anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce inseamna, mai exact, EMO? Imi fac griji pentru fiica mea, intr-un fel...

Răspuns Câştigător
.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. a răspuns:

Sunt niste copii distrusi mintal.eu am 15 ani si nu sunt emo Doamne ajuta! nici nu am prieteni emo deoarece nu-i suport.eu zic sa o controlezi mai mult pe fiica si sa o duci la psiholog daca este nevoie.copii emo sunt foarte ciudati si oamenii nu-i accepta.nu cred ca sunt asa emotitvi daca se taie cu lama sau alte chestii oribile!

45 răspunsuri:
| Danyel2002 a răspuns:

Suntem în 2017 acum, nu mai e ca în 2008. winking Emo e un subiect uotat demult...

| NbhdDaughter a răspuns:

Doamna,nu aveti de ce va face griji.Fiica dumneavoastra nu va pati nimic rau,va asigur.Emo sunt copiii care sufera,care se simt neglijati de cei din jur, si atunci aleg sa se inchida in ei si sa adopte un stil anume, este o perioada in care sunt tristi si isi manifesta durerea in felul lor.Cei care zic ca Emo inseamna sa te tai pe maini si cine stie ce prostii habar nu au ce inseamna. love struck

| IFever a răspuns:

Pentru toti cocalarii, cretinii si persoanele neinformate.emo nu inseamna eu ma omor.nu promoveaza acest fapt. emo = emotional. e un still vestimentar.in prim plan emo, caracterizeaza persoane depresive. oricum, prostia omeneasca care ii blameaza si insulta (de obicei non-rockerii si cocalarii) nu-i ajuta deloc.asa ca va rog fara explicatii care inep cu "fraieri" si alte insulte.

| Bert a răspuns:

Am 15 ani sunt emo ma tai cu lama ascult muzica depresiva nu am prieteni... si nu sunt emo ca asa e la moda -.- sunt din cauza problemelor pe care le am

| Anonim362937283 a răspuns:

Grigore_Mana nu vreau sa ma cert cu tine stiu cam asta e advarul dar nu e prea e frumos sa vorbesti asa

| maryanv1975 a răspuns:

Este o fata la scoala care este emo.Aoleu.Are parul pe jum'de frunte si ii acopera un ochi. O data si-a taiat venele.sia pus chiar si un cercel in mana.Aoleu.Aoleu Aoleu si unii emo ba omoara copii ba chiar unii merg pe ascuns seara la intalnirii. Lor le plac tokio hotel.Sunt nebuni si se imbraca ciudat!

| karina_8815 a răspuns:

Bai tacei o data draq pentru totdeauna ca nu inseamna eom ce ziceti voi spuneti numai tampenii. Emo nu inseamna copii zapaciti cum ziceti voi. Emo vine de la emotional. e o combinatie intre rock si punk. nu toti se taie pe mani si eu sunt emo si mai am multi prieteni de genul asat dar nu ne taiem vb si cu ceilalti nimeni nu se leaga de noi si chiar ne apreciaza nu iti face griji nu se va intampla nimic cu fata ta dar ai putina grija sa nu se drogheze si voi mai taceti draq cu prostiile tale

| kata_1477 a răspuns:

E chiar misto sa fi emo incercati sh voi si o sa cedeti ce inseamna emo

| Pannky a răspuns:

Sincera sa fiu nu e nimic rau in stilul emo nu este nici penibil nici prostesc! Degeaba spuneti ca un copil emo este distrus sau ca isi taie venele... Eu nu am nimic cu emo sunt chiar de treaba le place sa fie altfel nu in centrul atentiei sunt glumeti si prietenosi deci fica dumneavoastra va fi in siguranta atata timp cat o veti verifica de la dela departare deoarece ii trebuie intimitate. :-)

| marian_traicu a răspuns:

Emo e un curent adoptat de tinerii teribilisti... Se maimutaresc, s machiaza... se imbraca urat, parca fac orice sa fie cat mai urati, pe cuvant!

| grigore_mana a răspuns:

Ha Haa! Emo ii caracterizeaza pe copiii aia fraieri care cred ca daca-s dramatici in infatisare si comportament impresioneaza si sunt mai luati in seama... Se taie si arata ca niste morti vii, albi la fata, vopsiti negru cu alb sau mov sau turcoaz in cap, se taie pe corp sau la vene si sunt isterici... Uneori, plang,,, saracii de ei

| tereza_munteanu a răspuns:

Emo inseamna prostie si penibilitate!

| mda a răspuns:

parerea mea este de doua ori ce a zis grigore_mana

| emo a răspuns:

Uite eu sunt catalina am 14 ani si sunt emo
nu va dau dreptate cand ziceti ca, copii emo sunt fraieri sau ca nu ii suportati.Fiecare are dreptul sa se manifeste cum vrea si sa se poarte cum vrea nu trebuie sa ne criiticati voi
Cred ca ar trebui sa stati de vb cu fica dv si sa incercati sa o intelegeti si sa aveti incredere in ea

Întrebări similare