| sebijr a întrebat:

Salutare TPU. Sebastian sunt eu, și am 25 de ani recent am înplinit.
Cred că mie de ajuns să mai mă obosesc să tot caut, să tot cer și să tot întreb:
Ieri, am fost la Cluj la o agenție matrimonială denumită Agenția MIRA, în speranța că poate acolo aveam o șansă de a cunoaște vreo fată frumoasă și singură în vederea unei relații serioase de lungă durată.

Din păcate, la Agenția respectivă, nu doar că costurile sunt mari, adică: 50000000 de lei, ceea ce e mult pentru mine, mai ales că primesc banii aceia de nevăzător 500 de lei.

Din păcate singur încă sunt. Din păcate nimeni nu m-a ajutat, și nici nu știu dacă cineva de aici de pe TPU ar avea ceva cunoștințe de a putea căuta și de a cunoaște strict o fată singură în vederea unei relații de lungă durată.

Din păcate din naștere eu nici măcar nu am văzut lumina zilei adevărate, nici măcar o fată cum este la caracter și cum arată. Atât de răi suntem unii cu ceilalți și mai ales că dacă aud faptul că nu vezi cu ei 2 ochi, fie am fost luat în batjocură de cei care mă cunoșteau, și numai spun că și ce fete întâlneam, toate râdeau de mine.
Haideți vă rog oameni buni cu suflete de aici. Măcar un bine dacă puteți face și pentru mine, fie aici sau pe Facebook, să îmi puteți oferii din cunoștințele voastre o fată cu care: În primă fază să pot să discut, atât prin mesaje pentru început, cât și ca acea fată fie: Să mă cunoască față-n față într-un anumit loc, fie și cu ajutorul vostru dacă ar exista și acea variantă aici pe TPU.

Din păcate zilele mele sunt pustii: Cei din familie din păcate de la un timp nu mă mai bagă în seamă. Iar mai mult decât atât sunt plecat de acasă, prin trenuri, pe unde cum, fiindcă nimeni nu mă ajută, nimeni nu îmi oferă un sprijin.
De lucrat am încercat să îmi caut și acum de lucru, și tot nimic: Singura variantă pentru a fi pus bine pe picioare și pe un drum cât mai ok este: Să fie cineva fiind o fată deschisă la suflet, cu care prin intermediul comunicării și relației, nu doar să fiu alături de ea, ci ca ea să îmi fie exact ca și cum o mamă m-ar iubii, adică: Mai mult decât și bine înțeles ca iubită și ca ea să mă ajute să îmi pot da seama, că merit mai mult.
Nu vreau să mai stau singur. Nu am cu cine vorbi: Dacă îi întreb pe ai mei părinți, fie: Stau pe telefoane și nici măcar nu vorbesc cu mine, iar din cauza asta plec prin trenuri, pe unde cum, făcând câteva fotografii cu mine pe peroanele din țară, ceea ce aici e fain cât e fain, dar nici atâtea ore și atâtea zile.
Nici odihnă numai am din păcate cum trebuie. Am luptat pentru mine pe unde cum:
Un ajutor în jurul meu, să îmi fie doar dacă vreo fată de aici m-ar cunoaște și dacă unul dintre voi mați putea îndruma de a găsi pe cât posibil o fată liniștită și una care să îmi fie mereu alături:
Deci ce tip de fată vreau?
Să fie o fată în primul rând: O fată care are vedere perfectă la amândoi ochi. Să fie o fată serioasă, liniștită în primul rând, să mă iubească și să îmi accepte această dizabilitate vizuală, fără a avea parte de discriminare sau acea batjocură sub pretextul că nu te vreau și nu pot, ceea ce să dispară chestile aste-a.
Pe de altă parte. Vreau comunicare și cunoaștere. Am încercat în toate căile, nimeni nimic:
Dacă aveți suflet, măcar atât vă rog mult. Din cunoștințele voastre sau aici pe TPU, trimiteți-mi cumva un mesaj sau cerere de prietenie pe Facebook, sau dacă puteți undeva, întrebați dacă mai există o fată în situația similară ca mine, dar atât cer ca acea fată să nu fie fără suflet, ci să fie cu suflet atât de mare și foarte bună la inimă, de a îmi fi mereu alături.

Dacă mă credeți, zilnic singur stau, și nu am nici cu cine vorbi. Voi de aici e ușor să judecați anumite categorii de persoane, când de fapt nici nu aș greșii nimănui absolut cu nimic.
Îmi doresc un: Vitor pe termen lung. Și dacă este să se inimerească acea fată care să mă și ajute, aș vrea din tot sufletul să plec și de aici din România, fiindcă știu că nici statul nu mă ajută, și nici locuri de munci numai există.
Vreau un vitor și o familie frumoasă, nu goluri în suflet și nu plecat de acasă! Vreau o iubire decentă, curată și ca cineva să vorbească cu mine, decât a mai fi singur.

Nu îmi trebuie banii ei și nici prea multe pretenții: Singurul lucru este ca prin acea frumoasă conecsiune romantică, să îmi dau seama că: Acea fată este mereu alături de mine, și ca ea să mă supravegheze prin acei 2 ochi de al ei ce-i clipesc foarte mult. Chiar dacă eu nu văd cu ei din păcate de la naștere, dar prin intermediul fetei, vreau să văd o singură luminiță de la capătul tunelului de a vedea mereu altfel lumea.

Vă rog din suflet și din inimă: Încercați dacă este posibil să fie acea fată al sufletului de a numai fi singur. Sau măcar vorbiți și să mă băgați în seamă, aici unele din voi, vă rog?

33 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns (pentru sebijr):

Nu m-am referit la cluburi rau-famate, cu bauturi si alte vicii.
M-am referit la cluburi de interes orientat in comun, de hobby-uri (cum sunt si cluburile sportive).
Chiar si tu ai putea infiinta un asemenea club, pentru persoane care isi cauta pereche!

| sebijr explică (pentru RAY):

Da, vă cred nu e nici o problemă.
Era fain dacă aș fi cunoscut aici prin intermediul unuia dintre voi. Deci:
Pe Facebook așa zisele grupuri de cunoașteri nu funcționează.
La Agenția aia costă mult: Atunci, ce variante am, decât numai să fie cineva de aici cu care să pot vorbi, și prin acea persoană anume să am o cunoaștere cu acea fată dacă ar exista.

Sau dacă ai cunoaște eu știu una mai singură nu neapărat de vârsta mea repet, să fie până-n cel mult 35 de ani, fiindcă una de vârsta aia m-ar bucura cel mai mult să fie, ci nu cineva care săși bată joc de mine.

Mă doare sufletu plângând că nici bine nu m-am trezit, e pustietate în casă. Nici un dialog cu mine de la ai mei părinți, absolut nimic.
Dar e dureros ca mamă să faci așaceva, să nu îți întrebi copilul dacă e bine, dacă a mâncat.

Uite că asta se întâmplă?: Se întâmpă că nu am cu cine vorbi. Măcar dacă ați veni unii dintre voi repet, doar în privat să pot vorbi cu unul dintre voi.

M-ar bucura toată treaba asta, și dacă repet, cineva are suflet de aici, atât vă rog mult, faceți un bine măcar de a îmi oferii posibilitatea de a avea o cunoaștere cu vreo fată singură, nu contează dacă e de aici de pe TPU sau din cunoștințele voastre, contează doar atât: Să am un simplu dialog de a ieșii din această singurătate.

Că în rest, nu contează ce a fi mai încolo, dar în principiu pentru început aș vrea un dialog, dar bine înțeles cu o fată anume, care să mă asculte, care să am un dialog foarte deschis.

| sebijr explică (pentru Bula):

Da, știu ceea ce spuneți.
Din aia ceea ce spuneți, nu există din păcate. Și plus de asta, că sunt nevăzătoare care nu au nici rețele de socializare, și mai sunt și care îs retrase de felul lor. Problema este că, nu am cu cine vorbi.
Și numai zic că din nou, iarăși mă văd plecat de acasă, unde?

Doar prin trenuri că nu am altă soluție, și ar trebui cineva să audă de aici, că ce fac ai mei nu fac de loc bine din păcate.
Asta vor, mă vor plecat de acasă. Dar dureros este când ei părinți numai au dialog cu mine, culmea că nici nu le-am greșit absolut cu nimic:

Mult m-ar fi bucurat ca una din aia sufletistă dacă mai există, să pot avea aici un dialog, de a avea posibilitate nu doar de a o cunoaște, ci de a o simții, exact ca și cum simțurile mele ar simții diverse obiecte, așa și la o fată mult mi-aș dori să-i simt firele de păr din cap, prin care să îmi fi exprimat tandrețea de a o vedea cu ochii minții, ca și cum aș vedea-o în realitate.
„Nici lumina de afară nu o pot vedea din păcate. Nici măcar cum arăt eu, dar apăi întunecosul înnegrit al ochiului care nici ăla nu-l văd din păcate".

Păcat mare de tot ce am ajuns. Numai știm ca părinți să iubim copii. Numai știm noi ca și oameni tineri să ne fi căutat unii pe alții. Dar bine că răutatea asta este atât de nevinovată încât și eu îmi pun întrebarea?
Cu ce aș greșii eu unei fete dacă faptul că nu vezi, și că tipul este cum este, chiar nu înțeleg de ce ele s-au schimbat atât de mult?

Unde mai pot găsi o fată sufletistă care să aibă marele dialog frumos de a o auzii pentru prima dată în semnele minunate, chiar unde?
Vă rog tare mult?