Hmm cam dificil nu ainici numarul lui de telefon? ..incearca pe facebook sa ii lasi mesaje, daca te-a sters de l prieteni incearca sa iti faci alt cont de facebook cu alt nume care nu e al tau, trimite-i cerere de prietenie sau eventual daca nu rasp la cerere ii poti da un mesaj privat (incearca sa iti pui nume de baiat ca poate intra nevastasa si e geloasa )incearca sa intrebi pe facebook dca este Domnul
numele lui) si ca ai de vorbit ceva urgent si cere-i nr de telefon pentru ca este prea important. daca nu iti da numarul explica-i pe facebook ce a facut nevasta lui si spune-i ca vrei totusi sa pastrati legatura:*
Hellăuu.
Mulțumesc mult pentru ajutorul tău m-am mai liniștit .
Meriții o fundiță mare .
Bye`Bye .
Hey... te-ai cam grabit cu datul fundei.
ar fi dragut sa citesti si raspunsul meu.
Hellău .
Scuze
, dar eram disperată
.
M-am bucurat că am primit răspunsurii atât de repede
.
Scuze încă o dată.
Bye`Bye
. '[
].
By3. Nu-i nimic.
.
Esti sigura ca ti-a dat ignore?
Nu prea am inteles faza cu facebookul, ea i-a schimbat parola de pe facebook, si crezi ca nu l-ar mai lasa sa intre pe el?
Pentru ca daca i-a schimbat parola doar, tu ori cum poti sa intri pe al tau si sa vorbesti cu el.
Iar daca ti-a dat ignore de pe adresa tatalui tau, poti sa iti faci alt cont de messenger, sau sa intri pe al unui prieten, sa bagi adresa lui, si sa vorbiti.
O alta varianta e sa ii aflii numarul de telefon, mama ta nu ii stie numarul de telefon? sau nu are cunostinte care sa il stie?
Ar merge vreuna dintre variantele de mai sus?
Pai cand tatal tau vine ii poti cere numarul de telefon si spune-i sa te scoata de la ignore.
Heii.
Scuzați-mi greșelile vă rog din suflet, dar sunt disperată
.
Mulțumesc, anticipat .
Bye`Bye [
].
Pei e o poveste de... Woaau
Suna pe cineva care il cunoaste pe tatal tau si acel cineva iiti va da nr de tel sau cauta pe yahoo... Nst ce sa ma spun...
fundita?
Pai draguto nu-ti ramine decit sa astepti pin se va intoarce tatal din Romania si va lua singur legatura cu tine. Poate actuala sotie a tatalui iti da ignor deoarece nu vrea ca tu vorbesti cu tatal.