| lauracatrinar a întrebat:

Ma intreb de ce unele femei sunt atat de geloase? Eu am invatat sa-i dau libertate partenerului...si sunt surprinsa ca ma iubeste din ce in ce mai mult.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai :
1) pot fi geloase din cauza comportamentului partenerului. De ex. unele manifestatii sau vorbe o pot determina sa creada ca e inselata sau de pilda, ca partenerul nu o mai gaseste atragatoare
2) Poate gelozia face parte din caracterul femeii. E ca o parte mai putin buna a personalitatii ei.
3)Instabilitatea cuplului o poate determina pe femeie sa fie geloasa. Spre exemplu, daca relatia nu merge bine femeia ajunge sa se simta vinovata si sa se simta geloasa imediat cand partenerul se uita dupa o fata sau o neglijeaza.

Si nu fi surprinsa. Partenerul tau te iubeste tot mai mult pentru ca stie ca are langa el o femeie care ii ofera libertate si nu e mereu cu,, gura pe el " cum se spune. Este frumos sa ai o asemenea partenera care stie sa te trateze ca pe sine insusi si care intelege ce inseamna libertate si intimitate. DE aceea te iubeste. Pentru el putem vorbi despre tine ca despre o,, comoara " care evident o cauti mult pana sa gasesti macar una asa ca tine. Imi dai te rog frumi funda?

6 răspunsuri:
| ταξιδιώτης a răspuns:

Gelozia vine din dragoste si simtul proprietatii se manifesta la oameni, animale, pasari...

| Baton a răspuns:

Ai grija sa nu ii dai prea multa libertate cat sa umble dupa alteletongue
ce faci tu este ok pana la un moment dat deoarece prea multa libertate unii barbati pot intelege ca esti neinteresata de ei...
femeile si barbatii pot intelege gresit adesea ce inseamna sa iubesti o persoana.
au impresia ca stresandui si facand pe gelosii respectiv geloasele ii pot tine langa ei dar pana la urma legaturile se rup.
eu consider ca sunt atatea metode romantice de a arata persoanei de langa tine ca o iubesti incat nu trebuie sa faci scene de gelozie sau altele...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel putin, dupa parerea mea, gelozia face parte din iubire. Si cand spun gelozie, nu ma refer la crizele alea in care se tipa, in care se arunca cu scaune, gelozia care a intrecut deja masura si din care reiese neincrederea in partener si chiar in tine. Fara pic de gelozie mie mi se pare indiferenta. Gen ai toata libertatea din partea mea, poti sa faci ce vrei, sa te vezi cu orice fata vrei ca pe mine nu ma intereseaza detaliile. Mereu am spus ca gelozia (nu cea dusa la extrem) este o "dovada" de iubire. Intr-un fel arati ca iti pasa de el, nu esti indiferent. Atata timp cat cineva nu ma intereseaza nu am de ce sa fiu geloasa.

| ELLSSA a răspuns:

Nu numai femeile sunt geloase, si partenerii lor sunt la fel. Dar parca unii/unele stiu sa arate mai putin asta, sau chiar contrariul.
Si eu ofer libertate iubitului meu, si stiu ca ma iubeste enorm de mult si apreciaza acest lucru.Am incredere in el si stiu ca nu-mi va da niciodata motiv de gelozie.
Conteaza foarte mult si de partener.Gelozia trebuie totusi sa aiba si limite.Limitele bunului simt.

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Gelozie = prostie.
Gelozia vine ca urmare a lipsei dragostei şi ca urmare a lipsei de respect faţă de partener(ă) tratându-l/-o ca pe un obiect.
De ce sunt unii oameni (indiferent de sex) geloşi? De proşti!
Atitudinea ta nu este una "ciudată" sau mai-ştiu-eu-cum ci e una NORMALĂ şi FIREASCĂ.
Salut.

| fabiola a răspuns:

Da...se spune ca, sa-ti tii sub zgarda partenerul, iar zgarda sa fie atat de lunga incat acesta sa nu simta ca o are! Cum foc fara fum nu prea este, nu cred ca gelozia apare din senin, depinde de noi cu ce o alimentam!