| roxyana03 a întrebat:

Ce mejaji de dragoste sa-i trimit la fostul meu iubit, un sms de dragoste, emotionant, si frumos, sai arat ca il iubesc... cine ma ajuta? FUNDA+VOT,. ce mesaji atii scrie voi daca atii fii in locul meu?

Răspuns Câştigător
| KySyB3B3 a răspuns:

Chiar daca nu mai suntem impreuna nu am uitat tot ce am cladit impreuna, te'am iubit si te iubesc si acum.pentru ca dragostea mea este dincolo de despartire, tu esti permaneth in mintea mea.cand rad[imi amitesc de tine]cand sunt trsta[imi dau seama ce rau e fara tine]. cand sunt singura [vreau sa fim amn2].Nu mi s-a mai intamplath cu tine am descoperit dragostea cu adevarat. Poate am gresit eu, poate ai gresit tu. poate am gesit amn2.dar cred ca cel mai bine e sa ne impacam.N-am stiut sa te pretuiesc si acum ma tem ca e prea tarziu… pentru a mai repara ceva… Desi sufletul meu spera ca ma vei ierta…pentru ca el spera ca inca ma iubesti…

5 răspunsuri:
| justitiarul a răspuns:

Daca e "fost"de ce te mai obosesti?

| roxyana03 explică:

Nu eram atenta scuzati-ma
"Mesaji*...

| KySyB3B3 a răspuns:

Sper ca ti'a placuth.pentru ca e mai bine sa fie original.adica nu copiathe dp netwinking

| alecsa921 a răspuns:

Intr-o zi ma vei intreba ce este mai important viata sau tu? eu iti voi raspunde ca viata iar tu te vei supara pe mine si niciodata nu o sa afli ca tu esti mai important pentru mine.

| Anyloyw a răspuns:

A fost frumos dar a trecut.Probabil a fost prea frumos ca sa dureze, nu ma doare ca team pierdut pe tine ma doare ca nu vom mai trai clipele minunate impreuna, ma doare ca nu ma mai iubesti dar eu te iubesc enorm.nu stiu unde a disparut dragostea ta atit de repede, nu imi pot explica asa cum nu imi pot explica de ce nu ma mai iubesti, ar fi trebuit sa ma bucur ca doar nu ne mai iubim dar nu ma pot bucura a murit ceva DRAGOSTEA NOASTRA perioada petrecuta cu tine a fost minunata.Si cu siguranta nu o voi uita niciodata,pentru ca iubirea mea e inca vie ea ma ajuta sa respir, dar totusi ce a fost nu va mai fi poate am gresit ambii, dar tot ce conteza e ca inca te mai iubesc enorm si tin cu adevarat la tine...Cu ce am putut te-am ajutat, dar sfatul meu este sa nu faci asta pentru el daca tot nu mei e nimic intre voi si v-ati despartit inseamna ca dragostea nu se baza pe incredere si inseamna ca nu a fost iubirea adevarata dragostea se bazeaza pe incredere si nu trebuie sa domneasca egoismul si daca a gresit unul dintre voi puteti pursisimplu sa ertati pentru ca daca aveti puterea de a iubi aveti aceiasi putere de a erta si daca el tea parasit atunci inseamna ca nu te merita dar tu fa cum crezi...