| dayana_8550 a întrebat:

Doresc sa dau spre adoptie un copildirect din maternitate0761028834

10 răspunsuri:
| DenisaAbdn a răspuns:

Daca l-ai tinut in brate, l-ai strans la piept, l-ai vazut cat e de plapand si cata nevoie are de tine si totusi poti sa-l dai, nu pot decat sa te compatimesc. Nu ai constiinta si mai ales nu ai suflet. Dumnezeu sa-i dea sanatate micutului pui de om si sa-l ajute sa aiba parte de o mama mai buna decat tine!

| Anileda a răspuns:

Ai inebunit, mama denaturata, de ce l-ai mai facut, mame proaste, trebuia sa te gandesti de 100 de ori inainte sa ai contact sexual.

| raissa a răspuns:

De ce faci asta? o sa regreti toata viata ta! e cel mai frumos cadou care ni-l face Dumnezeu e ceva divin ...nu-mi vine sa cred! nu te poate judeca nimeni dar gandeste-te de un mil de ori inainte sa faci asta! sa nu regreti si va fi prea tarziu! care e motivul esti prea tanara, nu ai bani, nu te sprijina nimeni? au mai fost cazuri si femeile au razbit si au crescut singure copii si au avut o viata foarte frumoasa mandra de pruncul de langa elecrying nu concep cum poti sa renunti la o bucata din tine! nu fa asta ganeste-te ca il marchezi pe viata! nu are nevoie de bani de altele. are nevoie doar de dragostea de mama care nu i-o poate oferi nimeni in afara de tinecrying gandeste-te...

| Dominicc a răspuns:

Bai. intr. un fel face bine.
Ca in loc sa il lase acolo sa ajunga la casa de copii mai bine il ai cineva ce nu poate avea un copil.
Sunt n cazuri.
depinde cum luati voi ce zice aceasta persoana.
depinde si de varsta ei

| princess87 a răspuns:

Saracutzulsad. Cum pot sa-si abandoneze copilul unele femei?

| oricine a răspuns:

Intr-un fel...mai bine il adopteaza cineva decat sa-l chinuie o viata intreaga. dar adevarul aste ca in ziua de azi faceti copii si ii abandonati!

| Aѕнℓєу♥ a răspuns:

Acuma am aflat un pic din povestea ei, este cutremuratoare, e grea, va rog nu o mai criticati. E mai bine sa'l dea spre adoptie decat sa'l avorteze si sa'L chinuie o viata intreaga. Cei de la salvati COPII te'ar putea ajuta. Te rog ai grija de el, imi vine sa plang pentru acei copilasi, niste suflete nevinovate.Ma doare inima cand aud aceste probleme.Am sa sun si eu la nr acesta si voi afla mai multe.Pe mess fata mi-a spus multe, si deja incep sa ma doara inima, dar voi nu intelegeti ca e greu pentru ea?!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si tu unde esti acum, cu acces la internet, desktop/laptop si telefon mobil? Esti sigura ca nu l-ai lasat deja acolo?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe al cui copil vrei sa-l dai? sau il iei la nimereala cand nu sunt atente alea pe acolo? e ...cu comanda? blond, brunet, saten, ochii?

| pop_5922 a răspuns:

De ce vrei sa faci lucrul acesta? sau poate acest copil este o povara pentru tine. Ce pot sa zic eu tu esti singura care decizi dar te rog sa te gandesti bine ce faci.