Cei mai activi useri din categoria Educaţie şi Cultură Generală pe 4 Martie 2021 sunt:
Cum poti obtine o bursa de studiu in Italia fiind cetatean roman?
Buna! Oare daca instalez o aplicatie pe un drive, o pot folosi tot timpul atata timp cat am atasat driveul la laptop? Nu am destul spatiu pe laptop... va multumesc
Salut! Anul acesta fratele meu va da bacul iar el sincer nu prea a invatat si as vrea sa il ajut. El va da bacul la filo deci romana istorie logica... ma puteti ajuta va rog mult cei care dati bacul anul...? (mai mult)
Daca dau Bacul si il il iau si nu am timp sa astept rezultatele si diploma fiind ca trebuie sa ma intorc repede in strainatate la munca Poate mama sa imi scoata diploma de bac de la liceu in caz ...? (mai mult)
Bună ziua, am două întrebări.Am dat bac- ul în 2018 și nu l- am luat atunci la toate materiile.Se păstrează notele de la materiile pe care le- am promovat atunci? Și ce- a de- a doua întrebare...? (mai mult)
Dacă am făcut 10 clase de profesională, nu am terminat-o pe a 11, mi se acordă diploma de 10 clase?
Voi la ce ati da proba la alegere la bac: sociologie sau la geografie? Eu as vrea sa dau la sociologie, sunt a 11 a acum, insa m- am uitat peste niste subiecte si parca imi par putin cam complicate, ...? (mai mult)
Vreau sa ma invoiesc maine la ultimele doua ore dar mi-a cerut diriga cerere, cum trebuie sa scriu ca vreau doar pentru doua ore?
Salut, cand se fac inscrierile la bac?
De ce in tara asta fara facultate esti un nimic? In conditiile in care nici macar jumate din oameni nu-si permit o facultate?
După punctele de suspensie într-un dialog, corect gramatical este sa scrii cu litera mare, dacă urmează completarea la acel dialog?
De unde pot invata Istorie? (site-uri, canale de Youtube, carti, etc.)
Ce parere aveti despre examenele open book?~Gusticel
Salut, este adevarat ca la master la facultate este programul mai lejer? Am inteles ca sunt doar 2-3 zile pe saptamana sau nu stiu exact.
Buna! Stiti daca exista o carte care sa cuprinda materia de bac la sociologie? Efectiv nu gasesc pe net nici o carte, nu sunt in clasa a 12 a, insa as vrea sa dau la sociologie bacul la proba la alegere...? (mai mult)
Cate este diferenta intre bibliografie si referinte bibliografice? Am un curs iar profesorul a spus ca respinge proiectul daca nu avem atat bibliografie, cat si referinte bibliografice.
Ce parere aveti despre imbatranirea populatiei si despre faptul ca se nasc din ce in ce mai putini copii? Ne va ajuta sa scapam de poluare?
Cate este taxa la școlile FEG din Galați? Nici macar nu îmi raspund pe Facebook.
Dați-mi va rog exemple de 30 de plante spontane.
La ce liceu pot sa întru cu mediile de 6 si 5?
Hey. Nu prea știu informatica adică sa lucrez in c++, adică nu știu sa fac problemele, dacă aveți o idee care m-ar putea ajuta sa inteleg mai bine cum se fac problemele va rog sa ma ajutați.
Buna ziua. M- am înscris anul acesta la o școală postliceala sanitara, specializarea asistent medical generalist și voiam sa va întreb referitor la examenul final. Ce presupune acesta? Mulțumesc...? (mai mult)
Salut, știe cineva ceva despre scoala în perioada comunismului? În special la femei, am auzit ca aveau voie sa facă doar 4 clase insa vreau da aflu mai multe pentru un subiect la scoala. Dacă ați...? (mai mult)
Cineva de la noi din sat avea o căruţă pe două roţi trasă de un singur cal. El şi alţii de pe acolo îi spuneau faeton. Mi s- a părut interesant cuvântul şi am vrut să aflu ce origine are. ...? (mai mult)
Buna! Anul acesta voi susține examenul de licență, iar tema aleasă pentru lucrarea de licență este "politici UE in domeniul competențelor digitale". Am sperat ca decizia o voi lua împreună...? (mai mult)
Si voi aveti dependenta de muzica?
Salut, exista vreo academie militara unde se dau examenele la limba romana, limba engleza si istorie? Daca da, la ce academie pot da? Eu stiam ca la UNAp sunt cateva locuri.
Cum pot înțelege matematica? Pur și simplu nu o înțeleg și de fiecare dată am emoții și mi- e frică atunci când avem ora de mate- online) de frică nu le răspund profesorilor și imi pune nota...? (mai mult)
Salut! As dori sa stiu si eu daca considerati ca ar fi timp destul, incepand cu anul scolar viitor (septembrie 2021), ca sa invat chimia (clasa 10 a si a 11 a + eventual chimia generala) in doar 1 an,...? (mai mult)
Salut. As dori sa aflu cat mai multe poezii de dragoste frumoase. (Am nevoie pentru un repertoriu la actorie) Daca stiti ceva poezii care v- au placut sau care inca va plac cel mai tare lasati aici.(ceva...? (mai mult)
Cum erau elevii de acum nascuti in 90 fata de astia nascuti dupa 2000?Diferente /asemanari
Daca ai picat bacul la o materie sau doua anul trecut poti da bacul decat la materiile picate si sa ceri echivalarea la cele care ai peste 5, chiar daca ai dat bacul in vara anul trecut?
Ce animale, exceptand panda, traiesc in padurea de bambus?
Salut, la bac la geografie scrie ca trebuie sa invatam relieful major, acesta curpinde si subunitatile de relief?
Salut! Am si eu o nelamurire privind subiectul 3 la bac.Cand imi cere sa realizez un eseu in care sa prezint particularitati de constructie ale unui personaj, eu trebuie sa scriul eseul de la scoala despre...? (mai mult)
Am uitat cum se trimite ceva prin posta :))...
Anul acesta se da simulare și la clasa a xi-a sau doar la a xii-a?
Cine știe la ce tip de liceu nu se fsce modul și ed.fizică sau niște profiluri la care nu se fac aceste materii? MULȚUMESC❤❤
Salut! O intrebare legata de facultate: daca merg la Politehnica (UPB), pot alege sa studiez si filosofia drept curs complementar?
Salut, o sa dau curand bacul la geografie si ma intrebam daca stie cineva ce s-a scos mai exact din programa de bacalaureat. Ofer funda instant
Salut! Am si eu o curiozitate. La romana la BAC la subiectul trei ce trebuie sa fie invatat, pentru profilul de Stiinte ale Naturii? Tema si Caracterizarea sau Tema, Caracterizarea si Relatia dintre ...? (mai mult)
Salut! Urmeaza sa fac o alegere in ceea ce urmeaza facultatea si sunt destul de nehotarata, intrucat nu prea stiu ce mi se potriveste. Ideea este ca am inceput sa ma gandesc la facultatea de matematica-...? (mai mult)
Cu ce medie se intra la liceul sportiv Pitești? (Ajutor)
Salut, din a 10 a doresc sa ma mut la alt liceu, de pe filo pe filo, chestia e ca si alții vor sa se mute dar de pe alte profiluri si de la alte scoli, am o sansa mai mare sa ma pot muta decat aceștia...? (mai mult)
Buna! As vrea sa ma transfer la sfarsitul acestui an pe un profil stiinte ale naturii sau filologie. Eu acum sunt la economic, dar as vrea sa stiu care sunt diferentele pe care trebuie sa le sustin.
Merită să faci 2 facultăți?
Buna! Am o intrebare... La universitate, la admitere se uita cineva la notele de la BAC sau la cele anuale? Sunt importante?
Buna TPU, as vrea sa stiu si eu ceva despre scoala.Eu m- am mutat in Anglia si as vrea sa vin la loc in Romania dar nu sunt sigura in ce clasa ma baga, eu am terminat clasa a- 4 a in Romania si cand ...? (mai mult)
Buna, sunt a 8 a si am nevoie de niste licee bune din Bucuresti. Imi puteti recomanda cateva?
Bună ziua, Ce trebuie studiat pentru bac Lb. română după programa simplificată?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
naibastie întreabă:
Overeem întreabă:
Am 5 piercing- uri in lobul urechii de peste 7 ani. Si la ora actuala mi se simt niste "bubite" tari inauntru. Este perfect normal, atat doar ca te poate incomoda cand incerci sa treci cercelul prin gaura....... (mai mult)
Pai daca este secret, nu cred ca iti va spune. Si intr- un fel daca e secretul omului este mai bine sa nu stii. Tie ti- ar placea ca un prieten caruia i- ai incredintat un secret sa i- l spuna altcuiva?...... (mai mult)
Cu timpul oamenii se mai schimbă. Nu poți obliga ca cineva se fie asa cum vrei tu, o veșnicie. Poate s- au împrietenit pe moment, pana acea prietena rebela o va lăsa baltă sau ii va face niște...... (mai mult)
Naruto
Esti fan Naruto? Testeaza-ti cunostintele despre cel mai vizionat anime!