| LauriucStefanMihai a întrebat:

Bună, am găsit în tele soției mele mesaje intime de la un bărbat și chiar au vb cât de dur era și ea ii s-a plâns ca sunt lent etc și ca nu ii fac toate poftele dar ea ultima oara nu îmi dădea sex cat asa vrea eu uneori deloc, ce e de făcut în situația asta, mulțumesc

Răspuns Câştigător
| Mihaela2023 a răspuns:

Sa plictisit de tine si face mofturi. Sunt altele care nu au nici mãcar un iubit

14 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Problema ta se rezolvă doar intre voi.

| darrio2007 a răspuns:

Aici poți primi răspunsuri de la unii care cred că o căsătorie inseamnă sex pe gratis.

| sierra1 a răspuns:

Mihăiță mamă, e grav - confrunt-o cu asta și spune-ne ce-a zis!

pese - copii aveți?

| gabicoo a răspuns:

Divorț. Deja a încălcat regulile căsătoriei.

| wildthing a răspuns:

Stai sa vad daca am inteles corect...au vorbit despre cat de dura a fost partida de sex dintre ei, iar ea i s-a plans aluia ca tu esti prea lent cand faci sex?

| LauriucStefanMihai explică (pentru wildthing):

Exact dar eu când vreau sa fiu mai dur sa zicem asa zice ca o doare ca nu vrea

Răspuns utilizator avertizat
| eliancodrut a răspuns:

Dupa spusele madamei Mustafaonur1997 tu nu trebuie sa o jignesti, deoarece nici ea nu te-a jignit cand te-a denigrat fata de alta persoana.
Ce decizie sa mai luati amandoi, cand ea a luat-o pe aratura? Mai poti trai in casa cu o persoana care iti face asemenea lucruri?
Se vede ca e femeie. Par lung si minte scurta.
Eu i-as face bagajele si as schimba incuietorile la casa. Daca vrea altceva sa mearga la acel cineva.
Divortul este cel mai bun lucru.

| AsgaardSephiroth a răspuns:

Voi vă știți problemele nu noi. Sincer îmi pare rău că ești în situația asta. Asta e situația. În viața sunt și oameni care înșeală, atât femei cât și bărbați. În momentul în care se întâmplă asta între soți, e clar o lipsă de respect, că dragostea a spus deja. Personal as pleca din relație. Dar fiecare alege ce dorește să facă.

| Kiran a răspuns:

Ce poate fi de facut? Din diferite motive, ea te inlocuieste cu altcineva, iar asta este deja un motiv suficient de a termina povestea dintre doi oameni.

Ai putea sa discuti cu ea despre asta, vezi ce spune si cu ce te minte. In functie de cum functioneaza relatia voastra ar trebui sa gasesti un raspuns la problema ta, poate doar pe partea romantica sunt betesuguri, desi ma indoiesc. Vorbeste cu ea si ajungeti la o cearta, vezi cum reactioneaza si daca are regrete, in caz contrar, poate ar trebui sa iti cauti o alta femeie, stii?

| Misteriosul333 a răspuns:

Miroase a divorț.

Răspuns utilizator avertizat
| Mustafaonur1997 a răspuns:

Discută cu soția ta, comunică cu soția ta, fără so jignește, fără să fi agresiv verbal sau fizic, respectăți soția cu Adevărat, dacă ea consideră că nu mai puneți continua relația în, situația care sunteți luați o decizie amândoi serioasă, fără să existe niciun fel de agresiune de partea nimănuia, fiți Maturi amândoi fiți serioși în privința relației pe care o aveți amândoi.