anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Eu zic că sexul ar trebui făcut strict pentru conceperea unui copil și nu pentru satisfacerea plăcerilor animalice.
Voi ce ziceți?

Răspuns Câştigător
| johnnny123 a răspuns:

Care-i logica? De ce să nu poți face lucruri și de plăcere? Este ca și cum ai spune "Mâncarea este strict pentru a obține nutrienți, nu trebuie să ne provoace nicio plăcere. Singura mâncare permisă ar trebui să fie o pastă nutritivă". Sau "Sportul este doar pentru condiție fizică, nu trebuie să ne provoace nicio plăcere". Sau "Filmele sunt strict pentru a ne informa, nu pentru divertisment".

18 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

De-aia nu ai avut iubită până acum? Vrei sex doar ca să concepi un copil?
Asta, de obicei, o spun cei care au vazut sex doar in filme.

| ania a răspuns:

Părere proastă. Sexul a fost inventat de Dumnezeu si pentru conceperea unui copil si pentru plăcere.

| Violleta2022 a răspuns:

Despre ce placeri animalice vorbesti?
Ca la oameni vorbim de sex pentru satisfacerea nevoilor umane cat si conceperea copiilor.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Așa zic toți care nu fac sex.

| gabicoo a răspuns:

Te-ai prins - în sfârșit!

| StoicAnalysis a răspuns:

Vulpea spune ca strugurii sunt acriwinking

| LisaJulie a răspuns:

Nu, iubirea inseamna si placere

| Cipi1212 a răspuns:

Mai degrabă reproducere asistată.

| Seba2013 a răspuns:

Curvie insemna luxurie si este un grad de contagiu mai mare. Restul nu este curvie ci necuratie. Asta din punct de vedere tehnic.

Din punct de vedere social exista niste CONVENTII SOCIALE care vor sa insemne sa nu dezorganizezi societatea. In sensul ca poti sa rupi niste randuieli si sa trezesti invidie.

Insa una sunt oamenii care se poarta sociologic si alta oamenii care se comporta natural. Sociología este o artificialitate peste Naruralitate. Astia de la sociologíe trebuie sa stea in banca lor. Conventia lor sociológica nu elimina esenta problemei. Si nu pot sa aiba pretentia ca toti oamenii sa respecte acel tip de Conventii. Ca sa te casaroresti iti trebuie bani, casa, lucru, etc., nimeni nu mai tine pasul cu acele Conventii. Omul isi cauta salvarea nu prin Conventii ci prin Spirit. Deci Statul nu trebuie sa aiba pretentia ca toti oamenii sa devina sociológici. Dreptul Civil intervine doar atunci cand tu intra in Dimensiunea lui. Restul nu mai este Drept Civil ci Drept Natural. Morala si Ética este diversa astazi iar Dreptul Civil nu primeaza peste aceste doua pntru ca altfel Legea ar prima peste Libertatea. Toti care au pretentia sa respecti Conventii, vor sa te supuna sub Legea Civila. Familistii si toti astia sunt cei mai egoisti si invidosi oameni. Nici macar nu stiu cauzele ci gandesc strict formal.

Restul fiecare isi urmareste salvarea si metanoia pe termen lung. Omul spiritual nu sunt aia care merg la Biserica. Nu este de ajuns sa te botezi. Lucrarea este toata viata.

| angel6lust a răspuns:

Suntem prea mulți oameni în ziua de astăzi, consider că sexul este mai mult făcut din plăcere.

| Solane a răspuns:

Doar omul face sex pentru placeri trupesti. Animalele, restul fiintelor, fac sex doar pentru reproducere.

| Xena20 a răspuns:

Eu zic că nici atunci, copiii ar trebui făcuți in eprubeta, pai cum sa practici o asemenea perversitate doar ca sa faci un copil? Daca riști cumva sa îți placă? Sexul nu ar trebui făcut niciodată, ar trebui interzis prin lege chiar! Nu e așa?

| Xena20 a răspuns (pentru Xena20):

Parca vad că ia în serios ce am zis...

| danpopa777 a răspuns:

Ahahahagagaha happyhappy mai facut sa rad

| macaroane3 a răspuns:

Da, vrei sa concepem?

| nicadkn a răspuns:

As spune asta strict in cazul sexului neprotejat.

| Dtudor02 a răspuns:

Eu zic să îl faci după cum vrei și să lași lumea în pace.