| xAndraa23 a întrebat:

happy
Am 2 intrebari : 1. Baieti, cum ar arata fata cu care a-ti incepe o relatie? 2. Fetelor, cum ar arata baiatul cu care a-ti incepe o relatie? Astept raspunsuri, cel mai frumos v-a primi fundita :*

9 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Eu voi trai singur toata viata. Femeia visurilor mele va fi camionul care mi se va incredinta in mana cand voi fi angajat.

| xAndraa23 explică (pentru mgtow):

Am o alta intrebare pentru tine : Tu esti chiar deprimat sau ai mult haz?

| mgtow a răspuns (pentru xAndraa23):

Mi-am pierdut increderea in femei si am o dragoste imensa fata de camion, ala nu ma inseala sau sa ma jegmaneasca de bani. Eu il conduc si el imi ofera comfort la drum + noi locuri care nu le-am vizitat in Romania.

| floresdemayo a răspuns (pentru mgtow):

Ți-aș lua toată benzina la camion, să vedem ce mai faci cu EL (adica cu..."EA"!)

| mgtow a răspuns (pentru floresdemayo):

Nu ai de unde sa-i iei combustibilul pentru ca merge cu motorina si rezervoru are lacat, eu nu iau curve din parcari si te trezesti cu pusca langa ureche daca te prind. laughing

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Să aibă umorul si tristetea lui Spetsnaz! laughing

Ei nici chiar asa, e o parte mecanica ala nu are suflet deloc dar imi face viata mai frumoasa daca o femeie nu e in stare sa o faca :p M-am nascut sa fiu sofer asta mi-e destinul.

| floresdemayo a răspuns (pentru mgtow):

Dacă te ascunzi in camion, cine-i de vină? Lasă si tu ușița deschisă si atunci va fi altfel. Mă refer la ușița sufletului, nu a camionului... happy! Pa, te las, plec până la Păltiniș si nu vreau să mă apuce întunericul pe drum.

Eu imi fac datoria ca sofer, usile sunt incuiate in timpul de somn iar de zi deschise cand sunt la volan. Asa si sufletul daca il las deschis in orice clipa si-o ia in bot de aia il protejez cum trebuie.