| Esther100 a întrebat:

De ce oamenii buni de cele mai multe ori au parte de cele mai multe suferințe? Și la cei răi le merge bine? Eu de exemplu niciodată nu am înjurat pe nimeni, am încercat sa ajut tot timpul când a fost nevoie, nu am vrut rău la nimeni, și tot eu sunt înjurată și rănită cel mai mult. De ce e așa?

6 răspunsuri:
| Rimadan103120 a răspuns:

E foarte bine ca ti-ai pastrat caracterul, sa nu fii o persoana rea, sa nu te schimbi niciodata, oamenii niciodata nu-i poti schimba, daca te injura sau te injoseste, la ce il mai accepti in viata ta? Pur si simplu absenta e cel mai bun raspuns, cine iti face rau, nu te razbuna, pleaca!

| Ion1989 a răspuns:

Cum te cheama pe Facebook?

| 1onurReal1 a răspuns:

Nu mai pune la inima ta toți "oamenii" care te judecă greșit! Uite eu chiar cred cu Adevârat și real că ești o fată chiar de treabă! ce vreau să zic cu asta? Ai o inimă bună cu Adevârat ai un suflet bun frumos curat cu Adevârathappy și ești o fată sensibilă si asta nu este ceva "greșit" din potrivă!

Când vezi că se mai leagă toți terminați lumi! Care au aere pe ei, și ei sânt întreținuți de părinți lor! La ăia răi le merge bine fiindcă așa sânt, așa este lumea asta! tu nu permite nimănui să-ți mai spună niciun singur cuvânt greșit! Evită trântori! puturoși!

| Kiran a răspuns:

Nu exista oameni buni sau rai, exista doar oameni. In anumite contexte cu toti am fost personajul negativ in povestea cuiva "bun".
Iar referitor cu ajutorul, nu il oferi nici macar familiei sau cuiva drag tie decat daca tu controlezi dupa ajutor apele sa nu devina tulburi.

| Esther100 explică (pentru 1onurReal1):

Dar nu zic de oricine...nu mă deranjează cei din lume. Mă deranjează ca e partenerul meu de viață

| 1onurReal1 a răspuns (pentru Esther100):

Boss iertațivă, și iubițivă, viața asta deja este cum este voi să fiți fericiți cu Adevârat. Nu vă mai supărați nu vă mai amăgiți necăjiți răniți din toate prostile fiți serioși! maturi.