Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 1 Martie 2021 sunt:
Salut TPU. Câți dintre voi sunteți singuri și câți sunteți într-o relație? Și de ce? Dau funda pentru cel mai frumos răspuns la a doua întrebare.
Ce poate vedea o fata de 15-17 ani la un băiat mai mare cu 10 ani sau 15 ani mai mare de cât ea? Ce relație poate exista între cei doi?
Buna TPU deci efetiv nu mai pot, Mama și- a găsit alt om când avem eu 5 ani. Peste ceva timp a început să bea și să nu facă nimic, din chestile astea ieșea certuri. Într- o zi când eram la...? (mai mult)
Salut, prietena mea are permis de sedere in Romania, poate calatori cu mine in Uk daca are permisul de sedere?
Se pare ca nu m- a înșelat fata asta și de fapt am devenit amantul ei. :) ce părere aveți de asta? Se pare ca ne vrea pe amândoi :)) ce facem în cazul asta când o sa afle ca împărțim ca frații...? (mai mult)
Salutare. Sunt intr- o relatie cu un baiat mai mic decat mine cu 7 ani. Suntem impreuna de un an. Ce parere aveti de relatiile acestea cand fata este mai mare decat baiatul? Eu am 30 iar el 23. Mai...? (mai mult)
O relație este reușită când: — unul vorbește, iar celălalt ascultă. — unul construiește jumătate. iar celălalt jumătatea ce lipsește. — unul plânge, iar celălalt îi șterge...? (mai mult)
Salut, am o mica întrebare, câți bani trebuie sa dau la cununia surorii mele? Idei? Ceva? PS o sa merg fără partenera
Dacă tu și partenerul tau ați fi proaspăt căsătoriți, în momentul petrecerii, ați dori să stați împreună pe toată durata petrecerii sau ați permite ca partenerul să danseze și cu altcineva? ...? (mai mult)
Salutare, poate cineva stie mai bine răspunsul la situatia mea, sau cineva care se pricepe sa mi dea si mie o explicatie la cum as putea proceda. Eu sunt cetatean roman, si prietena mea este din Moldova,...? (mai mult)
De ce trebuie sa fac ce zice femeia? Dacă nu vreau sa vorbesc cu ea pe apel. Zice ca nu îmi pasa de ea și ca nu am timp de ea cu totul ca vorbim pe mesaje. Aveam altele pe cap și nu aveam chef sa discut...? (mai mult)
Salut. Care e starea dvs. de astăzi?
Hey, peste 2 luni e ziua mea si vreau un telefon nou, dar părinții mei nu vor sa imi ia unul nou pentru ca ambii parintii nu muncesc niciunde, tatăl meu e pensionar are pensie de aproape 3.000 lei...? (mai mult)
Daca interactionezi saptamanal sau aproape zilnic cu unii oameni (acestia fiind colegi de munca) si cu toate ca a trecut destul timp de cand ii ai colegi de munca (acolo la munca relatiile cu ei fiind ...? (mai mult)
Care credeți că este cel mai important lucru pe care două persoane, bărbat și femeie, trebuie să îl aibă în comun pentru ca relația lor de iubire să reziste în timp?
Salut, voi trece direct la intrebare. Atunci cand esti intr- o relatie si indragostit, ce poti face sa ii acorzi partenerei timp sa isi rezolve problemele interioare? Ce sa fac ca sa pot avea rabdare...? (mai mult)
Buna TPU. Sunt aici pentru ca ma confrunt cu o problema, si nu am nevoie de critici... Am 17 ani, si as vrea sa ma mut la iubitul meu pentru ca in familia mea exista numai tensiuni.Mama mea nu se duce...? (mai mult)
Este adevarat ca oricati ani de relatie ai avea cu un barbat, tot le va gasi pe alte femei atractive, si le va urmari gen sa se uite la ele, sa le admire?
Salut! Am o intrebare pentru fete:V-ati face o relatie (chiar casatorie) cu un tip ce are un credit pe 30 de ani pentru locuinta? Ar putea fi o piedica faptul ca e legat de banca?
Intrebare pentru oamenii singuratici: vi se intampla sa simtiti cu adevarat nevoia de a vorbi cu cineva? Ce faceti in acele momente, cum treceti peste stare?
Salut, am o problema, un prieten de al meu, mi-a imprumutat un laptop pentru ca al meu e mai slab si parintii mei vor ca sa il dau inapoi, ce pot sa fac el fiind de acord ca sa il tin?
Idei de cadouri pentru iubita de 1 martie? Eu ma gandeam la cv ciocolata si. inca cv
Idei de cadouri de ziua unui baiat
Hola! Vreau sa va cer si eu parerea cu ceva. Eu muncesc si am banii mei, am apartament si toate cele. Familia mea stie asta si toti trag pe mine, sa ii ajut si pe ei, să îi iau casa lui fratele meu....? (mai mult)
Va salut! Am și eu o problema. De puțin timp m- am cunoscut cu o fata. Ideea este că ea suferă de bipolaritate și intr- o luna in care am ieșit aproape zilnic am inceput sa observ niste schimbări...? (mai mult)
Bună TPU! Sunt genul de persoană care nu vorbește prea mult, doar când trebuie și ce trebuie. Urăsc discuțiile formale pentru că simt că îmi consum energia aiurea și prefer să- mi văd...? (mai mult)
Buna TPU! De 2 luni m- am mutat in Germania cu iubitul meu. Suntem de 3 ani împreuna și părinții lui au cumpărat un apartament aici mai mult pentru noi sa ne stabilim aici, însă am o problema mare...? (mai mult)
Buna seara. Am o problema serioasa, nu ma inteleg deloc cu mama mea, iar tata nu am de ceva timp, ai mei sunt divortati. De ceva timp am un prieten si avem o relatie de 9 luni. Eu am 16 ani jumatate...? (mai mult)
Salut TPU, De vreo 2 ani sunt singur, ce am mai fost si eu ca baietii dar relatie serioasa deloc. In mintea mea consider ca nu am gasit pe cineva potrivit dar acum ca, cumva apasa lucrul asta stau ...? (mai mult)
Salut TPU! Recent, un bunic de- al meu a murit și eu nu am simțit aproape nimic. La priveghi toți plângeau și eu așteptam să plece ca să fiu singur. E normal sa nu îmi pară așa rău că a murit,...? (mai mult)
Salut! Am un prieten cu care vorbesc în fiecare zi la telefon. Și în povestea asta mai apare o fată supeeerbă pe care o iubesc foarte mult, dar ea este în relație cu altcineva... În primele două...? (mai mult)
Ce faceți dacă aflați ca iubitul/iubita voastră mai are inca o relație cu încă cineva și merge în paralel cu amândoi? Azi se vede cu unu și mâine cu altul. Și pe Instagram își trecuse inițiala...? (mai mult)
Care sunt semnele că ar trebui sa te despărți de cineva? Adica care ar fi momentul in care chiar ar fi cel mai bine sa renunți la cineva?
Eu nu pot înțelege persoanele astea care s- au despărțit. De ce îți mai etichetezi fostul/fosta în postări pe Facebook/Instagram? Noua mea iubita am văzut ca a făcut asta și când am intrebat-...? (mai mult)
Buna dimineața! Înainte de toate va rog fiți buni cu mine si fara glume etc, sunt cu o fată de 6 ani, am început relația in România (suntem din același oraș) si am plecat in Spania. Relația...? (mai mult)
Salut. Ultima oară am pus o întrebare tot legată de prietena mea. Vă recomand să citiți și să vedeți despre ce e vorba... Efectiv chiar as vrea sa îmi spună mai multa lume o părere despre ...? (mai mult)
Sa mai am încredere în femei? - blochează- i pe foștii mei - nu pot sa dau camera video ca nu merge (și tine degetul pe ea. - unchiu meu nu e de acord cu relația noastră fiind diferența ...? (mai mult)
Voi credeti in relatii la distanță? Adică eu cu prietenul meu avem aproape 9 luni de relatie si acum vrea sa plece in strainatate. El zice ca sa ne asigure nouă ca cuplu un trai mai bun. Dar mi- ...? (mai mult)
Mi- e scârbă să mai merg la muncă. Am parte de niște colegi de îmi vine să pun pe cineva să îi bată, desi chiar aș avea pe cine să pun. Numai gura este de unii colegi și glume de prost gust...? (mai mult)
Salut! Merită să fac ceva?
Vreau sa ma despart de iubitul meu dar nu stiu daca voi regreta sau nu pe viitor, el are ganduri de viitor insa eu nu, nu avem grup comun de prieteni si nici nu vrea sa stea cu ai mei, este ipocrit ...? (mai mult)
Nu prea am cu cine sa vorbesc, cineva dornic de a comunica in privat pe la ora aceasta, pe aici?
Bună ziua, am nevoie urgenta de o părere. Nu ma mai înțeleg deloc cu mama mea, ea ma iubește și îmi face toate poftele dar nu știu ce se întâmplă cu mine de ma comport foarte urat cu ea, ...? (mai mult)
Sunt mama a unui copil din Pitești și nu vreau sa mai stau cu soțul meu. Vreau să stau singura cu copilul meu undeva cu chirie.Dar trebuie să mă duc la munca, copilul e inca mic.Si nu știu unde...? (mai mult)
Buna ziua. Am o mica problema. De 5 luni ma confrunt cu aceasta situatie. Eu am 17 ani, iar prietenul meu 20. Faza este urmatoarea. Am o mama care sa zicem ca traieste de pe urma mea, cu alocatie...? (mai mult)
Buna seara! Am si eu o nedumerire! Sunt cu prietena mea de 6 ani, ne- am despărțit acum 1 luna, ne- am împăcat înapoi si toate merg bune încet cu încet, înainte ea nu vorbea cu nici un băiat,...? (mai mult)
E normal ca persoana iubita sa incerce sa te schimbe dupa gusturile lui/ei?
De ce mă simt atât de singur? Nu mai am prieteni și mă cuprind fel și fel de stări.
Părinții mei mi-au confiscat PlayStation-ul pentru că am încălcat programul de 2 ore. Și mama mi-a zis că îl vinde. Am plâns groaznic. Ce ar trebui să fac ca să-mi recuperez PlayStation-ul?
Cum imi gasesc o iubita? Am incercat pe site- uri de matrimoniale dar am norocul sa dau de fete/femei de 30- 60 de ani Mai ales ca eu am doar 20 de ani, ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Drimmero întreabă:
Overeem întreabă:
NicolaeAnton26 întreabă:
Nimeni91 întreabă:
Taiatul urechilor la caini e abuz si nu are nici un rost. Pentru ce sa faci asa ceva? Lasa- i urechile catelului in pace, nu se face asa ceva. Plus de aia ca e chestie ilegala. Legea 205 / 2004 modificată...... (mai mult)
E posibil sa iti fi cedat bateria, deci v- a trebui sa o schimbi, prețul variază in functie de modelul baterie. Sau să nu fi cedat și ai putea sa încerci urmatoarele rezolvărihttps://answers.microsoft.com/en-...... (mai mult)
Salutare. Din cele mai vechi timpuri se practică daruirea unei alte persoane 1 mărțișor și chiar în timpurile noastre încă se face. Nu este deloc bullshit, este un obicei străvechi ce aduce ...... (mai mult)
Piratii din Caraibe
Ai spirit de aventura si adori toate filmele seriei Piratii din Caraibe? Fii curajos si testeaza-ti chiar acum cunostintele!