| sebijr a întrebat:

Aș fi vrut atinge părul unei fete din cap cu blândețe și finuț, și să o fi cunoscut să fi avut și eu o relație serioasă

Pare pentru mine, un vis și o imaginație. Pare pentru mine, o realitate la care cu amândoi ochi aș fi vrut vedea fiecare lumină naturală, ci nu beznele întunecoase.
Prin lumina feminină, adică: „Prin acel păr de al ei din căpșor, mi-aș fi dorit din tot sufletul, să-i fi simțit acea culoare sau cum arată acea fată dacă aș cunoaște-o una de aici de pe acest site".
Suflet am și încă îl mai am. Mare păcat atunci, când nevăzător te naști și ești batjocorit de cele din jur.
Mare păcat este să vezi, că tipii buni cum sunt eu, sau alții ca și mine, păcat că nu știu să le ofere acelor fete, tandrețe și acele cunoașteri frumoase, care să-i unească aproape.

Unde mai pot cunoaște și eu o fată atât de blândă și calmă, prin cine?
Nu aș renunța să mă înprietenesc prin voi aici cu unele care ar fi putut fi o posibilitate, de a îmi găsi o altă cale, de a avea doar: Afecțiune, liniște, cât și acel spirit de a mă bucura, în loc să fiu singur.
„Aș fi vrut să mă uit cu acei ochi deschiși, dar din păcate, nu pot vedea nimic, decât doar acel negru întuneric, care nici ăla nu îmi pot da seama.

Toată problema e de la nervii optici din amândoi ochi, care din naștere mi-au fost și îmi sunt morți compleți la amândoi ochi. Din cauza nervului optic, acele vederi frumoase, numai pot căpăta, decât doar Dumnezeu știe ce va fi azi sau mâine.

Am visat odată că gen: „Eram de mână cu o fată într-un tren fericit, ca și cum ea ca o călătoare, ar fi fost doar lângă mine, și eu acolo undeva la o fereastră al trenului deschis, auzind-o pe ea cum îmi spunea":
„Vrei să te ajut, dragul de tine"?
Eu: „Da. Aș fi vrut să îmi zici. Ce avem aici la fereastra trenului, și ce s-ar fi văzut acolo și ce păduri străjuite le-am fi traversat"?
Ea: „Nu mă vezi cu ochii. Dar eu te văd: Dacă mai vedea, ce mult m-aș bucura, să vezi și tu, cât de frumoasă sunt, sau măcar părul meu din cap la culoare cum arată".

Așa încheind citatul. Așa era dialogul în vis, de credeam că era atât de frumoasă realitate: Am vrut să spun aici ceva:
Nimeni nu poate fi diferiți, ci e frumos să fi fost cu toții uniți și egali în această minunată țară. Atât de rău îmi pare că, acele fete care au ochi și văd cu ei, păcat că ne aruncă pe acești tipi foarte buni la coșul de gunoi, crezând ele:
Când bun tip ești azi cu ea, mâine te dă la o parte. Nu! O iubire adevărată, nu înseamnă să îți bați joc de el, sau el de ea! Cred că: Feminitatea lor ar trebui să se repare, și să aud și eu că: Un feminism modernizat, care pentru prima dată în ochii lor, m-ar fi bucurat enorm de mult să se schimbe unele categorii precum: O fată văzătoare să fie cu un bun tip fără vedere, cât și invers: Un văzător și o nevăzătoare, sau în principiu orice categorie de dizabilitate, dar fără a mai fi batjocoriți.

Păcat că aici nu se poate lua exemplu de la americani sau celelalte naționalități. Americancele dacă aud că nu vezi, ele imediat te acceptă, și ce îmi place la americance, că ele nu sunt acele fete care să te batjocorească. Doar în România batjocura este destul de gravă, nu din pricina lor a feminismului, ci din pricina prostiei și a lipsei totale de educație și de bun simț.
Îmi pare foarte rău că nici acum nevăzătorii și văzătoarele nu sunt uniți și din păcate cu ele fete nu am fost. Ăsta e visul meu mare: Să fie o fată care vede cu amândoi ochi, o fată care să îți asculte fiecare vorbă spusă pe suflet, și o fată religioasă, prin care să aud eu: Că la ea, înjurături și acele melodii inculte nu se ascultă.
Mi-ar fi plăcut să fi auzit de la o fată că: „Te aș dori, și te aș accepta": Nu este atât de greu să fi avut o cunoaștere, doar că pe unde să mai le cunosc, unde?
Pe Facebook nici o șansă. Aici pe TPU, observ că e cea mai mare comunitate, și există bine înțeles opțiunea aia minunată, de a mă împrietenii cu voi toți aici în special cu cele de vârsta mea, de a avea un dialog cu voi.

Mare păcat este să fiu singur: Nimeni nu m-a iubit. Ai mei părinți din păcate de la un timp foarte brusc sau îndepărtat de mine, ca și cum nu aș mai avea cu cine să fi mâncat la aceiaș masă.
Bine că în România aici suntem primii la capitolul înjurături și știri televizate despre părinți cum își agresează prin violențe copii. Bine că la știrile televizate auzim zilnic, cum tipii bădărani le agresează sexual pe femei și cele vulnerabile tinere, care da! Ele sunt din păcate victimele abuzatorilor răi, nu a celor buni.
Cei buni tipi, cum sunt: Eu și oricine, nici nu aș face niciodată așaceva. Încă mi-aș fi dorit ca la unele de pe aici să fi ținut cu mare drag, și să fi avut un mare dialog de a face o alegere pe unele din voi de a vă cunoaște.

Ar fi ideal, să fimi de azi înainte uniți fiecare cu toții, nu într-o lume dezbinată.

Aș vrea din tot sufletul aici să îmi pot găsi singurele cuvinte, de a avea un mod calm o fată pașnică de a o cunoaște, și de a avea un nou drum. Aș vrea să îmi dau seama, că cea care m-ar merita, nu și-ar bate joc de mine prin acele pretexte că nu vezi.

Gândiți-vă: „Eu chiar știu să contribui la multe lucruri în comun. Numai să știi să mă poți cunoaște, și să îți dai seama, că acel eu am fost în totdeauna cum mă știam de mic copil". Nu am fost acel eu, să fi înjurat sau să fi jignit. Nu! Chit că la biserici rare ori merg, dar asta nu înseamnă că nu cred în Dumnezeu, ci chiar cred foarte mult.

Dacă și visele mele prin aceste cuvinte ar fi reale, oare e de meritat să pot cunoaște și eu de aici o fată serioasă și una calmă și blândă de a avea o cunoaștere în vederea unei relații foarte serioase?

34 răspunsuri:
| sebijr explică (pentru siriusblack98):

Păcat că. Voi cei de aici adică acești 2 utilizatori sunteți atât de răi, încât nici nu îmi vine să cred:
Cu ce aș fi deranjat aici dacă pentru faptul că am cerut ajutorul de a fi îndrumat, și plus de asta:

Dialog pe TPU, oricum cu tine nici nu vreau să am. Nu mă cunoști, nu știu cât de eronate răspunsuri dai, fiindcă și așa eu nici nu am greșit aici nimănui.
Mă rog. Cred că: Cei care mai îmi dați răspunsuri în batjocură, osă vă adaug la ignore, că și așa cu voi cei care atâta știți să faceți să râdeți de mine fără sens, dialog nici nu vreau să am cu cei batjocoritori.

Eu nu am venit aici să văd cum voi sunteți atât de reci și invizibili, dar cred că nu e bine ceea ce faci tu.

Vrei să ai un dialog, dar nu vorbi ceva ce nu știi și ce nu cunoști.

Eu acum te-aș întreba: Tu dacă ai fi în locul meu doamne ferește. Tu ce ai face?
Hai că asta e bine să știi. Că și așa, voi cei care vedeți, voi nu știți din păcate să ajutați cei cu dizabilități, voi doar râdeți de mine, ceea ce nu mise pare de loc frumos din partea ta, și acelui utilizator care-i răspunsesei la acel răspuns.

Și cât privesc cei care zici tu că au pus botul. Greșit total: Poate că vroiau acei utilizatori să aibă discuții decente și să îmi pună întrebări.

Te sfătuiesc atât zic: Mai bine dă-mi pace, și numai intra pe profilul meu dacă nu îți place ce postez.

Și uite așa că, am aproape deja ceva șanse minime să cunosc poate o fată de aici cu care să mă pot înprietenii, ceea ce mult m-ar bucura, mai ales că pot ieșii și din singurătate, și pot avea și eu cu cine discuta.

Tu poate asta nu ai realizat. Dar na, dacă tu doar atâta știi să vorbești ceva ce nu e ok, nu am ce să îți mai zic.

| siriusblack98 a răspuns (pentru sebijr):

Lasa milogeala omule ca nu mai merge vrajeala.

| sebijr explică (pentru D7Alina777):

Salutare.
Mai zicem câte ceva?

Și da, toate răspunsurile tale misau părut foarte frumoase.

De la tine nu m-am așteptat ca tu fiind fată, să îmi fi dat cele mai adevărate și minunate răspunsuri.

Și pe de altă parte, ți-am dat cerere de prietenie în privat, în cazul dacă ar fi să discutăm, că ar fi o idee să ne cunoaștem și să putem mai adăuga în privat fiecare din cuvintele noastre.

Iar cât privesc unii utilizatori de aici, la care fac referire. Pe unii am început să-i ignor că, nu că își băteau joc de mine. Dar chestia este că, nu vreau să îmi pun mințile cu unii care nu îmi cunosc povestea mea spusă aici.

Bine ar fi să se întâmple ca oricine de aici, implicit tu să mai adaugi câte întrebări vrei tu mie, că și așa un dialog pașnic să știi că ar putea fi.

Și din ce îmi dă de bănuială, că și acest site nu e doar de a posta întrebări, ci și de a cunoaște oameni noi și cei care pot fi ajutați, mai ales cei cu dizabilități cum sunt eu, și implicit și cei care sunt singuri.

Cred că ar fi ideal ca și adminii să schimbe contrastul acestui site, de a fi liberi să și cunoști oameni noi în afară de a pune întrebări, lucru ce deja de la mine ar putea fi un prim test, de a încerca să vă pot unii pe toți, cei care puteți fi empatici sau empatice cu adevărat, ci nu oameni care nu au legătură cu educația și bunul simț pe care nu-l au.

Mă doare sufletul să văd că și aici, din păcate ura și răutatea a unor utilizatori, cum este a acelui Sirius Blakc98 la care, grație că l-am ignorat, că am auzit de pe la cineva, multe lucruri controversate, și de aia ca-să nu cad într-o plasă de tipul batjocorimii care făcea respectivul, am zis:

Mai bine îi dau pace, și să învăț sfaturile tale și a celorlalți, că așa e mai bine.

| D7Alina777 a răspuns (pentru sebijr):

Ce faci de obicei în viața de zii cu zii? Cam cum arată o zii din viața ta? Zici că ești singur? Și cum te descurci singur? Nu trebuie să ai însoțitor?