Atunci pune-i numele dorit de tine, doar ii copilul tau! cu conditia sa fie fata
Eu cred ca poti sa pui tot acest nume deoarece este alegerea ta.nu prea cred ca vei suferi.
Fa cum crezi tu ca-i mai bine.
Dupa mine as schimba numele cu altele la fel de frumoase dar, pot ramane si acelea.
Si eu am pierdut o sarcina intre copilasii mei si cand a trebuit sa nasc, avand numele deja predefinit de la prima sarcina i l-am pus.
Traiesc cu impresia ca daca nu ii voi pune numele asta ea va ramane acolo. si nu as mai suporta gandul asta. Vreau sa ma mint sa imi treaca. sunt disperata.
Sa nu mai gandesti in trecut la viitor. eu am pierdut 4 sarcini mari.acu am 2fete de 9 si 2 ani. pune-i alt nume
Inteleg ca poate acum iti este foarte greu insa daca ii pui acelasi nume o sati vina si mai greu pentru ca iti vei aminti mereu de copilul care l-ai pierdut... e decizia ta... tu alegi nu noi! si imi pare foarte rau ca ti s-a intamplat asa ceva
multa sanatate!
Eu zic sa ii dai alta identitate/nume, o sa ai alt copil acum ![]()
Ai avut unul care din pacate a murit chiar daca nu se nascuse inca si nici macar sexul nu il stiai, e ca si cum e alta persoana. Eu una as alege alt nume ![]()
Sanatate si iti doresc sa faci un copil sanatos si sa va bucurati de el.
Primul pas spre vindecare este recunoasterea problemei... daca te vei preface, te vei minte nu vei trece peste ![]()
Imi pare nespus de rau pentru tine
, matusa mea are un bebe (6 luni), il iubesc si nu vreau sa imi imaginez cum ar fi daca l-ar fi pierdut
Incearca sa nu tii in tine, sa discuti sa comunici cu cei din jur, prieteni, parinti, rude, cu sotul tau; nimeni nu spune ca trebuie sa uiti, doar ca trebuie sa treci mai departe si intr-o zi vei avea un bebe scump, sanatos, fericit si tu vei fi alaturi de el si il vei iubi
si totul va f bine dar trebuie sa fii pregatita pentru asta, deci daca momentan simti ca nu este momentul nu o face pentru ca asta nu o va aduce inapoi pe Anda Miruna ![]()
Te pup si iti doresc numai bine.
Si eu am pierdut 3 sarcini dar nu le-am pus nume copilasilor mei. ei sunt in sufletul meu, ii iubesc, nu ii voi uita niciodata, sunt copii mei... dar totusi nu as face asa ceva.cred ca mi-ar fi frica sa nu aiba aceeasi soarta(Doamne fereste). nu trebuie sa te simti vinovata, nu iti vei aduce copilul inapoi.trebuie sa mergi mai departe.copilul pe care il vei avea trebuie sa traiasca viata lui, nu trebuie sa traiasca in umbra celuilalt.
mirunaioana întreabă: