N cauze. Din ceea ce spui denotă o mare dezamăgire, dar nu mi se pare neapărat justificată. Ai trecut de 100 de persoane? Ai observat vreun obicei care se repetă?
Pentru ca nu inveti din experientele trecute.
Invata lectiile, altfel le vei repeta.
Pana la iubire, trebuie sa existe respect, grija, empatie.
Ce sa mai învăț? Sa nu mai ofere iubire și sa fiu mai indiferent, ce naiba sa învăț? Parca ar trebui sa fiu o persoana perfecta ca să găsesc o persoană sa ma accepte când alții sunt imperfecti și se iubesc.
N-ai inteles. Lectiile sunt despre ce fel de fete sau femei sa alegi si ce sa ocolesti. Ce sa accepti intr-o relatie si ce nu.
Oferi iubire, dar trebuie sa si primesti. E si asta o lectie.
Asta nu e o tragedie, asta e societatea, trebuie să fi puternic și de unul singur, dacă chiar nu vei întâlni pe nimeni. Nu este imposibil, dar foarte greu în zilele de azi, iubirea este ceva ce este pe cale de dispariție pe zi ce trece. Eu sper ca oamenii să înceapă, să aibă din nou empatie cât de curând. Da, eu am găsit, dar au trecut mulți ani de atunci, după ea numai femei cum nu trebuie am întâlnit și am hotărât să rămân fără relație și mă bucur de fiecare clipă pe care o trăiesc. Vrei sfaturi și cum să faci cu femeile?
Prima intrebare: Pentru ca nu te iubesti tu insati ca persoana.
Intrebarea 2: Binenteles ca nu insa inainte de asta va trebui sa inveti sa te cunosti si sa evoluezi.
Intrebarea 3: Fireste ca da, am o relatie bazata pe incredere, comunicare si respect. Asta am cerut de la inceput si asta ofer. Amandoi tragem in aceeasi directie si in 13 ani de relatie am realizat multe impreuna.
Am cunoscut acum câteva luni un cuplu care unul din ei nu se punea pe primul loc și nu se iubea pe el însuși, și tot avea pe cineva care sa îl iubească, iar de evoluat, cum de alții și au găsit de mici și evoluează împreună? Eu ce sa mai cred?
Si eu cunosc destule relatii disfunctionale in care unii raman alaturi de partener din comoditate, sau lipsa de alternativa.
In ce priveste evolutia proprie o faci doar citind, experimentand si iesind din zona proprie de confort.
Invata sa interactionezi cu oamenii, atat propriul sex cat si cel opus. Cu cat alergi mai mult dupa ceva cu atat acel ceva se departeaza de tine, fie ca sunt bani, partenere sau orice altceva.
Cand sti de ceea ce esti capabil, si drumul pe care doresti sa pasesti, toate vin de la sine.
Empatia este ceea ce cauți.
Dacă vrei doar sa fi iubit fără sa înțelegi nevoile celulant, ești respins pe cale naturala.
Este un exercițiu mai greut la început cu empatia, dar îți reduce din narcisism
Pot intelege nevoile altora, pot oferi inapoi, nu sunt egoist