| GeorgiC a întrebat:

Bună TPU.Am o problemă destul de aiurea.M-am înscris la facultate ( sport ) deoarece ştiam că se dă examenul din handbal (pe care-l practic ),fotbal şi înot,dar mi s-a spus că trebuie să dau examen şi din gimnastică:sfoara, şpagatul. etc! Iar eu trebuie neapărat să ştiu ori sfoara ori şpagatul. Da, ştiu...pot face şpagatul cu foarte multe exerciţii în fiecare zi, multă muncă şi efort depus.Dar va avea rezultate? Totuşi..am 19 ani! Dau fundă.Vă rog, vreau păreri! (Am scris la această categorie deoarece este foarte vizionată, scuzaţi! )

Răspuns Câştigător
| JosePpPp a răspuns:

Fa frate intinderi cat mai des si incearca tot mai multwinking dar mai faci pauze mari ca sa lasi muschiul sa isi revina si sa se recupereze. O sa iti iasa si la 20 de ani happy incearca sfoara I don't want to see spagat iach! Te rupi rau la inceputhappy

2 răspunsuri:
| Anon2013 a răspuns:

Ai gresit categoria.

| GeorgiC explică (pentru Anon2013):

Nu am greşit categoria, dacă ai fi citit până la capăt ai fi văzut că scrie : Am scris la această categorie pentru că este cea mai vizionată ) am scris şi la o altă categorie, dar şi aici.Mi-am cerut totuşi şi scuze, poate displac pe unii, dar asta este.