Poi spune-i si tu, ca tu esti fata, si tu ar trebui ca sa primesti mai multe cadorui.Parerea mea
:*:*:*
In primul rand nu te iubeste si in al doilea rand nu-ti da de gandit afirmatia,, e singura la parinti si apartamentul ii ramane,,? mie da, e pe interes
Niciodata sa nu gandesti ca daca a spus asta 100% e pe interes. Asa as spune si eu unui prieten fara sa fiu pe interes. Ar fi ceva frumos sa stiu ca avem un camin peste ani, eu si fata pe care o iubesc, normal ca as fi bucuros si as vrea sa spun tuturor. Referitor la cadou, e normal sa luati amandoi cadouri, nu doar baiatul. Probabil el deja ti-a luat ceva si e curios ce vrei tu sa iei. Nu ai de unde sti. Daca relatia voastra merge bine si vezi ca te iubeste nu ai de ce sa te ingrijorezi. Daca ar merge o relatie rea faptul ca el e interesat de apartament e ultimul lucru la care sa te gandesti. Asta pentru ca omul care este pe interes nu poate sa iti ofere mereu alinare si sa te faca sa crezi ca te iubeste. Daca nu te iubeste nu are cum sa se prefaca. Daca tu vezi ca tine la tine poti deja sa alungi aceste ganduri. Eu sper sa va iubiti si sa fie cum am zis eu, poate acest apartament va fi caminul familiei voastre. O zi buna!
@bacemi parerea mea e ca barbatul care nu ofera o locuinta nu este barbat, deci...sub nici o forma NU
Acest comportament trebuie sa-ti ridice niste semne de intrebare.Cu siguranta acest baiat nu te merita si sta cu tine din interes.
Ai grija cu el, pentru ca, ceea ce face o data sau de doua ori va mai face.Mai intai testeaza-l si daca tu crezi ca nu te merita desparte-te de el cat mai repede.
Daca lasi lucrurile asa s-ar putea ca situatia sa se agraveze.
Eu cred ca fara dar si poate este bine sa-l lasi si sa faca parte din trecutul tau si doar atat.Baieti sunt pe toate drumurile, inca esti tanara, traieste-ti viata si bucura-te de acesti ani din plin ca nu se mai intorc. O sa-ti fie greu dar o sa razi la urma si stii ce se spune despre cei care rad la urma, nu? In orice context ar fi spus asta, suna urat. Cat despre Mos Nicolae, spune-i ca nu mai crezi in povesti
Citi ani ai? daca esti in prag de maritis fii foarte atenta sa nu fie pentru interes si atunci renunta daca esti doar prieten ok fai. pasi si gata
Mama mia! Baiatului asta nu-i e de tine! Daca deja se gandeste la ereditatea ta, fara ca sa fiti macar casatoriti, si cred ca ai tai vor mai trai mult si bine sper (in ciuda lui!), as zice sa il dai dracului! Cum zicea cineva mai jos, un barbat ce urmareste banii femeii, nu e un barbat. E un nimeni! Lasa-l tu, inainte ca sa te lase el pentru una ce parintii ei ar putea avea o vila!
Eu zic sa fi foarte atenta la comportamentul lui si sa vezi daca intr`adevar ii pe interes. Daca ti se pare ca sta cu tine pentru situatia materiala...atunci eu zic sa scapi de el. Sunt atatia baieti care te pot iubi pentru ceea ce esti, nu pentru banii tai. Oricum analizeaza foarte bine situatia. Bft:*
Meduzo ia gandesete-te tu bine daca te muti la un barbat acasa si te poate te da afar din casa si sa vezi ce barbat mai ee si e mai bine sa stea barbatul la fata acasa
Eu spun ca e pe interes gandeste-te de ce ar spune,, e singura la parinti apartamentul ii ramane '' pe interes domnisoara, invita-l la masa cu parintii tai si atunci dai papucii ca sa nu poata face scandal.
Citind si celelalte intrebari ale tale, te-ai gandit ca el vrea sa o faceti fara prezervati ca sa te lase insarcinata, iar mai apoi sa se mute la tine. dupa aia.cine stie ce va urma ![]()
parerea mea e ca nu te merita.se foloseste de tine.
teke care![]()
anonim_4396 întreabă:
Georgysupergirl întreabă: