| Lucia570 a întrebat:

Sunt căsătorită de 2 ani cu soțul meu adevărul e că l-am răsfățat mult în acești 2 ani de căsătorie mereu când vine de la munca obosit îi zic sa se odihnească, îl aștept cu mâncare etc dar de ceva timp are pretenția să le fac eu pe toate noi stam la curte și i-am zis sa spargă niste lemne sa facem focul și m-a trimis pe mine sa fac asta (specificând că eu am și ceva probleme la coloană).Cum să gestionez acest comportament al lui cel mai bine? Credeți că am greșit ca l-am răsfățat? Aproapo am 25 de ani

11 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Bună! Nu te ai grabit cand ai decis sa te casatoresti cu el? Voi doi clar nu va potriviti, el NU te intelege deloc, in loc sa te ajute, el vrea sa il rasfeti, cea mai buna solutie este sa discutati voi doi si sa cădeti de acord cum veti impărtii sarcinile in casa, voi stati singuri? Ca si tu muncesti si cand ajungi acasa esti si tu obosită nu numai el, el ce varsta are? Daca ai probleme la coloana nu trebuie sa faci efort nu ai voie sa cari sa te apleci sa soliciti spatele si coloana.

| gabicoo a răspuns:

Adevărul este că ar trebui să mergi la muncă și să vezi și tu cum este. Dacă ai probleme de sănătate cum zici, frumos ar fi să-l rogi sa despice el lemnele.

| goguPatent a răspuns:

A invatat ca ii esti sluga si mna...

| eliancodrut a răspuns:

Tu cu ce te ocupi?

| Kiran a răspuns:

Dupa ce se odihneste, il rogi sau ii spui sa faceti impreuna lucrul X, el face efortul de a sparge lemnul si tu il ajuti cu ce poti ca sa para ca nu e singur in situatie si il mai tii de vorba, mai povestiti, ca sa treaca timpul mai usor.

| Cresta a răspuns:

Daca te trimite si la spart lemne... e grav!
Ia intoarce putin foaia. Nu-i mai da "de dulce", spune-i ca esti obosita. Ca doar si el e obosit cand e vorba de treaba, dar nu si la pat.

| GygyDuru a răspuns:

Da, ai gresit. Acum esti presul lui.

| Dragosstpu a răspuns:

Tu mergi la munca sau esti intretinuta din banii altcuiva (de ex. ai lui)? In primul caz, treburile casei ar trebui impartite egal. In al doilea caz, ar fi decent din partea ta sa te ocupi de ele. E doar parerea mea.

| Mustafaonur1997 a răspuns (pentru Dragosstpu):

Stai așa mă cum vine asta? adică dacă el muncește ea trebuie să fie sclava lui sclava case? Să se ocupe ea de el? Păi ce mă el, e
Așchilopat are vreun "handicap"?
Ce să mai facă femeia pentru el? îl așteaptă cu mâncare caldă de fiecare dată când vine de la muncă, Hainele ile spală casa o întreține curată + se ocupă cu siguranță femeia de absolut toate lipsurile necesitățile unei case, el ce face atât de "greu" "special" Muncește păi oricine poate Munci dacă este apt Mintal, fizic, cei atât de "greu" să Muncești. Dacă vreau o soție în viața ta, asta nu înseamnă că dacă te duci la Muncă și aduci banii în casă soția ta trebuie să fie supusă/sclava ta? Man, nu nu-i normal așa ceva! Eu nu pot considera cu Adevărat așa ceva "normal".

Iubirea reală cu Adevărat într-o căsnicie/relație serioasă cu o fată/femeie înseamnă protejare/susținere/și sprijinul real cu Adevărat din partea unui soț/ bărbat Adevărat în absolut toate Privințele. Păi ăsta ce face mă atât de "greu"" special" Muncește și așteptă să facă femeia/soția lui Absolut totul de una singură? Nui normal așa ceva, asta este sclavie! reală cu Adevărat.

| Mustafaonur1997 a răspuns:

Trebuie săi spui serios, să comunici serios cu soțul tău, săi spui că nu este Normal, să săte opui de absolut toate de una singură, și ar trebui să vă susțineți cu Adevărat amândoi în orice situație privință, nu-i normal tu săle faci pe absolut toate și el să stea săte trateze ca sclava casei. Nui normal deloc cu se comportă te tratează foarte greșit. Tu ești soția/femeia lui nu sclava lui.

| mariuspinciuc a răspuns (pentru Mustafaonur1997):

Man, tu nu știi ce comportament dezvoltă soțul ei. Poate că în momentul în care va comunica serios își va lua una peste ochi. Așa că da, trebuie comunicare însă în context. Acuma tu ai luat în considerare doar o părere de-a femeii care implicit e subiectivă. Până nu-l asculți și pe el n-ai cum să tragi concluzii. Spre exemplu a trimis-o la tăiat de lemne. Poate omu a venit direct din mină, din subteran, nespălat și când a ajuns acasă femeia i-a zis să meargă să taie lemne ceea ce e frustrant într-adevăr. În acel caz, dacă femeia are probleme la coloană pur și simplu trebuia să-l lase să stea în frig până se ducea să le taie el. Nu zic că are dreptate individul însă trebuie ținut cont și de părerea lui altfel există tendința de a se da dreptate primului care se plânge.

| Mustafaonur1997 a răspuns (pentru mariuspinciuc):

Sunt de acord cu răspunsul tău Man, important este ca ei doi să se înțeleagă cu Adevărat, să se ajute/susțină/sprijine de nevoie unul celuilalt într-o relație/căsnicie așa este normal, este absolut normal câteodată să mai existe și ne înțelegerii, suntem oamenii și este normal să greșim câteodată, dacă nu a fost cu intenție bine înțeles.

Da am luat în considerare și faptul că poate soțul ei devine agresiv/irascibil/violent/nesimțit, din pricina faptului că nu-i va conveni lui conversația/discuția cu soția lui, reproșăndui Adevărul sinceră, că nu o ajută și nu o susține când are nevoie de ajutorul lui, este posibil ca el să nu fi de acord cu soția lui, și să devină agresiv asupra soției lui, iar asta este o problemă serioasă reală.

| RaluAngel8722 a răspuns:

Ce prost e, nu te trimite și sa vânezi animale în pădure? Cum sa tai tu lemne mai femeie, asta merita sa fie singur!

| MaxPopescuDaniel a răspuns:

Bună Lucia.Imi place felul tau de a fi sotie. Imi poti lasa un Instagram sa mai vorbim?