| BitchInRedDress a întrebat:

Ce beneficii are căsătoria pentru un bărbat?

15 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Unii, cand sunt tineri cred că pentru sex gratis. Dar nu-si inchipuie ca pentru asta plătesc toată viata.

| gabicoo a răspuns:

Nu mai mănâncă din conserve.

| gabicoo a răspuns (pentru gabicoo):

Și nu mai dă bani la cu*rve.

| Ambivert a răspuns (pentru gabicoo):

Da și așa, cunosc de pe nimfomanehee hee

| Hyperion7 a răspuns:

Pentru un bărbat obișnuit,faptul că are saltea și că are cine sa-i poarte de grijă.
Femeile știu că au cine sa le întrețină, bărbații știu că au îngrijitor.

Pentru bărbatul înțelept,beneficiile sunt dezvoltarea unei relații de lungă durată cu cineva care are aceeași perspectivă asupra vieții,îmbunătățirea stimei de sine,sprijin în momente de cumpănă,ajutor in caz că el se împotmolește,sex de calitate,are parte de romantism.
Bărbatul înțelept e superior celui obișnuit din prisma faptului că oferă ce vrea sa primească,nu așteaptă să primească de la femeie, pă gratis.
La fel și la femei, e exact același lucru.
Înainte de a zice că e SF, da, pentru un om obișnuit, cred și euwinking

| Miruna333 a răspuns:

Sprijin emotional, stabilitate, longevitate, sex.
Dar pentru femeile care is aleg gresit partenerul, e fix invers, mai ales la capitolul longevitate

| eliancodrut a răspuns:

In viata totu-i relativ. Casatoria aduce avantaje si dezavantaje. Depinde de partea carui sot is mai mari fiecare.
Cel mai important avantaj este ca nu traiesti singur, ai mereu pe cineva care sa te ajute si la fel ca tu sa-l ajuti. Apoi sunt copiii. Nimic nu poate fi mai placut in viata decat sa ai urmasi.

| BitchInRedDress explică (pentru eliancodrut):

Nu sunt de acord

| eliancodrut a răspuns (pentru BitchInRedDress):

Ai copii?

| BitchInRedDress explică (pentru eliancodrut):

Sper sa nu happy

| eliancodrut a răspuns (pentru BitchInRedDress):

Daca nu ai copii nu-ti spune parerea despre ce nu stii. Asta-i culmea metodicii: sa inveti pe cineva ceea ce nu stii. Mai vad prin judecatorii judecatori care judeca probleme de familie, dar sunt necasatoriti.

| darrio2007 a răspuns (pentru BitchInRedDress):

Are dreptate elian. Daca dezbati acest subiect doar din auzite, mai bine stateai cuminte.

| darrio2007 a răspuns (pentru BitchInRedDress):

Ar fi bine să nu ai.

| gllopel a răspuns:

O f...ace gratis.

| Ionut2025Tz a răspuns:

Pai in cazul meu eu asigur traiul familiei, sotia se ocupa de casa si copil. Real economisesc timp cu spalatul hainelor si pregatitul mancarii. Sotia are cheltuielile asigurate pentru hrana, acoperis deasupra capului, cateva concedii pe an, confort, etc.
Personal casatorit sau necasatorit nu vad nici un beneficiu in plus sau in minus, doar indatoriri fata de familie. La fel si sotia, are siguranta, este protejata, are parte de un trai mediu, fara sa piarda timpul muncind, doar aducand plus valoare mie si familiei.

Întrebări similare