| xPurrffecttx a întrebat:

Hellăuu. kiss.

AJUTOR puppy dog eyes URGENT straight face!

Povestea mea va fi puțin lugă, dar vă rog să o citiții crying.

Chestia este că mama și tatăl meu s-au despărțit când eu aveam 5 anișorii. straight face, dar eu cu mama mea nu am plecat din casa tatăluii meu. și tatăl meu trăia cu o altă femeie sad. Asta nu mai contează sigh. Dar acum și tatăl meu cu aceea femeie stau în Germaniawinking. Problema e că tata a plecat în România pe câteva zile, dar eu mai vorbeam cu el pe messenger când era aicii, și chiar și cu ea [ actuala nevastă a tatălui meu oh go on ] doar că acum dacă tatăl meu a plecat în România pe câteva zile ea mi-a dat ignore și de pe adresa tatălui meu și i-a schimbat parola și de pe adresa ei, și de pe Facebook`ul lor crying. Și eu acum nu știu cum pot să aflu unde este tatăl meu pentru că eu nu am mai avut cum să vorbesc cu el straight face. Vă rog câteva sfaturi crying.

Mulțumesc anticipat kiss aștept răspunsuri urgentee! sad.

Fundă + Vot + cerere de prietenie puppy dog eyes.

Bye`Bye love strucklove struck.

Răspuns Câştigător
| oanaX a răspuns:

Hmm cam dificilsad nu ainici numarul lui de telefon? ..incearca pe facebook sa ii lasi mesaje, daca te-a sters de l prieteni incearca sa iti faci alt cont de facebook cu alt nume care nu e al tau, trimite-i cerere de prietenie sau eventual daca nu rasp la cerere ii poti da un mesaj privat (incearca sa iti pui nume de baiat ca poate intra nevastasa si e geloasa )incearca sa intrebi pe facebook dca este Domnul angrynumele lui) si ca ai de vorbit ceva urgent si cere-i nr de telefon pentru ca este prea important. daca nu iti da numarul explica-i pe facebook ce a facut nevasta lui si spune-i ca vrei totusi sa pastrati legatura:*

| xPurrffecttx explică (pentru oanaX):

Hellăuu. kiss

Mulțumesc mult pentru ajutorul tău m-am mai liniștit sad.

Meriții o fundiță mare big hug.

Bye`Bye love strucklove strucklove strucklove struck.

| vlad89c a răspuns (pentru xPurrffecttx):

Hey...laughing te-ai cam grabit cu datul fundei.
ar fi dragut sa citesti si raspunsul meu.

| xPurrffecttx explică (pentru vlad89c):

Hellău kiss.

Scuze puppy dog eyes puppy dog eyes, dar eram disperată I don't want to see sigh.

M-am bucurat că am primit răspunsurii straight face atât de repede puppy dog eyes.
Scuze încă o dată. sad

Bye`Bye wave kiss. '[ sad ].

| vlad89c a răspuns (pentru xPurrffecttx):

laughing By3. Nu-i nimic.

| xPurrffecttx explică (pentru vlad89c):

big hug.

12 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vad ca ai primit raspunsul pe care il doreai, asa ca nu pot decat sa-ti mai zic un singur lucru: ai o problema cu "Hellăuu"-asta! laughing

| vlad89c a răspuns:

Esti sigura ca ti-a dat ignore?
Nu prea am inteles faza cu facebookul, ea i-a schimbat parola de pe facebook, si crezi ca nu l-ar mai lasa sa intre pe el?
Pentru ca daca i-a schimbat parola doar, tu ori cum poti sa intri pe al tau si sa vorbesti cu el.
Iar daca ti-a dat ignore de pe adresa tatalui tau, poti sa iti faci alt cont de messenger, sau sa intri pe al unui prieten, sa bagi adresa lui, si sa vorbiti.
O alta varianta e sa ii aflii numarul de telefon, mama ta nu ii stie numarul de telefon? sau nu are cunostinte care sa il stie?
Ar merge vreuna dintre variantele de mai sus?

| Smileyouarebeautiful a răspuns:

Pai cand tatal tau vine ii poti cere numarul de telefon si spune-i sa te scoata de la ignore.

| xPurrffecttx explică:

Heii. sad

Scuzați-mi greșelile vă rog din suflet, dar sunt disperată crying sigh.

Mulțumesc, anticipat puppy dog eyes.

Bye`Bye sigh [ kiss ].

| BiancaElena13 a răspuns:

Pei e o poveste de... Woaau

Suna pe cineva care il cunoaste pe tatal tau si acel cineva iiti va da nr de tel sau cauta pe yahoo... Nst ce sa ma spun...

fundita?

| anastasia211993 a răspuns:

Pai draguto nu-ti ramine decit sa astepti pin se va intoarce tatal din Romania si va lua singur legatura cu tine. Poate actuala sotie a tatalui iti da ignor deoarece nu vrea ca tu vorbesti cu tatal.