| heyu2 a întrebat:

Cum ajungi sa fi impacat cu tine? Cum sa ajungi sa ai incredere in tine si sa te accepti asa cum esti? Cunosc o femeie de 27 ani, este singura si n-a avut niciodata o relatie desi s-a intalnit cu cativa barbati insa nu s-a ajuns la o relatie din cauza incompatibilitatii. Este o femeie frumoasa, sociabila, inteligenta, insa timida, neincrezatoare in ea. In liceu a fost la o clasa de fete, in facultate s-a axat mai mult pe studiu decat sa iasa cu colegii in discoteci sau cluburi, ulterior angajandu-se, dar sansa ca sa cunoasca pe cineva a ramas tot scazuta. Nu este o ciudata daca cumva la asta va ganditi. Eu imi doresc sa o ajut sa fie mai increzatoare in ea, i-am spus ca nu este ceva in neregula cu ea si soarele va rasari si pe strada ei atunci cand va fi sa fie. Daca as stii pe cineva i-as face cunostiinta ca sa vada ca sunt compatibili, dar din pacate n-am. Puteti sa ma ajutati cu cateva sfaturi? Sunteti cumva de parere ca are ea o problema? Ce sa faca ea sa nu mai fie pesimista si sa-si rezolve asa zisa problema: gasirea unui partener?

37 răspunsuri:
| heyu2 explică (pentru Leon):

Multam de atentionare!

| heyu2 explică (pentru Kit_Lilu_1988):

Ii transmit si tu sa ai parte de bine si sa cunosti o fata asa cum iti doresti! happy
Ea nu s-a tinut verodata cu un baiat de mana ceea ce e si mai dureros. Si daca iesi intr-un bar sau ceva si are rezervare sta la masa aia, ceilalti chit ca sunt doar barbati stau la masa lor si uite asa fiecare pleaca tot singur acasa si se plange ca nu gaseste pe cineva si e singur/a. Sper ca sa fie bine intr-o zi pentru toata lumea! Mai multe nici nu stiu ce sa mai zic, daca as avea o solutie v-as ajuta pe toti dar n-am din pacate.

| heyu2 explică (pentru george001):

Ti-a dat add, sper sa aveti timp sa discutati mai multe. S-a bucurat ca vrei sa o ajuti! happy

| heyu2 explică (pentru eugenl):

Nu pot sa-ti dau un raspunswinking schimba-ti eventual setarile ca e posibil ca doar sa poti sa primesti doar de la seniori.

| Kit_Lilu_1988 a răspuns (pentru heyu2):

Daca vrea sa vorbeasca cu cineva poate sa imi dea si mie add liviu_kit@yahoo.ro

| eugenl a răspuns (pentru heyu2):

Ok. am inteles
sa vad ce pot face si te anunt

| eugenl a răspuns (pentru heyu2):

Am schimbat setarile. Acum ar trebui sa-mi poti da un raspuns.

Întrebări similare