Cei mai activi useri din categoria Educaţie şi Cultură Generală pe 24 Februarie 2019 sunt:
Cu ce se ocupa un tehnician nutriționist care face un curs de tehnician nutriționist și nu facultate.Care e diferența dintre el și medicul nutriționist? Am văzut la TV că apar multi la care scrie...? (mai mult)
Salutări!Cum pot pune teoria în practică în orice domeniu, cum pot lega teoria de practică?De exemplu:„Teoria literaturii este domeniul filologiei care se ocupă de cercetarea bazelor ...? (mai mult)
Salut TPU, am o intrebare mai ciudata azi am ajunst la munca ca de obicei si de fiecare data cand ma scol din scaunnsi ating clestele sau alte metale simt un soc electric, nu foarte mare dar enervant,...? (mai mult)
Bună, ce rol asa usita de jos a sobei? ( unii ii mai zic "cenusar") Dau funda
Cum pot să citesc mai repede, dar să și înțeleg în același timp? Citesc într- un mod exagerat de lent, chiar dacă citesc foarte mult. Cunoaște cineva o metodă care chiar funcționează? Mulțumesc...? (mai mult)
Va prezint situatia unui prieten: El este luat la misto, batjocorit si facut de ras de o profesoara, care sustine ca acesta a jignit- o. Banuiesc ca are vreo inregistrare. Daca baiatul asta o inregistreaza...? (mai mult)
Salut. As avea nevoie urgent de testul stadiar numarul 3 din culegerea FISE DE LUCRU clasa a-8-a editura paralela 45. Va rog frumos sa ma ajutati daca puteti. M-ar ajuta foarte mult
Să iasă în fața celorlalte curse ale/de-ale tale?
Salut! Am o mica problema cu doamna diriginta. Cand ma asculta imi pune intrebari idioate, iar daca gresesc ma face de ras. O suport de cativa ani de zile, dar o mai suport doar 3 luni. La ultima ora...? (mai mult)
La absolvirea unei postliceale, cum este sustinut proiectul de sfarsit(prezentarea proiectului)? + Vor participa toate specializarile ca si spectatori?(gen proba va avea loc intr- un amfiteatru cu toti...? (mai mult)
Salut, mă poate ajuta şi pe mine cineva în legătură cu acest " Cambridge "? Sunt clasa a 9- a şi din câte am înţeles, dacă am acest Cambridge mă scuteşte de bacalaureat la proba de limba ...? (mai mult)
Buna! Termin 11 clase la liceul economic și as vrea sa fac clasa 12 la seral sau la fără frecventa, vreau doar sa pot da bacul și sa nu merg la școala. Este posibil?
Imi puteti recomanda o carte care sa semene cu Twilight si Cartea pierduta a vrajitoarelor?
De-a lor sau de-ale lor?
Știe cineva in ce consta admiterea la Institutul Medico Militar de la Targu Mureș? Am căutat pe site ul lor dar as vrea sa știu de la o persoana care este acolo sau are cunoștințe. Este necesară...? (mai mult)
Buna ziua, citisem undeva ca masa aerului rece este mai mare dacat cea a aerului cald. As vrea sa stiu care este explicatia?
Unde pot verifica dacă o monedă este reală în Iaşi
Niste exemple de functii injective ce iau o matrice de tipul n x m si returneaza un numar real? Cu cat mai multe, cu atat mai bine
Buna TPU! Am si eu o intrebre. Anul centenar s-a terminat pe 31 dec sau pe 1 dec?
Ce inseamna tehnician nutritionist si cum poti sa devii unul? Am vazut ca se poate cu un CURS facut si fara facultate de medicina.E adevarat? Ce face un tehnician nutritionist mai exact? E ca medicul nutritionist? ...? (mai mult)
Salutare,stie cineva niste forumuri, pentru intrebari pentru bac? Orice altceva in afara de SEI, caci imi spune ca este in "mentenanta". Funda!
Dragilor sau dragelor?
Diferența dintre metaforă și epitet (Pe larg)
Ce cursuri de SANATATE exista? Cursuri nu facultăți.
Salut TPU, stie cineva de unde as putea sa iau si eu proiectul pentru atestatul pentru ptofilul arhitectura? dau funda!
Eu toata viata am tacut in fata tuturor. Am lasat de la mine, am acordat oricui sanse si mi- am asumat vina, fie ca eram vinovat, fie ca nu.Problema e ca de la un timp sunt mai irascibil. Desi eu...? (mai mult)
Un coleg de-a meu sau de-al meu
Salutări Deci azi la ora de religie, la un moment dat profei de religie i s- a rupt scaunul cât stătea la catedră și pentru că am râs a crezut că eu am rupt scaunul și i l- am pus așa ca să...? (mai mult)
Cât costă un gros moldovenesc?
Buna. Deci cum sa invat la psihologie? :0 Ca dau bacul din ea. Cand citesc titlurile suna atat de usor dar sunt multe forme si tipuri si multa teorie pe care sincer nu o inteleg. Nu inteleg cuvintele deloc....? (mai mult)
O intrebare pentru cineva expert in chimie ( ca asa de hobby ma pricep si eu ). - Am observat ca majoritatea subst explozive au la baza azotul. Ce face azotul asta de e asa de periculos avand in vedere...? (mai mult)
Am cunostinte teoretice medicale luate de prin enciclopedii medicale si carti de sanatate, unde as putea lucra in domeniul medical si de sanatate?
Ca profesor daca nu treci pe cineva absent si acel elev e lovit de masina ce poti păți? Iar in cazul 2 daca doi elevi se lovesc in timpul orei tale ce poti păți?
Câte cărți a scris Victor Hugo?
Salut! De ce a scazut natalitatea?
Ce s-a intamplat cu site-ul 4bac.ro? imi cere sa am cont de utilzator si parola dar nu poti face cont nicaieri?
Sunt in clasa a11 a profesionala, am mers la scoala 1 semestru. dar din motive personale nu am mai mers la scoala. stiu ca o sa raman repetent. dar vreau sa stiu daca pot sa ma transfer dupa vacanta de...? (mai mult)
Anul asta am evaluarea naționala și ma gândeam cum sa învăț speciilesi genurile, sa învăț un model și doar sa înlocuiesc ce trebuie sau sa învăț trăsături sa le dezvolt eu?
Am auzit de la români o zicătoare - au țiganii biserica? - au au. nu am înțeles-o și n-am auzit-o înainte. explicați, vă rog, semnificația. mulțumesc
Buna tuturor, care este diferenta dintre "especially" si "speacially"?
Am auzit din ce in ce mai des, intoleranta la lactoza ( produse lactate), intoleranta la gluten s-a.m.d. Cum se manifesta intoleranta asta? Vomita, li se face rau, au diaree?
Doar la mine in clasa e asa galagie? Zice un copil ceva, toti incep sa rada, cum zice profa ceva mai amuzant unu da replica, altul tipa, altul ragaie, intotdeauna se aud zgomote, "fâșâit", "bombănit",...? (mai mult)
Salutare! m- am apucat recent, sa invat pentru bac la biologie.As vrea sa iau 9 si ceva, dar nu stiu care e cea mai buna sursa, pentru a invata.Am auzit ca la inceputul fiecarei culegeri, de bac la ...? (mai mult)
Bună, TPU! De ce nu vorbesc colegii cu mine? E din cauza deficientei mele de auz sau ce? La început, au vorbit cu mine dar și au dat seama ca nu înțeleg totul și din aceasta cauza, au început...? (mai mult)
Buna TPU. Care stiti sa vorbiti japoneza? Sau, care invatati acum japoneza (inceput, mediu deja)? Vreau sa am cu cine vorbi. Invat deja de o luna, dar e mai greut deoarece nu am cu cine invata. Am o...? (mai mult)
Salut in Cluj exista facultatea de cibernetica? daca nu va rog să îmi spuneți dacă există în alte orașe dar nu în București Ce se materii se intra? Cu ce medie trebuie sa intri? Cat ar fi ...? (mai mult)
Buna TPU. Cine studiaza la Litere Brașov,imi puteti spune cum e? adica stiu ca e cam greuta facultatea si ai mult de citit,dar as vrea sa stiu daca aveti si timp liber, adica pentru voi.
Buna TPU! As vrea sa stiu cum se desfasoare proba de competente digitale de dinaintea bacului.
Niște idei pentru licență la informatică?
Salut! Imi poate explica si mie cineva cum se face un filtru avansat in excel? Ofer funda, urgent!
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Placa de indreptat parul Remington Ceramic Straight S3500
37
Dismally întreabă:
elcosmin întreabă:
MariusNWM întreabă:
IIIshaneIII întreabă:
O relatie normala si deschisa nu tine cont de primul care isi impartaseste sentimentele, sau ordinea in care sunt impartasite. Trebuie sa fiti cei mai buni prieteni, sa va cunoasteti unul pe celalalt...... (mai mult)
Pare o lupta de- a ta impotriva... ta. In cazurile astea, cand mintea incearca sa te convinga sa te autodistrugi este preferabil sa te vezi cu un psiholog. Stiu ca e greu sa te convingi sa faci asta. ...... (mai mult)
La ora actuala sunt Lasere medicale speciale pentru dermatologie, pentru piele si care pot curata si regenera pielea fara nici o durere si in scurt timp. Unii apeleaza la laser daca au prea mult par pe...... (mai mult)
Dulciuri de pe mapamond
Esti un fan infocat al dulciurilor? Vezi daca cat de multe stii despre ele!