prima faza ca e foarte usoara, crede-ma ce-ti spun. ma rog, am sa o modific nitel insa categoric nu mai repet faza 2 decat joi dupa aia nu fiindca e crancena

| DeDii a răspuns:

- Ora 8:00 – 1 cafea.
- Ora 10:00 – 2 oua fierte
- Ora 12:00 – 1 pahar suc de rosii
- Ora 14:00 – 100 g sunca sau 1 felie paine prajita
- Ora 16:00 – 1 mar
- Ora 18:00 – 100 g branza slaba
Se slabeste 1 kg/zi.

daca nu bei cafea, bea ceai si poti sa mai inlocuiesti cu ce vrei tu adica sucul de rosii cu un mar dieta asta are in jur de 500calorii

| 100SweetSmile4you a răspuns:

Eh...Asta ti-am zis eu la un raspuns pentru o intrebare anterioara de-a ta.
Dar este spre binele tau!
Si eu am tinut dieta cu 400 de kcal zilnic, am slabit, dar am regretat mult apoi...Credeam ca nu pot slabi altfel, decat prin infometare.Imi era imposibil! Toata lumea imi spunea sa mananc mai mult si nu ascultam pe nimeni.Pana intr-o zi cand m-am simtit extraordinar de rau si mi-am dat seama ca nu exista diete care sa ajute la slabit fara urmari groaznice, ci doar un stil de viata sanatos...
Nu este vina ta pentru ceea ce faci, sunt sigura de asta.In ziua de azi, cu totii cred ca o persoana trebuie apreciata doar daca este piele si os.Nu este corect, stiu! In mass-media este super-promovata imaginea fetelor subponderale, ca fiind idealul in viata.
Presupun ca acestea au fost motivele pentru care ai ales acest drum, dar trebuie sa te gandesti si la sanatatea ta!
Trebuie sa vezi un film care te poate ajuta...Se numeste "Adevarul despre marimea 0", un film foarte interesant pe care l-am vizionat si eu anul trecut.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

ai inebunit la cap? nici in spital cind esti tinut pe glucoza nu ai 400 de calorii

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://dietapentrutine.blogspot.com aici

| clau_1550 a răspuns:

Crisu_7532 : E adevarat ca 400 de calorii sunt foarte putine, dar sunt persoane care chiar si cu 400 de calorii pe zi nu vor ajunge in veci piele si os pentru ca pur si simplu nu pot sa slabeasca. Si inca ceva : un regim cu 400 de calorii pe zi poate fi tinut pentru a mobiliza "depozitele" sa se miste de unde s-au pus si pentru a forta metabolismul. Dar pe timp indelungat sunt putine cele 400 de calorii ( avand in vedere ca numai in 8 ore de somn consumam aprox 450 ). Sfatul meu este sa renunti la paine (alimentul care aduce cel mai mare nr de calorii) si sa incerci cu lactate, nuci, alune ( sunt grasimi bune pentru creieras in astea ) fructe si legume si sa nu stai nemancata(sa pacalesti foamea cu un mar, un covrig mititel) Un regim alimentar cu 800 de calorii poate fi tinut o viata, dar cu jumatate nu mai mult de o luna ( nici daca ai putea ). Daca te lupti cu kilogramele si degeaba ar trebui sa mergi la un medic endocrinolog - poti avea o dereglare hormonala, hipertiroidie etc. Orice afectiune se trateaza. Deci cum sa te ajut cu cele 400 de calorii pe zi? Hai sa iti propun ceva, totusi. Dimineata : un ou fiert si un mar (aprox. 150cal), pranz : supa de legume (100cal), seara : o banana si un iaurt (200 cal). Aaa. si incearca si cromul pentru ca reduce pofta de dulce si bineinteles o cura cu niste vitamine big grin Sper sa te descurci. Cine zice ca ai innebunit la cap nu stie cat de complexat esti de burtica aia inestetica sau de faptul ca blugii tai preferati nu te mai incaphee hee Si foarte important : nu uita sa faci si sport ( danseaza cat te tin puterile prin casa sau iesi si alearga prin parc, important e sa consumi ceea ce ai mancat). Nu e nevoie sa te fortezi sa faci un abdomen ca al lui Nicole Scherzinger - la ea e vorba si de alte treburi, nu numai de sport tongue Bafta:*