anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt intr-o relatie cu un tip. Ma atrage, tin la el, dar e ceva la el nu stiu. e linistit si ma face sa ma simt si eu la fel. Nu e rau, pentru ca imi place, doar ca a aparut in viata mea un prieten mai vechi care e cam cum sunt eu sau cum as vrea sa fiu, numai ca eu nu prea o arat. E pervers, e acel gen de baiat care daca poate vrajeste cu un oras intreg. dar ma atrage si imi e mai usor cu el sa vorbesc despre anumite chestii. Am inceput sa fim un fel de prieteni cu beneficii pe la spatele actualului meu prieten. Simteam ca am nevoie de asta cum relatia mea se cam racise, nu ne mai intelegeam. Fara sa vreau am nutrit sentimente pe "amant" desi stiam ca nu va fi nimic serios intre noi doi chiar daca ma despartiam de primullaughing)

"Amantul" inca mai sufera dupa o iubire mai veche, nu o spune dar se vede. Cand e ea prin preajma, eu nu exist. Nu prea pot sa am pretentie la nu stiu ce. dar sunt si eu acolo.

Prietena mea ma sfatuieste ori sa-l consider pe "amant " doar distractie bla bla si sa-mi stapanesc sentimentele, sa fiu foarte tare si fara suflet ori sa ma indepartez treptat, sa lupt pentru relatia mea si sa incerc sa uit de tot ce s-a intamplat.

Voi ce ziceti? >.

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai,eu zic daca e sa faci cum vrei tu,cum simti tu. Daca tu chiar tii la "amantul" tau poti sa ramai cu el. Dar daca tii mai mult la iubitul tau ramai cu iubitul tau si asa poti macar sa ramai prietena cu "amantul" tau. Si mai e un motiv care poti sa ramai cu iubitul tau acum,ca daca "amantul" tau (scuze,n-am altcumva cum sa ii zic) sufera din dragoste, poti sa ii spui ca sa-si faca o iubita iar tu cu el sa ramaneti prieteni. Sau daca ti se mare mai frumos sa fii prin preajma cu "amantul" tau poti sa ramai cu el. Adica, cel mai mult conteaza sa alegi tu, cu care te simti mai bine si daca iti este mai bine cant esti cu el. Nu conteaza pe care il iubesti, adica da, conteaza dar trebuie sa ai mai multe motive incat sa il alegi pe unul din ei.Sa tii la el, sa te simtii bine/placut cand esti cu el...chestii din astea. Sper sa faci o alegere buna. Succes!winking

| poftabuna a răspuns:

Ia-ti un catel!

| GabrielVoicu a răspuns:

Parerea mea ar fi sa uiti amantul si sa te departezi de el pana nu trezesti sentimente mari care nu le mai poti opri. Stai cu actualul si gandes-tete la o solutie ca sa il influentezi exact cum iti place tie si sa faci tot posibilul sa ramai cu el. Daca vei alege "amantul" mai mult ca sigur, dupa o perioada de timp, iti va parea rau dupa cel care il ai acum si il vei arunca sau exista posibilitatea ca actualul sa isi faca o alta iubita iar tu sa suferi dupa el. Ai mare grija sa nu iti regreti decizia.

| doctoruldurerii a răspuns:

Renunta la amandoi cat mai repede, pana nu va fi prea tarziu.