| Lucioo a întrebat:

Am doua surori una de 23 de ani si cealalta de 29. problema este urmatoarea. consuma cam 12 cuti de bere pe zi plus alte tarii. intrebarea mea e.sunt alcoolice?

Răspuns Câştigător
| alessia5158 a răspuns:

Chiar daca impreuna consuma 12 cutii +alte tarii tot sunt acoolice---- consecintele asupra organismului se vor vedea mai pregnant pe masura ce avanseaza in varsta.

17 răspunsuri:
| ines a răspuns:

Chiar daca nu sunt alcolice ceia ce nu cred sunt in devenire.

| Deea a răspuns:

Waii de mine laughing sunt cam betzive fara suparare happy acum serios... e foarte mult pe zi sa bei 12 cutii de bere.ar trebui sa faca niste analize sa vada sigur pentru ca daca beau asa de mult nu cred ca analizele o sa le iasa foarte bine...sau sa mearga la o clinica de dezalcolizare daca nu se opresc.

| alexgogo a răspuns:

Daca in momentul cand nu au alcool in preajma iese scandal, da. Daca fiecare poate sta o luna fara pic de alcool, nu.

| alexaaa a răspuns:

Oh Doamne! imi pare rau. dar nici nu mai trebuia sa intrebi.sg ca sunt alcoolice.

| Er1 a răspuns:

Păi după părerea mea, da, sunt.
Vezi să nu ajungi și tu ca ele.

| Shammal a răspuns:

Eu spun ca nu sunt alcoolice, pentru ca acele berii sunt fara alcool, iar alte tarii este relativ (ce cantitate si in cat timp); alcoolic = Persoană care consumă în mod abuziv băuturi alcoolice, tu sti cel mai bine observandu-le

| Razzzvan a răspuns:

Singur sunt alcoolice mai bine leai duce l dezalcolizare

| Last1 a răspuns:

Logic

| RA94 a răspuns:

LOGIC, cine dracu crezi ca ar bea pe zi 12 cutii de bere zilnic si plus alte tarii, cum de le mai rezista ficatul si celelalte organe

| Anonnnnn a răspuns:

Da
tu ce crezi?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu neaparat alcolice, posibil suparate pe viata pe familie, dar in ritmul ast avor deveni alcolice

| MaduxD a răspuns:

Din nefericire da.Aceasta este o boala dar se poate rezolva inlocuind cantitatile mari de alcool cu glucoza. Daca au probleme cu glicemia...nu e indicata glucoza dar nici alcoolul.Mai bine sa consulte un medic.:d

| Claudiu_2472 a răspuns:

Nu sunt alcoolice, stai linistit/a, isi satisfac una dintre placeri...laughing

Tu ce crezi omule? nu e cam logic... ca da?

| adeluta86 a răspuns:

Un om este alcoolic atunci cand consuma zilnic bauturi alcoolice deci... da eu asa cred ca sunt sau cel putin o sa devina

| Lucioo explică:

Frate chestia e ca in fiecare da absolut fiecare zi consuma alcool.sunt fete totusi si cand incerc sa le spun ceva incep sa ma faca prost si tot asa. nu e ceva normal dar nu am ce sa fac si zilele trec si ele continua nu stiu unde o sa se ajunga...

| Lucioo explică:

In fiecare zi

| CriStyAn a răspuns:

Da nu este chiar un raspuns ca ar fi alcolice numai ca le place bautura laughing da pot fi si alcolice. dar se inbata mereu>?