anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cati dintre voi aveti asigurare de viata si de ce? Dar cei care nu aveti, de ce nu aveti?

Răspuns Câştigător
Anna
| Anna a răspuns:

Eu nu am, dar am de gand sa-mi fac asigurare de viata+fond de investitie.

8 răspunsuri:
daniela
| daniela a răspuns:

Eu am asigurare de viata pentru ca am asigurat casa si s-a dat suplimentar, iar sotul pentru ca avem o asigurare Academica pentru fetita si suplimentar s-a dat o astfel de asigurare.
Deci suntem asigurati "colaterali"

| cristi a răspuns:

Nu am, este f buna, ma gandesc sa imi fac

| nicoleta_5825 a răspuns:

Personal nu am asigurare de viata, pentru ca pana la urma e vorba de niste bani irositi degeaba, deoarece daca vei muri intr-o zi nu te mai invie nimeni.

| astrolutza a răspuns:

Eu nu am desi lucrez in domeniul asigurarilor de viata...intr-adevar sunt foarte bune in momentul in care iti doresti o acoperire financiara in cazul in care intervin probleme de sanatate, sau ca un fond pentru copii(cum are moiadaniela). Eu cred ca mi-as face in momentul in care as mai inainta in varsta si m-as gandi la pensionare, sa am inca ceva pe langa cele 2 pensii(cea de stat si cea obligatorie)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Prin contractul pe care il am cu banca pentru ipoteca, in caz de... diferite motive, banca se obliga in a acoperi 40%din ipoteca si alt procent(nu mai tin minte cat) in favoarea copiilor si a sotului.procentajul urca si in functie de cat platesti pe an.nu este cel mai avantajos, dar era oricum obligatoriu si nu ar avea rost sa platesc 2 asigurari pentru ca impozitele sunt foarte mari, si la sfarasit beneficiarii se trezesc doar cu 20% din total.(in cazul meu si al legilor la care ma supun)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Moiadaniela, eu am lucrat in ing si nu stiu de nicio asigurare suplimentara care s-a dat cu Academica. poti sa imi dai mai multe detalii?

| inka a răspuns:

Daca nu ai inca asigurare de viata adica un plan financiar pentru viitor ar trebui sa te gandesti serios sa o faci, pentru ca macar de tine ar trebui sa-ti pese atunci cand vei ajunge la batranete, daca nu vrei sa astepti pana la 70 de ani, cand vei avea drept de pensie de la stat daca ai cotizat ...Asta daca nu-ti pasa si de ce lasi in urma in cazul unui eveniment nefericit prin care inchei "SOCOTELILE" cu viata asta...

| inka a răspuns:

DACA ESTI DIN IASI ITI RASPUN CU PLACERE LA ORICE INTREBARE TE FRAMANTA LEGATA DE ASTA, SAU LA TEL 0740653562