anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce e moda asa importanta? Eu am 13 ani si nu ma imbrac "la moda", dar colegii mei numai asta stiu...

Răspuns Câştigător
Antonia_4818
| Antonia_4818 a răspuns:

Felul in care te imbraci "spune" ce fel de om esti. Vestimentatia trebuie adaptata varstei si imprejurarilor in care aceasta este purtata. Orice haina trebuie adaptata persoanei care o imbraca. Nu orice este la moda, se si potriveste tuturor. Moda reprezinta un reper, insa nu tot ce apare pe catwalk, trebuie impopotonat pe noi! Imbraca-te asa cum iti place, cu ceea ce consideri tu ca iti sta bine, sincer, la varsta ta e chiar ridicol sa fii prea la moda! Si un sfat : baietilor nu le plac fetele prea sclipicioase, prea accesorizate... Adopta un stil vestimentar care sa te caracterizeze, care sa te defineasca, e mult mai bine asa decat sa fii la fel cu toate fetele din clasa. A fi la moda inseamna sa fii si original nu sa semeni cu toata clasa, parca lumea ura uniformele?

46 răspunsuri:
pupimik
| pupimik a răspuns:

Inseamna ca ai niste colegi rasfatati si cu nasu` pe sus... daca iti arunca asta in fata.Intr-adevar...deja copiii nici nu intra bine in pubertate si au tot felul de idei in cap...incercand sa ii copieze pe cei mai mari. Poate colegii tai au frati sau surori mai mari care ii duc cu ei la cumparaturi si ii imbraca "la moda".
Nu tot ce e "la moda" trebuie cumparat...pentru ca sunt o gramada de haine ce nu stau pe tine bine...nu te avantajeaza deloc...desi sunt la moda.Trebuie sa iti gasesti haine ce sa iti placa tie...in care sa te simti tu bine...care sa nu fie neaparat la moda.
Asa sunt copiii la 13 ani...imita una doua orice vad.Se pare ca tu esti putin mai matur/a decat ei.
Cand eram mai micuta, mama ma imbraca din reviste din Germania si Austria. Mereu mi se parea ca eu sunt mai aiurea imbracata decat ceilalti din clasa... dar eu eram imbracata cu multi ani inaintea lor.In clasa intai mama m-a dus la scoala...la deschidere...in rochita, balerini si jambiere pana la genunchi. Imagineaza-ti cum se uitau ceilalti la mine. Chestia asta se intampla in...1998.

| LuS[z] a răspuns:

Moda e un curent, un fel de "febra"intelegi ce vreau sa spun? toata lumea incearca sa fie bagata in sema iar moda e un foarte bun mod de a atrage atentia.

| stardeea a răspuns:

Nu e chestia de moda ci de a se remarca a fi unic si deosebit a fi popular... e o chestie ciudata la varsta asta

carla
| carla a răspuns:

Eu zic sa te imbraci asa cum simti si cum te reprezinta. Nu trebuie sa fii in pas cu moda. Si pe bune la varsta asta e mai bine sa-ti vezi de scoala decat de moda. BRAVO!

| monicaclaudia a răspuns:

Nici eu nu ma imbrac la moda ( nu as reusi de multe ori mi se pare ciudat modul in care abina hainele unele persoane ) parerea mea e ca multe persoane cred ca sunt mai bine vazute acceptate daca se imbraca la moda eu zic ca unul ar trebui sa isi simta hainele care le are pe el sa fie comod etc etc. deci parerea mea moda e ceva care ti da ilusia de a fii cineva in momentul in care te imbraci cu ceva firmat. eu cumpar hainele care imi plac de ce sa iau ceva doar pentru faptul ca e la moda. si sa platesc o groaza de bani ca sa fiu imbracata ca si. colega mea de munca de clasa etc.
Ne plingeam cind aveam uniforme ( toti imbracati la fel ) acum ca putem sa ne imbracam dupa placerea noastra ar fi culmea ca toti sa ne imbracam la moda si am ajunge la acelasi rezultat. ca si cu uniformele.( vechi

| MihaiA a răspuns:

La 13 ani, ce inseamna moda pentru tine?
Eu zic ca ai avea alte probleme mai importante decat moda.
Au innebunit copii laughing)))))

doiny
| doiny a răspuns:

omul ar trebui sa faca haina..nu haina pe om!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

pentru ca asa pot sa iasa in evidenta daca nu au cu ce altceva. Moda e buna pentru cine isi permite sa fie tot timpul la moda, dar pana la urma conteaza sa fii ingrijit si cred ca daca ai un stil personal de a te imbraca care iti reflecta personalitatea te vei simti mult mai bine. Conteaza sa te simti bine cu hainele pe care le porti, chiar daca sunt de sezonul trecut, atata timp cat iti reflecta personalitatea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

in ziua de azi daca te imbraci la moda.toti te baga i nseama, ai retalii bune si esti bine vazuta...imbracate si tu si incearca poate ai sa fi in avantaj.incearca.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

mie nu-mi place sa fiu la moda, desi mi-a luat cativa ani sa realizez asta. azi imi iau hainele care-mi plac si in care ma simt bine. daca cineva comenteaza ii spun clar ca asta sunt eu, asa simt eu si fiecare om e unic, cu o personalitate unica, deci iti propun sa-ti gasesti un stil propriu care sa fie in "trend" cu viata ta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna...eu am 17 ani...si normal imi place sa ma imbrac la moda. dar nici vulgar...moda nu inseamana sa ies in evidenta sa te imbracii cat mia sumar ci moda este o modalitate de exprimarewinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Oare moda este atat de importanta inmcat totul sa nu ti se pare foarte important.moda moda si iar moda. nu mi se pare importantwinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Moda...hmmmm...Daca esti imbracat la moda, asculti muzica buna (nu manele, nu rock) blaxy girls, enrique iglesias, madonna, bug mafia(hmm):X:X... Esti privit cu invidie...de alti copii care nu's asa de populari k tine. pot spune ca daca te imbraci la moda esti popular... j toti (aproape toti) o sa se dea pe langa tinelaughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai crede-ma ca nici eu nu prea ma imbrac la moda j toata luma zice ca is baitoasa! crying

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Moda e o chestie care te ajuta sa te integrezi mai bine intr-un grup dar nuvtrebuie sa exagerezi cu chestia asta nu trebuie sa fi ce vedetele de pe sticla si moda trebuia sa aiba o limita, trebuie sa te imbraci normal... o pereche de blugi si un tricou tot timpul sunt la moda

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Imi place moada

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Multi oameni spun ca moda este cea mai importanta... dar eu nu sunt de acord... pur si simplu ma imbrac cum imi place mie ...indiferent daca mai este la moda sau nu...important este sa te simti bine...winking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu prea ma imbrac la moda... dar sa stii ca orice lucru care este demodat vareveni la moda...cum ar fi pantalonii pana:se purtau acum 10 ani si acum iar au devenit la moda.deci,daca t imbraci in cv demodat s stii ca asta inseamna k intr-un fel esti inainte de moda...la fel k si exemplul dat mai jos de ''pupimik

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nush moda cat de importanta e. Dar stiu ca nici eu nu ma imbrac la moda sicolegii isi bat mereu joc de mine.Mai mult fetele care multe din ele au 4 in teze dar stiu care e ultima modasi nu au nimic in capul ala.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu va suparati dar cred vca si voi la 13 ani ati avut unele mofturi...multumesc pentru cine ma intelege

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hmm. da stiu cum e...happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Moda, moda. da, dar asta nu e tot in viata. Dar daca tot acest lucru de intereseaza iti dau un sfat. nu mai purta haine. Daca ai o colega de exemplu care toata lumea o priveste ca e cool. Si tu poti fii cool daca ai un corp tare dezbracata si fa senzatie, dar daca esti gras las-o balta.Ascundete de viasta si refugiaza'te de lume.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai eu am 12 ani nu pot sa zic ca ma imbrac de la creeator dar ma imbrac la moda cat de cat

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pentru ca le place

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Datorita modei vreau sa arate cas mai buni.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fiindca in zilele acestea oamenii si mai ales copii de aceasta varsta sunt rai si egoisti! Nu trebuie sa te iei dupa iei! Trebuie sa-ti gasesti propriul tau stil, sa fii originala! Ma bucur ca te-am putut ajuta! La revedere!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Deci, e foarte importan sa te imbraci la moda.Eu am 12 ani si de la 10 nu ratez nicio revista de moda, stiu toate magazinele si ce haine au, te duc la o haina instantaneu.Incearca, daca totusi vrei sa fii la moda, sa citesti revistele: Cool Girl, Bravo Girl, Popcorn si Bravo(mai putin ambele). Nu te speria daca in CG si in BVG vezi alte trenduri, amesteca-le si colegii tai vor observa.Eu citesc revistele de aproape 2 ani, iar colegii mei spun ca sunt "regina modei" incearca si tu.

| sunt a răspuns (pentru anonim_4396):

DE 10 ani? DE la 2 ani citesti reviste? Hai lasa-ma

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am 13 ani si nu ma imbrac la moda pentru ca vad multe fete care sunt inmbracate la moda si seamana cu pomu de craciun asa ca mai bine prefer sa nu ma imbrac la modawinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Decat sa ma imbrac la moda si sa arat ca pomu de craciun mai bine ma las pagubasalaughing