Cei mai activi useri din categoria Educaţie şi Cultură Generală pe 23 Martie 2023 sunt:
Cum poti obtine o bursa de studiu in Italia fiind cetatean roman?
Doamna aceasta ne explica toate TIMPURILE verbului a fi (to be) in engleza de la minutul 18:30. https://youtu.be/NOe- XPzTyBkIntrebarea este la ce mod? Doar la modul indicativ? Pentru ca mai sunt...? (mai mult)
Cum se clasifică premiile școlare anul acesta? :)
Buna! Va rog sa ma ajutati cu un sinonim sau o explicatie pentru expresia " citeste mai cu nadejde"
Bună seara, Ce manuale de matematică de clasă a IX- a (autor, , editura) îmi recomandați? Acestea să conțină teorie, modele de exerciții rezolvate și tehnici de lucru, o tipologie rezonabilă...? (mai mult)
Am o profesoară care aruncă cu markere în elevi sau îi pleznește peste cap. Alte dăți, vine la oră și ne spune că îi castrează pe toți sau că ne mută ochii la spate. De câteva ori a dat...? (mai mult)
Bună! Sunt clasa a IX profesională, și vreau să știu dacă aș putea să mă transfer de la profesională la liceu (mai exact vocațional). Din cate am înțeles, pot, dar trebuie să dau diferențe....? (mai mult)
Salut deci m- a blocat o persoana pe Instagram acum cam o luna si nu o mai pot găsi nici de pe alt cont? Știe cineva cum sa- mi fac un cont care sa- mi arate contul persoanei care m- a blocat? Am vb ...? (mai mult)
Salut TPU, am o mica problema cu un profesoara de matematica, aceasta ma scoate numai pe mine si ma si asculta la tabla in fiecare ora, Nu am vorbit urat cu ea/injurat- o/comentat sau sa vorbesc in ...? (mai mult)
Salut, am o intrebare despre preadmitere la UPB.Am fost recent la concursul Adolf Haimovici si mi s- a spus ca o sa iau un premiu de mentiune.Acum intrebarea mea e ca, vazand ca se cere si o diploma la...? (mai mult)
Stiu ca era o lege in care clasele de a 12 a învață obligatoriu dimineata, în toată țara. Mai e valabilă?
Buna ziua! La o materie ca sa trec am nevoie să nota fie fix 5 sau este sufficient şi 4, 50 4,60 etc. Cum se face rotunjirea?
Este mama mea obligata sa își pună numărul de telefon pe scutirea de mana in cazul in care îl cere diriginta? Am tot căutat pe internet răspunsuri și nu am găsit nimic potrivit
Salut, daca am scris numele la simulare fara majuscule, se anuleaza simularea mea?
Știe cineva dacă se rotunjește media anul asta? Dacă iau media 4, 50 trec?
Credeti ca traim cu adevarat intr-o lume multipolara asa cum se tot pomeneste adesea? Sau doar SUA are sub controlul ei intreaga lume?
De ce apa mărilor și a oceanelor are flux și reflux?
Profilul mecanică și industrie textila și pielărie sunt profesionale?
Buna TPU! Credeti ca meseria de traducator este una buna? Sunt pe filo la engleza intensiv si la momentul actual stiu sa vorbesc limba engleza. Pe viitor as vrea sa studiez si alte limbi, dar nu sunt ...? (mai mult)
Hey, as avea cateva intrebari fiindca acus am examen si nu stiu pe cine sa intreb, iar in momentul asta platforma aceasta mi se pare cea mai utila. Voi cum va gestionati timpul in clasa a VIII- a cand...? (mai mult)
Buna seara. Astă seară am fost la magazin să cumpăr 2 cartele. Am intrat, i- am cerut la vânzător 2 cartele, mi le- a dat iar eu i- am dat 200 de lei bancnota. El Mi- a dat rest 170 lei ( cred ...? (mai mult)
Îți dă note la simulare m?
Ce se întâmplă dacă la BAC iei la toate probele 5 dar media generală a notelor nu iese 6? Trebuie sa dai următoarea sesiune din nou?
La ce ajuta scoala? Mie mi se pare complet inutila, plus ca iti mananca cei mai importanti ani din viata, vorba aia: "sarac cu facultate"
Bună. Am înțeles că evaloarea națională se postează pe un site cu 2 zile înainte de examen și este deblocat când începe examenul. Știe cineva site-ul? Dau funda
Salut TPU! Voi când erați clasa a VIII- a cât ați luat la simulări, și cât ați luat la examen? Eu azi am dat simularea la mate și ieri la romana și mi- am calculat că la mate am luat un 6, ...? (mai mult)
Daca iau nota sub 5 la simulari, mai intru in examen?
