anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o fetita de 4luni si nu am posibilitatea dai cupara imbracaminte daca se ofere cineva cu lucruri, ramase mici le primesc cu toata placera. Va multumesc.

6 răspunsuri:
| adyth a răspuns:

Byby punct ochit... la asta ma gandeam si eu... dar in a doua secunda m-am gandit ca poate nici nu are internet... te'ai gandit ca poate a rugat pe cineva sa scrie asta? sau de la un internet caffee?

| CrucifiedCountess a răspuns:

Desigur... uite id meu. fata_morgana_666

| MeimeiPinguinu a răspuns:

Eu te inteleg dar nu te supara ca iti spun..bine ca ai bani sa platesti netu-l si nu ai bani pentru copilul tau!

| MeimeiPinguinu a răspuns:

Sincer nu m-am gandit la asta adyth, iar daca a rugat pe cineva sau s-a dus la net caffee foarte bine a facuthappy, dar daca ea are net acasa inseamna ca e o mama.

| JackieSue a răspuns:

Da...mama are ceva haine ramase mici si nu cred ca am pentru copil de 4 luni, dar vad ca s-au oferit altii sa-ti ofere, deci eu iti voi da haine pentru cand va mai creste putin.Chiar nu aveam la cine sa le dam, nu vroiam sa le aruncam.
Da-mi mesaj pe TPU.ro sau adauga id-ul adnb13die@yahoo.com sau prin mail si specifica toate datele de care am nevoie sa stiu cui le trimit, unde...

| MonicutZZa a răspuns:

Da am si eu o groaza de la sora mea. Acum are 1 an si jumatate. Am vorbit cu parintii ti le dam cu cea mai mare placere. Uite ID-ul meu: monica_epure78dani