Concurs - Descoper? Constan?a: de la cetatea antic? la elegantul ora? de la Marea Neagr?
Cei mai activi useri din categoria Educaţie şi Cultură Generală pe 17 Aprilie 2021 sunt:
Cum poti obtine o bursa de studiu in Italia fiind cetatean roman?
E adevarat ca in primii cativa ani dupa caderea lui Ceausescu iti era frica sa iesi pe strada dupa ora 9 seara ca s- ar putea sa te fure cineva, sa te bata sau mai stiu eu ce(in special in orasele mari)? ...? (mai mult)
Cine au fost cei mai inteligenti oameni din toate timpurile?
Poate Sami zica si mie cineva cum se calculeaza desfasurarea in grade la geografie.Am bac
Ce sa fac daca la scola isi bat joc de mine si ma obijduiesc? Sunt baiat si sunt in clasa a 6- a, de sarit la bataie nu sare nimeni de mine numai verbal se iau sa ma injure, sa rada, sa ma ia peste ...? (mai mult)
Bună TPU! Contractul de achizitie publică este contract administrativ? Aș putea să îl adaug în lucrare ca și contract administrativ? Mulțumesc!
Ello..De ce in Romania se fac asa multe discriminari? Daca faci parte din LGBTQ+ incep sa te excluda si sa isi bata joc de tine. Daca esti stangaci si pur si simplu nu poti scrie cu mana dreapta rad de...? (mai mult)
De ce adolescentii fac multe prostii?De ce la o varsta mai mica nu prea se intampla asta, si se intampla cand esti mai mare (15- 18 ani)Adica creierul ar trebui sa se dezvolte odata cu inaintarea...? (mai mult)
Salutare Anul acesta dau bacul la geografie Si nu ma descurc la subpunctele E Sa explic factori si etc De unde sa învăț? Ce sa fac?
Asa ca scoala romaneasca creste angajatul perfect nu un om pregatit de viata?
Buna! Ma poate ajuta cineva, cu materiale pentru geografie, pentru bacalaureat (Prezentari ppt/word/pdf), anumite site-uri cu harti ( adica invat mai bine prin imagini). multumesc
De ce e atât de important examenul de bacalaureat? De ce ține toată lumea cont de el din moment ce materia pe care o dai la BAC probabil că nu îți va mai folosi niciodată la nimic?
Cum credeţi că arătau casele ţăranilor de pe timpul lui Mihai Voda Viteazu? Erau bordeie in mare parte (adica jumatate bagate in pamant)? Sau erau un fel de colibe mai mult? Erau facute mai mult din...? (mai mult)
Bună. O întrebare pentru cei care au dat licenta. Parafrazarea poate fi plagiat? Adică i-au aproape fiecare propozitie da o reformulez cu cuvintele mele ca să reiasă ideea din tema.
Salut! In ce constă portofoliul pentru admiterea la liceu cu specializarea arhitectură (Gheorghe Asachi din Iasi/Octav Băncilă din Iasi)? Ce desene ar trebui și un exemplu. Și dacă se dau probele...? (mai mult)
Stie cineva cum se chemau acei pantaloni stramti in partea superioara si evazati (adica largi) in partea de jos, care aveau imprimate diferite modele de cusaturi bine evidentiate, pe care ii purtau unii...? (mai mult)
Pareri facultate de medicina Timisoara si Sibiu? Avantaje si dezavantaje fata de admitere? Câte locuri are fiecare? Unde e ok și unde nu?
Cine au fost sumerienii?
De ce luptau crestinii asa mult pentru Constantinopol?
Bună TPU! Care sunt materiile care se studiază în clasele 0-4? Aveți vreo listă ceva cu aceste materii? Mulțumesc! Funda!
Salutatare, cine a fost la Liceu Tehnologic? Ați făcut atestate? Eu sunt în clasa a12a la profil Tehnician în activitati de comerț și am avut promovarea produselor cosmetice și sunt singurul care...? (mai mult)
Imi explica si mie faza asta cu profilurile? Eu vreau sa dau la liceu pe profil bilingv. Dar am auzit ca trebuie sa stiu si engleza si alta limba. Am auzit si de filo- bilingv. Problema mea e ca nu suport...? (mai mult)
Bună dimineața, TPU! Știe cineva ce este "școala de gaze"? Am dat peste o biografie a străbunicului scrisă de comuniști în care zicea că "a făcut școala de gaze în Germania în 1942". Știu...? (mai mult)
Salut! Stie cineva care a fost ultima medie de admitere a facultatii de inginerie mecanica din cadrul upb-ului? Este greu de intrat acolo
Buna. Stiti cand se primesc bursele de merit? In special in Iasi
Salut. Voiam să intreb ceva. Astăzi am dat simulare din nou la română, după ce am dat si luna trecută. Are ceva dacă nu merg la mate? P.S:Eu dau simulari judetene(locuiesc in Constanta)
Dincolo de succesele sale militare a fost Napoleon un om bun?