Ce este o informație utilitara?
Salutare De ce in multe discutii/videoclipuri se face referinta la Ohio? Gen:,, o zii normala in ohio bla blaa..."
De ce mereu au fost mai importante animalele decat oamenii (mai refer in special la cainii maidanezi). De exemplu daca te ataca un caine tot tu esti vinovat si nu stiu ce, nu prea ii pasa nimanui, daca...? (mai mult)
Care sunt criteriile de scăzut nota la purtare în 5-8? (În afara de chestia cu absențele) Ce gravitate trebuie să aibă o situație pentru a se scădea?
Ce se întâmplă dacă nu mergi la simularea din clasa a 8 a la mate?
Maine urmează simularea evaluării naționale la matematica. Este permisa utilizarea raportorului în simulare?
Bună TPU. Dacă la simularea de astăzi la evaluarea națională am pus la ex 6 o trăsătură care nu este chiar corecta dar am pus mijlocul de caracterizare și am dat secventa îmi punctează ceva?...? (mai mult)
BN You mâine e liber la Sc e zi libera? Așa am auzit
Bună Am nevoie de ajutorul cuiva care a admis la o facultate în Spania, sau care are cunoștințe în ceea ce privește studiul acolo. M- ar interesa mai exact dacă predarea se face in regim eng. ...? (mai mult)
Buna ziua, azi am dat simularea de clasa a 8- a la romana si ma intrebam daca este adevarata informatia aceasta : daca nu iei 6 nu te bagam in examen!. o fi adevarat, oare daca ai note mici poate sa ...? (mai mult)
La simulare, când am asociat am greșit o literă din numele scriitorului adică am scris Ronald Dahl nu Roald Dahl. Cat de tare îmi va scădea din punctaj?
Salut TPU! Îmi poate spune cineva țara cu cea mai multă vegetație din lume?
Ce mirodenii (scorțișoară cardamom nucsoara) puneti la cafea si ce gust lasa? Unii zic ca nucsoara lasa un gust dulce altii picant.
BN care e cel mai adânc loc de pe pământ? Groapa marianelor sau groapa de foraj de la Kola?
Bună am o problema, de când am intrat la liceu anul asta mi- am făcut o prietena, problema este ca prietena mea și- a făcut un iubit de cam 2 luni si faza e ca el ma ia la mișto, face glume perverse...? (mai mult)
Cu ce medie s-a intrat la ‘’Ucecom Spiru Haret Bucuresti’’?
Ce se intampla daca iau sub 5 in simulare in clasa a 8 a?
Daca iau sub 5 la simulare nu voi mai putea intra la evaluare?
La simulare nationala, cand ne intreaba sa asociem un text din simulare cu un alt text, n- as putea sa asociez celalalt text din simulare cu textul care ne cere sa- l asociam, mai ales in exercitiul anterior,...? (mai mult)
Buna, în 2000 am inceput profesionala pe profilul tinichgiu vopsitor auto, am terminat clasa noua dar a zecea nu am terminat- o, acum vă întreb as putea avea vreo adeverință de 9 clase? Aștept...? (mai mult)
Unde pot gasi rezultatele la olimpiada de istorie etapa pe judet, 2023?
Buna seara! Vreau sa va întreb azi am dat olimpiada la istorie și am primit și rezultatele.As vrea sa știu dacă se acorde premiul trei indiferent de nr de participant pentru ca au fost puțini participanți...? (mai mult)
BN in a8 se da evaluare națională? Sa intri la liceul? Sau doar așa o simpla evaluare că sincer google mă zăpăcește de cap NU ÎNȚELEG ABSOLUT NIMIC!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandracoman433 întreabă:
sabin89 întreabă:
StrongHeart întreabă:
maphiotul întreabă:
Dacă vă iubiți, dar aveți certuri, se poate rezolva, cu condiția ca amândoi să faceți efortul de a va salva relația. Puteti încerca terapia pentru cuplu, psiholog/psihiatru, depinde de gravitatea...... (mai mult)
În primul rând, vreau să îți spun că nu ești singura persoană care se confruntă cu această problemă. Există mulți oameni care au mofturi la mâncare sau care simt că nu pot mânca anumite...... (mai mult)
Salut! În general, avizul psihologic este o parte importantă a dosarului pentru obținerea permisului de conducere și este obligatoriu să fie prezent la proba practică. În caz contrar, s- ar putea...... (mai mult)
Frozen
Ai urmarit cu drag aventurile Elsei si Annei prin Regatul de Gheata? Afla cat de bine le cunosti.