Felul in care te imbraci "spune" ce fel de om esti. Vestimentatia trebuie adaptata varstei si imprejurarilor in care aceasta este purtata. Orice haina trebuie adaptata persoanei care o imbraca. Nu orice este la moda, se si potriveste tuturor. Moda reprezinta un reper, insa nu tot ce apare pe catwalk, trebuie impopotonat pe noi! Imbraca-te asa cum iti place, cu ceea ce consideri tu ca iti sta bine, sincer, la varsta ta e chiar ridicol sa fii prea la moda! Si un sfat : baietilor nu le plac fetele prea sclipicioase, prea accesorizate... Adopta un stil vestimentar care sa te caracterizeze, care sa te defineasca, e mult mai bine asa decat sa fii la fel cu toate fetele din clasa. A fi la moda inseamna sa fii si original nu sa semeni cu toata clasa, parca lumea ura uniformele?
Nu e chiar asa eu nu ma imbrac la moda si prieteni mei adevarati ma plac si asa
nu trebuie neaparat sa iesi in evidenta tot 13 ani am si ei dar crede-ma prietenii adevarati te iubesc asa cum esti
Moda e modalitatea adolescentilor de a se integra in societate. Ei considera ca, facand ce fac multi altii, fiind la moda, vor fi mai usor integrati in grupurile lor.
Eu cred nu este atit de importanta cum spun altii, moda nu cred ca este importanta in viata unor omeni normali (simpli) aproximativ toti oamenii se imbraca (acasa) confortabile sa le fie hainele dar cind pleaca undeva hainele mai frumoase devin neconfortabile. Eu iti propun sa iti realizezi propriul tau stil. * *
Cand esti adolescent, inca n-ai personalitatea bine definita, asa ca esti incautare de modele de urmat, chiar daca nu esti constient de asta. Moda ofera modele de comportament, nu numai de imbracaminte, iar adolescentii incearca sa vorbeasca despre felul in care sunt ei prin haine, prin accesorii, prin locurile in care se duc, etc, prin ce e la moda.
Moda arata cat de puternic e instinctul de turma al omului, iar tu mi-ai castigat respectul fiindca i te opui, mai ales la varsta pe care o ai!
Ramony întreabă:
anonim_4396 întreabă: