cami
| cami a întrebat:

Este bine sa ai o familie numeroasa? Eu sunt singura la parinti. dar, imi doresc 5 copii ( sa compensez ). Nu-mi doresc cam multi? Te simti mai fericit cand vezi ca in jurul tau roiesc o gramada de mogaldete?

Răspuns Câştigător
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Cami, am fost si eu ca tine, am gandit la fel, am fost singura la parinti si mi-am dorit 5 copii. Mi-am realizat visul, am 5 copii, 2 fete si 3 baieti ce au varsta intre 19-33 ani. Fetele sunt mai mari, au terminat facultatea cu mai multi ani in urma sunt casatorite, am 2 nepoti. Baietii nu se lasa mai prejos, ce mare (29 ani) este student in anul 4, s-a casatorit in iulie, iar cei mici sunt studenti in anul 1 si anul 3.Suntem o familie mare si unita, copii au fost si sunt prietenii nostri cei mai buni. Suntem multumiti de ce am realizat in 35 de ani de casnicie.Va doresc la toti sa aveti o familie ca a mea!

23 răspunsuri:
| psiholoaga a răspuns:

Mda, si ca viki gandesc multi oameni care, apoi, cand copiii devin adulti si pleaca, se simt dezamagiti, ca "ei pe cine se mai bazeaza?!". Copiii nu ii faci ca sa comensezi ceva, nu ii faci ca sa ai pe cineva recunoscator, nu ii faci ca sa aiba cine sa te ingrijeasca atunci cand iti vor clantani dintii in paharul cu apa de pe noptiera si nu ii faci ca sa ai asupra cui sa iti indrepti toata afectiunea. Personal, mi se par multi 5. Eu am doar o sora si, uneori, si ea mi se pare mult, chiar daca e fiinta pe care o iubesc cel mai mult pe lume.

mira
| mira a răspuns:

Cand ai in jur cinci mogaldete nu prea ai timp sa simti ca esti fericit.Desigur ca o familie numeroasa este mai interesanta, mai vesela, dar si mai solicitanta.Conteaza mult si conditiile materiale de care dispui.

Stefan
| Stefan a răspuns:

Asta este o problema care unul dintre feciorii mei refuza sa o inteleaga, are numai un copil. Da, e bine sa ai copii mai multi, unul singur nu este bine, dar fiecare este liber sa faca ce vrea in viata.

| Linda a răspuns:

Vei vedea tu pe parcurs. Si eu cred ca nimic din ce ii poate oferi un parinte copilului nu se compara cu a-i darui un frate, sora, oameni care sa-l iubeasca si sa fie alaturi de el.

| Psihoyounger a răspuns:

Eu imi doresc doi copii: un baiat si o fata. Ar fi pereche si as fi multumit. Dar oricum ar fi, sanatosi sa fie.

Psihoyounger

| hândel a răspuns:

Eu ma bateam cu sor'mea cea de 1 an mai mare de cate ori ne-ncrucisam drumurile, in timp ce aveam o relatie pasnica cu ceilalti frati. Toti copii singuri la parinti pe care i-am intalnit sunt retrasi, timizi. Eu vreau 4 copii, c-a fost bine sa am frati si surori care sa-mi tina spate in luptele de strada pe care le provocam. big grin
@ constantaproca, FELICITARI si multa sanatate familiei.

| SweetCandy a răspuns:

Nu e bine sa fii singur la parinti.vin si eu sa-ti spun astabig grin si eu sunt singura l parinti, si e destul de rau...bine bine...esti privilegiatul caruia i se fac toate poftele, insa 2-3 frati acolo ar mai colora un pic copilaria!
e frumos sa iti doresti multi copii, ideea e ca trebuie sa ai o stare materiala detul de buna, pentru a le oferii ce isi doresc!happy

| Dreamgirl a răspuns:

Este bine sa ai o familie numeroasa, o sa iti aduca multa bucurie sunt convinsa happy. Te vei simti implinita si va compensa faptul ca ai fost singura la parinti.
Atatea chipuri de ingerasi nu te pot decat lumina de bucurie si nu te vei simti niciodata singura.(Iti inteleg sentimentele.fiind si eu singura la parinti, imi doresc o familie mare si "galagioasa"happy )

Multa fericire si iti doresc cat mai multe realizari!kiss

| Gregory a răspuns:

Bună! Într-un fel ar fi bine, dar având în vedere vremurile în care trăim, şi care din peăcate se cam întrevăd a fi şi mai rele, eu sunt de peărere că un singur copil este de ajuns. Gândeşte-te la faptul că un copil are nevoie de condiţii, cât se poate de bune, pentru a se dezvolta cât mai armonios şi este datoria ta de peărinte să-i oferi cât mai multe. Mie unul îmi plac copii, dar nu aş vrea să am o familie aşa numeroasă pentru că practic s-ar chinui văzând nebuniile care să petrec în jur, şi acest lucru m-ar face să sufăr şi mai mult. Dar dacă Dumnezeu va dori să ai 5 copii, cu voia Lui, aşa va fi. Rugându-te la El, îţi va da putere şi vei trece peste toate! Să ai o viaţă frumoasă, aşa cum îţi doreşti happy

| simoSTAR a răspuns:

Noi in familie suntem 5 frati... dar numai eu am mai ramas, fiind cea mai mica... ceilalti sunt la casele lor...cand eram mici ne certam mereu, dar acum distanta ne face sa ne dam seama cat de mult am gresit happy.oricum...important este sa le poti da copiilor ceea ce isi doresc... daca ai aceasta posibilitate, poti avea si 10 :p

| ela84 a răspuns:

Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

| Bebitza_3599 a răspuns:

Si eu sunt singura la parinti si imi doresc la fel d mult o familie numeroasabig grin sper i sa am parte d ea:X si cred ca dabig grin te simti mai fericit daca simti cum copii roiesc in jurul taubig grin desi te chinuii cu ei la inceputbig grin apoi ei vor fi mandria ta peste ani:X

| Amelia87 a răspuns:

Daca ai posibilitati materiale, nu vad care ar fi problema. Succese!hee hee

| alex2009 a răspuns:

Daca poti sa le oferi o viata decenta nu conteaza eu am un coleg care are 9 frati si este fain ca se ajuta unul pe altul nu se lasa la greu dar ar fi bine sa poti sa le oferi si un spatiu necesar.

| Pho3nix a răspuns:

Aoleu, 5 copii?!
Eu am o sora.
Cand sora mea era mai mica facea panarama si i-am zis mamei so bage inapoi in burta.laughing

| zerozero a răspuns:

Si eu sunt singur la parinti si sincer mi-as fi dorit macar un frate... dar... oricum sa revin la intrebarea ta, eu cred ca maxim 3 copii sunt suficienti pentru un cuplu!winking

| aysun a răspuns:

Sa fie si 10 atat timp cat ii poti creste si le poti ofera dragoste in mod egal.

| viki a răspuns:

Da, eu zic ca da.Asa ai pe cineva pe care poti sa te bazezi la nevoie.happy Depinde de cum simti tu. Daca tu crezi ca asa o sa fii fericita, poti face cati copii doresti.happy

| mikella a răspuns:

Daca ai un buget mare si daca crezi ca le poti oferi iubire in mod egal poti sa ai cati copii vrei tu. dar iti vand un pont:sa nu faci diferenta ca mai tarziu iti vor reprosa.cred ca e minunat sa ai mai multe mogaldete.treci la treaba.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cami, daca vrei 5 copii, te ajut eu sa-i faci. ce spui? laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu sunt singura la parinti si nu imi este bine, mi-as dori sa am frati, mi-ar place sa stiu ca am pe cineva alaturi in momente critice.
Imi doresc 2 copii, cred ca este suficient.
Clar ca te simti fericit cand vezi in jurul tau copii, pentru mine nu exista lucru mai frumos in lume, tocmai din acest motiv am ales sa lucrez cu copii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cami. fac parte dintr-o familie mare.am doi frati si o sora. 6 nepoti, si trei copii.am 45 de ani si din 20 de prieteni am ramas cu rudele si copii mei.cu familia cum se spune.de ce? fiindca fiecare are problemele lui.ma refer la prieteni. dar cu familia este alta treaba. te simti fericit si in siguranta si mereu vrei sa fii cu ei si ei cu tine.este bine sa ai o familie numeroasa. vremurile au fost grele mereu. dar nu atat de grele incat copii sa nu-i poti creste.

| bruno9432 a răspuns:

S-ar putea sa nu mai fie atat de mare fericirea cand cele 5 mogaldete vor plange in acelasi timp la 3 dimineata sau cand va trebui sa le platesti gradinita...mancare. hainute. nici macar nu amintesc de adolescenta big grin
incepe cu unul... e bine sa ai o familie fericita. iar fericirea nu sta neaparat in numar big grin
iti doresc mult succes!

Întrebări similare