| Mustafaonur1997 a întrebat:

Eu consider cu Adevărat de urgentă să se ia măsurile reale serioase în privința asta! Să fie dată lege globală în orice țară de pe fața pământului toți pedofilii! care întrețin relați abuzive! intime! cu minore, să fie castrați și decapitați ori închisoare pe viață.

Dece? nu se bagă la închisoare pentru tot deauna pedofilii! Să fie Castrați de urgență! Toți Proxeneți! Pedofilii! Jegurile astea scursurile, dezumanizate!

Am văzut un documentar bazat pe fapte reale! Adevărate, Cum două surorii, sănt abuzate! violate! vândute pentru banii de părinți lor! Pe ce lume trăim mă omule, ce naiba se întâmplă de sa ajuns în halul ăsta de inuman! Cum să-ți vinzi copii pentru banii, eu prefer să mor în locul lor da niciodată în viața asta nu așa face așa ceva, deja am febră de nervii! La ce am văzut... Cum să-ți vinzi copii pentru banii, la Proxeneți, iar ăia le droghează le Abuzează violează, păi ăștia merită pușcărie așa "părinți"!

Răspuns Câştigător
| Cipi1212 a răspuns:

Ar trebui castrati chimic.

6 răspunsuri:
| BloodyLips a răspuns:

Pedeaspa capitala este un nimic fara de ce patesc pedofilii in inchisoare dupa ce se afla restul detinutilor pentru ce au fost inchisi

| Mustafaonur1997 explică (pentru Cipi1212):

Adevărat, castrarea chimică este soluția reală pentru ei. Ăștia nu merită liberi în societate.

| Mustafaonur1997 explică (pentru BloodyLips):

Păi așa și merită ăștia! Sunt total de acord cu tine.

| Mustafaonur1997 explică (pentru Cipi1212):

M-am uitat la un film bazat pe fapte reale Adevărate, nu am rezistat să mă uit la tot filmul, mia făcut o tonă de nervii la ce am văzut acolo, mia fiert sângele în mine de nervii.

| gabicoo a răspuns:

Pedeapsa prin taierea unor părți ale corpului uman este interzisă prin convenții internaționale. În schimb pedeapsa cu închisoarea pe viață ar fi cea mai indicată sau pentru perioade îndelungate. In unele țări se practică castrarea chimică dar doar cu acordul agresorului in schimbul unei pedepse mai ușoare.
Eu personal sunt pentru pedepse foarte dure în aceste cazuri.

| Mustafaonur1997 explică (pentru gabicoo):

Pedeapsă cu închisoarea pe viață este cea mai indicată și castrarea, de urgență!