Ce se poate întâmpla dacă stăm prea mult pe scaun la calculator?
Buna TPU. Ce imi puteti dspune despre facultatile la distanta? (au denumirea ID din cate stiu) M- ar interesa informatii precum: cand se tin cursurile, cat de des trebuie mers la facultate etc. Stiu...? (mai mult)
Buna. Stie cineva ce se intampla daca dau bacul la un an dupa ce am terminat liceul? Adica de exemplu eu termin a 12a anul acesta dar vreau sa dau vara viitoare bacul. Spun asta pentru ca sunt foarte in...? (mai mult)
Buna TPU, unde e mai ok la medicina in Bv sau Sb, sunt din Fagaras si distanta intre cele 2 orase e cam egala. Stiu ca sunt si centrele mari foarte bune dar sincer sa fiu situatia materiala nu ma ajuta...? (mai mult)
Dați- mi modele de opere de arta sau monument arhitectonic din perioada evului mediu va rog. Nu reușesc sa găsesc pe google. Dacă ați putea să îmi dați un link spre o opera sau monument unde scrie...? (mai mult)
A fost imperiul roman cel mai de succes imperiu? Din punct de vedere militar.
Teatrele și filarmonicile sunt frecventate mai mult de tineri sau de bătrâni?
Care a fost cea mai avansată civilizatie din istoria lumii?
Cat de important e atestatul de clasa a 12?
Salutare! Evaluarea Nationala susținută în clasa a VI-a are vreo importanta pentru nota de admitere la liceu? Va mulțumesc anticipat!
Salut, puteti sa imi spuneti de unde provine BROASCA TESTOASA? Multumesc!
Buna TPU! Dupa vacanta vom da evaluarile nationale si nu mi-am scris unele lectii la mate. Imi puteti da toate titlurile de lectii de la A la Z. va rog dau funda!
Salut, TPU. Am o intrebare destul de stupida, insa chiar nu stiu ce sa fac si voiam sa va cer sfatul. Sambata aceasta are loc olimpiada de fizica, faza judeteana (online se va tine, avand in vedere...? (mai mult)
Bună! Ce postliceală sanitară recomandați in București? (Din punct de vedere al calității cadrelor didactice dar și a materialelor necesare)
Ce materii se fac la mate-info si cate sunt din fiecare (pe saptamana)?
Cum pot echivala competentele digitale cu ajutorul programului ECDL? Aveti idee cat costa,cum se procedeaza, e mai greu decat competentele digitale standard? Dau funda!
Salut, daca o persoana pe semestrul 1 are media la o materie 6, iar pe al doilea la aceiași materie 4 ramane corigent?
Salut, sunt curios daca nota unei probe de la bac (ex. matematica) se rotunjeste..adica daca cazul in care iau 4.5 se considera 5 sau se considera picat? Cu toate ca la celalalte probe am luat 9.
Ce diferențe ar trebui să se dea pentru un transfer de la profilul Electric la cel de Științe Sociale? Dar pentru Arta Actorului?
Ce dracu e ăla "sferghel"? Dau funda
Daca mananc multa mancare care contine melanina mi se fac ochii mai închisi?
Spuneti- mi daca ce spun eu mai jos este adevarat si de ce.1.Soarele este din ce in ce mai puternic, deci vom ajunge ca in Africa?2. Timpul trece din ce in ce mai greu pentru ca luna se indeparteaza...? (mai mult)
Pe cat se termina acest an scolar?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MereuRespinsa93 întreabă:
ObergefreiterJosephPorta întreabă:
ElKarlos întreabă:
Simplegirlbb întreabă:
Salut! Există vreun motiv pentru care ai început să te gândești des că rămâi fără aer? Nu știu exact dacă poate fi neapărat vorba de o problemă medicală sau e doar frica ta sau chiar ambele....... (mai mult)
Persoanele de la locul de munca nu sunt atat de importante, pana la urma te duci sa muncesti, nu sa fii pe placul colegilor. Viata are un sens si un scop pentru fiecare dintre noi, altfel nu am mai...... (mai mult)
Este alegerea ta cu cine vrei sa fii. Nu conteaza ce spun altii, important e sa te simti bine iar tipul de persoana cu care te simti bine ar trebui sa fie pe primul loc. E ceva foarte normal sa ai diferite...... (mai mult)
Vampire Diaries
Iti plac serialele cu vampiri? Ce stii despre Vampire Diaries?