Nu trebuie niciodata sa iti pese de parerea altora.pentru ca lumea e rea si invidioasa. daca asa a fost sa fie viata ta Dumnezeu stie de ce.Se spune ca Dumnezeu iti da crucea pe care o poti duce si daca asa a fost sa fie, nu se stie ce se poate intampla mai tarziu.Stai linistita nici colegi tau nu au viata perfecta care vor ei sa para ca au si niciunu dintre ei nu e prieten sincer. Ignorai uitatate ironic la ei si dai dracu de prosti.tu mai bine ocupati timpul cu scoala si cu persoane cu care te intelegi
La multi ani! Incearca la Asociatia Telefonul Copilului si chiar nu te-a placut nici o familie sa te ia chiar de Sarbatori si sa incerce sa te adopte? Groaznic! Nu te mai mira de rautatea celor din jurul tau, caci acelasi lucru este si dincole de portile orfelinatului. a devenit un sport national!
Numai niste idioati ar putea rade de o astfel de situatie. O sa mai cresti si o sa vezi ca o sa fie mai simplu sa ignori oamnenii fara minte. pana atunci iti sugerez 1-2 prieteni maxim, care te inteleg si te respecta si restul... nicio atentie.
Apuca-te de kumite - karate. un picior in cap primului care se ia de tine si pe urma sa vezi ca unu nu se mai ia de tine.
Buna,
Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Telekom, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro
Asteptam sa te ajutam!
Salut!
Nu-ti faci probleme din cauza lor. Copiii de varsta ta nu inteleg lucrurile astea pentru ca nu au trecut prin ce treci tu. Tu trebuie sa-ti petreci timpul numai cu persoanele care te inteleg. Cat despre chimie, nu-ti face probleme, cred ca majoritatea au dificultati in ceea ce priveste materia asta. Data viitoare da-ti silinta sa o inveti, acum este momentul, cat esti la incepul, ca dupa aceea o sa-ti fie din ce in ce mai greu. Fiecare lectie la chimie se leaga una de alta, iar daca ai pierdut una singura, ai pierdut tot.
Cat despre prezenta parintilor la sedinte... sa-ti spun ca nici la mine nu prea vin parintii mei, sunt prea ocupati cu serviciul. De fapt nu este numai la mine asa, sa-ti zic ceva . Inainte de incheierea anului scolar fratele meu a avut sedinta la scoala, iar din 30 de parinti care trebuiau sa fie prezenti, numai 2 parinti au venit
. Ceea ce vreau sa-ti spun este sa nu-ti mai faci probleme din cauza imaturilor tai colegi si sa te tii de scoala.
Mult succes! :*
Imi pare rau, lasa-i in pace pe cei car isi bat joc de tine, pana la urma, totul va fi bine. Incearca sa inveti cat poti la chimie. Cere-le ajutorul celor din centru. Vezi-ti de viata ta, nu lasa ca parerea altora sa te influenteze.Ei sunt doar rai. Spune-i dirigintelui /dirigeintei tale ca te supara si vezi-ti de invatat, va fi totul ok, bine. Bafta!
Cu chimia te pot ajuta eu, doar daca imi lasi aici mailul tau si ai acces la internet, iar in vederea colegilor ai sa vezi ca, cu trecerea timpului te vor lasa in pace, doar sa mai cresti putin !
Stiu ce inseamna sa rada cei din jur de tine. Stiu ca e greu. Tu trebuie sa incerci din toate puterile sa ignori totul,sa-ti creezi un "zid" de protectie. Nu conteaza prin ce ai trecut,cu putina vointa vai putea depasi totul. In momentul asta trebuie sa-ti gasesti preocupari care sa te distraga de la amintirile urate. Orice, absolut orice, de la plimbari pana la citit, tu stii mai bine.
Spui ca esti destul de buna la invatatura. In cazul asta demonstreaza-le tuturor carepetentia a fost o greseala. Pune-ti ambitia la lucru si invata cat mai bine.
Si inca ceva : oricat ti-ar fi de greu nu renunta niciodata sa zambesti! Sa nu arati NICIODATA celor din jur ca te afecteaza ceea ce spun ei! Infrunta-le rautatile cu un zambet si cu ignoranta!
Dumnezeu ii ajuta pe cei care lupta, mai ales cand au dreptate. Asa ca nu te lasa batuta sub nicio forma!
Succes!
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: