Cei mai activi useri din categoria Educaţie şi Cultură Generală pe 10 Octombrie 2024 sunt:
Cum poti obtine o bursa de studiu in Italia fiind cetatean roman?
Bună tuturor, dacă un om are arsuri pe piele, trebuie consultat de dermatologi?
Care e treaba cu ciocolata Dubai? De ceva vreme vad tot mai multă lume că vorbește de ea
Nu m- am lamurit 100% ce reprezinta studiile de master. In aproape toate cazurile vad ca acestea sunt accesibile tuturor, indiferent de pregatirea pe care o au sau profilul ales la licenta. Totodata, ...? (mai mult)
Exista vreun mod de a lucra la un job cu program fix si a face o facultate de chimie/biologie/biochimie/inginerie medicala etc. pe langa? Profilele astea nu par sa aiba varianta de invatamant la distanta...? (mai mult)
Eu am o mare dilema deci cum se explică faptul că fierarii folosesc cuptoare de topit fierul care sunt făcute tot din fier dar nu se topesc ci topesc doar fierul introdus in ele? Cum este posibil?
Unde și cum poți face un curs ceva in Romania că sa ajungi practician certificat al metodei de vindecare "Codul emotiilor" creata de Dr.Bradley Nelson?
Cum poți deveni practician certificat al metodei alternative de vindecare "Metoda Sedona"de Hale Dwoskin?
Bună tuturor, în ce limbă a fost scrisă Biblia?
Bună tuturor, demonii nu pot fi văzuți, nu? Ei sunt invizibili sau cum?
Bună. ce poți sa ieși în urma facultatii de business si turism din cadrul ASE București? de asemenea, ce recomandați între aceasta si facultatea de management? sunt clasa a11a. mulțumesc.
Salut! Sunt anul 1 la facultate si nu am reusit sa ajung in prima saptamana din motive personale, dar am auzit ca grupa mea si au luat carnetele si legitimatiile. Imi trebuie neaparat legitimatie? ca ...? (mai mult)
Buna ziua, am 34 de ani si mai am de dat licenta. Din pacate nu mai stau la caminul din timpul facultatii si as vrea sa ma inscriu din nou acolo. Intrebarea mea este: se poate? Si ar fi legal sa...? (mai mult)
Bună tuturor, cum pot vedea cursuri online de " Știința informării și documentării "?
Ce facultate mai primeaza sa urmezi, in zilele noastre? Ce job e mai rentabil dupa ce termini facultatea?
Bună tuturor, la " Științe ale informării și documentării " se pregătesc cei care vor să devină bibliotecari?
Salut. Am parcat si am primit amenda de 200 lei. Am trimis sms- ul inainte la numarul corect insa in loc de " 1B999XXX" am pus "P1 B999XXX". Mereu am platit asa si nu au fost probleme. Am achitat...? (mai mult)
Este legal ca un profesor să îmi dea dowr mie test, să mă pună in prima bancă și sa vina sa îmi smulgă testul?
Salut, o intrebare. Cum se desfasoara un curs de calificare la A.J.O.F.M? Se preda sau care este modul de predare? Si de cate ori pe saptamana se fac cursuri, luând in considerare, ca m- am inscris...? (mai mult)
Bună! M- am apucat de învățat biologia pentru admitere la Tg. Mureș la medicină generală, surprinzător, dar merge foarte bine, înțeleg ce citesc și pot face corelații. Am început meditațiile...? (mai mult)
Bună tuturor, la ce materii se dă examen de bacalaureat la specializarea " ȘTIINȚE SOCIALE "? Unde ați găsit informații despre asta?
Ce înseamnă telefon analogic? Dar digital? Cum adică? Din câte știu analogic era ceasul nu telefonul
Bună! Vreau să devin educatoare și plănuiesc să fac pipp în cadrul unibuc, dar mi- aș dori să predau și celor mici engleză.Cum pot să fac? Nu aș vrea să fac limbi străine pentru ca nu mă...? (mai mult)
Buna ziua! Cat de grea este matematica la facultatea de farmacie?
Bună tuturor, cartofii prăjiți afectează negativ dinții și măselele?
M-am transferat de la profilul protecția mediului la științe ale naturii (dintr-o greseala) și acum vreau sa ma transfer înapoi la acel liceu și tot la protecția mediului, se poate?
Sunt periculoase bateriile cu Nichel Cadnium Ni- Cd? Dar dacă sunt ruginite? Și e adevărat că brădulețul acela de pe baterii înseamnă că nu sunt toxice și că a fost introdus in 1955 că părinții...? (mai mult)
De cate ori te poți transfera de la un liceu la altul? Eu am fost profilul protecția mediului și m- am mutat la alt liceu dar nu am intrat la același profil și am întrat la științele ale naturii,...? (mai mult)
Buna ziua am terminat Electronica aplicata in 2013 la Galati. Vreau sa dau licenta anul viitor dar am uitat tot. Trebuie sa imi aleg o tema si vreau sa ma pregatesc cu teoria. Platesc meditatii pentru ...? (mai mult)
Deci am de făcut un proiect și la final aș vrea un joc care să aibă legătură cu proiectul.Aș vrea niște idei ce joc aș putea găsi!
Unde pot si eu sa citesc Cismigiu & Compani de Griogere Bajenaru? Va rog repede
Salut, aș fi interesată să intru în învățământ, unde pot afla de ce anume am nevoie, unde se fac înscrieri? De unde pot inv pentru examen. Vă mulțumesc
Ce limbi străine exotice vorbiți? Cat timp a durat să o învățați?
Salut TPU, sunt student și nu știu sigur daca mă încadrez pentru bursa socială.Sunt orfan de un părinte. Daca beneficiez de pensie de urmaș mai pot primi bursa socială?
Bună tuturor, de ce profeții - oamenii care interpretează voința lui Dumnezeu sunt numiți și prezicători ai viitorului?
Salut dacă înainte toate cărțile erau în alfabetul chirilic cum puteau traduce preoții ce nu știau rusa?
Oamenii buni ce înseamnă "gen fluid "
Am o nedumerire daca cuptorul de fier e făcut tot din fier cum de nu se topește și cuptorul din fier la rândul său din ce a fost făcut?
Stie cineva, cartile de pe artedu28.ro,sunt bune? Ma gandeam sa iau pentru matematica, dar am zis sa intreb, ca poate are cineva, si sa spuna daca merita sau nu?
Sunt boboaca la liceul tehnologic economic de turism din Iasi. Ce este in neregula cu profa de fizica și profu de chimie? Ma sperie foarte tare. Deja am luat note foarte mici la aceste materii.
Gramatica limbii romane este singura care a păstrat declinarile din limba latina? Nu mai este nicio limba care sa le folosească?
Care este treaba cu Anglia și cele 3 tari din care e format UK Anglia Scotia și Țară Galilor? Sunt tari sau regiuni gen cum e la noi Moldova Transilvania? Și astea 3 tari sunt conduse de rege? Sau...? (mai mult)
Salut următoarea intrebare e doar pentru cunoscători. Exista mentalisti care te pot hipnotiza în public și pot vorbi cu tine in mod subliminal mai ales prin limbajul trupului? Știe cineva despre acest...? (mai mult)
Buna ziua, de ceva vreme ca trec printr o despartire acum facem 4 luni, nu neaparat asta m- a afectat cred dar pur si simplu nu ma gandesc la nimic, n am nimic in cap, ma uit asa in gol, si pot asculta...? (mai mult)
Cate examinări avem la facultate până a face refacere de materie? iar dacă trebuie să facem refacere de materie se plătește în toamnă înainte de începerea anului universitar sau înainte de...? (mai mult)
Cum funcționează un ceas mecanic? Are baterie sau funcționează cu rotite care se învârt? Adică gen cum funcționa Bong Bangul înainte?
Salut, sunt la școală profesională în clasa 11 ca Român de pretutindeni (Basarabean), și aș vrea să știu cum să mă transfer la liceu zi acum la început de an, am întrebat la secretariat...? (mai mult)
Ma pot face contabil cu o diploma de management (economist) la facultatea de economie si afaceri? precizez ca sunt la id
Este Facultatea de economie si afaceri la distanta - management buna la ceva?
O Diploma de Facultate de economie si afaceri la distanta te ajuta cu ceva?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
LisaJulie întreabă:
Magie2525 întreabă:
Alex10092003 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
ncrederea se pierde cel mai u?or ?i se castiga cel mai greu. P?rin?ii t?i au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie s? vad? c? nu mai faci acelea?i gre?eli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam, parintii...... (mai mult)
Nu s- ar ntmpla nimic, doar c? trebuie s? fii sincer cu tine ?i s? te ntrebi dac? tu chiar l vei da n sesiunile viitoare. Adic? ar trebui chiar s? nve?i pe bune ?i s?- l iei. Dar eu zic s? ncerci...... (mai mult)
INNA
Hot, Amazing, Sun is up, Caliente, Inddia? Le stii pe toate? Hai sa vedem cat de multe stii despre INNA!