Iertarea ajuta daca crezi in dumnezeu asa el nu te va lasa la greu si sa fi bun e lucru mare, daca prostul tot prost ramane nu-l mai bagi in seama.
Stiu ca vrei sa-l ajuti, stiu cum e sa vrei neaparat sa ajuti pe cineva, dar mai bine nu-l ajuta. Poti sa iesi mai rau ca dansul.Crede-ma,stiu din proprie experienta. -__-
Din pacate unii frati, pot fi cei mai mari dusmani.Iertarea,ajuta mereu dar in cazul in care aceasta este acceptata si armonia revine in cadrul relatiei lor.Nu cred ca ar trebui sa te implici in impasurile lor sau cel putin daca o faci, ramai cat mai precaut ca nu cumva ajutorul tau sa se intoarca impotriva ta. Oricum, acest ajutor va fi in van, deoarece relatiile fratesti sunt unice si greu de schimbat, mai ales cand cei doi nu contribuie in egala masura.
Stii cum se zice, nu te baga intre frati. Daca ei sunt frati si nu se inteleg, ce sansa crezi ca ai tu din afara sa ii faci sa inteleaga? Cel mai bine este sa nu te bagi in problemele lor decat daca prietenul tau iti cere ajutorul.
Isi vor rezolva singuri probleme, ca niste oameni civilizati. nu poti sa te bagi in vietile oamenilor.