Păcat că. Voi cei de aici adică acești 2 utilizatori sunteți atât de răi, încât nici nu îmi vine să cred:
Cu ce aș fi deranjat aici dacă pentru faptul că am cerut ajutorul de a fi îndrumat, și plus de asta:
Dialog pe TPU, oricum cu tine nici nu vreau să am. Nu mă cunoști, nu știu cât de eronate răspunsuri dai, fiindcă și așa eu nici nu am greșit aici nimănui.
Mă rog. Cred că: Cei care mai îmi dați răspunsuri în batjocură, osă vă adaug la ignore, că și așa cu voi cei care atâta știți să faceți să râdeți de mine fără sens, dialog nici nu vreau să am cu cei batjocoritori.
Eu nu am venit aici să văd cum voi sunteți atât de reci și invizibili, dar cred că nu e bine ceea ce faci tu.
Vrei să ai un dialog, dar nu vorbi ceva ce nu știi și ce nu cunoști.
Eu acum te-aș întreba: Tu dacă ai fi în locul meu doamne ferește. Tu ce ai face?
Hai că asta e bine să știi. Că și așa, voi cei care vedeți, voi nu știți din păcate să ajutați cei cu dizabilități, voi doar râdeți de mine, ceea ce nu mise pare de loc frumos din partea ta, și acelui utilizator care-i răspunsesei la acel răspuns.
Și cât privesc cei care zici tu că au pus botul. Greșit total: Poate că vroiau acei utilizatori să aibă discuții decente și să îmi pună întrebări.
Te sfătuiesc atât zic: Mai bine dă-mi pace, și numai intra pe profilul meu dacă nu îți place ce postez.
Și uite așa că, am aproape deja ceva șanse minime să cunosc poate o fată de aici cu care să mă pot înprietenii, ceea ce mult m-ar bucura, mai ales că pot ieșii și din singurătate, și pot avea și eu cu cine discuta.
Tu poate asta nu ai realizat. Dar na, dacă tu doar atâta știi să vorbești ceva ce nu e ok, nu am ce să îți mai zic.
Salutare.
Mai zicem câte ceva?
Și da, toate răspunsurile tale misau părut foarte frumoase.
De la tine nu m-am așteptat ca tu fiind fată, să îmi fi dat cele mai adevărate și minunate răspunsuri.
Și pe de altă parte, ți-am dat cerere de prietenie în privat, în cazul dacă ar fi să discutăm, că ar fi o idee să ne cunoaștem și să putem mai adăuga în privat fiecare din cuvintele noastre.
Iar cât privesc unii utilizatori de aici, la care fac referire. Pe unii am început să-i ignor că, nu că își băteau joc de mine. Dar chestia este că, nu vreau să îmi pun mințile cu unii care nu îmi cunosc povestea mea spusă aici.
Bine ar fi să se întâmple ca oricine de aici, implicit tu să mai adaugi câte întrebări vrei tu mie, că și așa un dialog pașnic să știi că ar putea fi.
Și din ce îmi dă de bănuială, că și acest site nu e doar de a posta întrebări, ci și de a cunoaște oameni noi și cei care pot fi ajutați, mai ales cei cu dizabilități cum sunt eu, și implicit și cei care sunt singuri.
Cred că ar fi ideal ca și adminii să schimbe contrastul acestui site, de a fi liberi să și cunoști oameni noi în afară de a pune întrebări, lucru ce deja de la mine ar putea fi un prim test, de a încerca să vă pot unii pe toți, cei care puteți fi empatici sau empatice cu adevărat, ci nu oameni care nu au legătură cu educația și bunul simț pe care nu-l au.
Mă doare sufletul să văd că și aici, din păcate ura și răutatea a unor utilizatori, cum este a acelui Sirius Blakc98 la care, grație că l-am ignorat, că am auzit de pe la cineva, multe lucruri controversate, și de aia ca-să nu cad într-o plasă de tipul batjocorimii care făcea respectivul, am zis:
Mai bine îi dau pace, și să învăț sfaturile tale și a celorlalți, că așa e mai bine.
Ce faci de obicei în viața de zii cu zii? Cam cum arată o zii din viața ta? Zici că ești singur? Și cum te descurci singur? Nu trebuie să ai însoțitor?