Pai,eu zic daca e sa faci cum vrei tu,cum simti tu. Daca tu chiar tii la "amantul" tau poti sa ramai cu el. Dar daca tii mai mult la iubitul tau ramai cu iubitul tau si asa poti macar sa ramai prietena cu "amantul" tau. Si mai e un motiv care poti sa ramai cu iubitul tau acum,ca daca "amantul" tau (scuze,n-am altcumva cum sa ii zic) sufera din dragoste, poti sa ii spui ca sa-si faca o iubita iar tu cu el sa ramaneti prieteni. Sau daca ti se mare mai frumos sa fii prin preajma cu "amantul" tau poti sa ramai cu el. Adica, cel mai mult conteaza sa alegi tu, cu care te simti mai bine si daca iti este mai bine cant esti cu el. Nu conteaza pe care il iubesti, adica da, conteaza dar trebuie sa ai mai multe motive incat sa il alegi pe unul din ei.Sa tii la el, sa te simtii bine/placut cand esti cu el...chestii din astea. Sper sa faci o alegere buna. Succes!
Parerea mea ar fi sa uiti amantul si sa te departezi de el pana nu trezesti sentimente mari care nu le mai poti opri. Stai cu actualul si gandes-tete la o solutie ca sa il influentezi exact cum iti place tie si sa faci tot posibilul sa ramai cu el. Daca vei alege "amantul" mai mult ca sigur, dupa o perioada de timp, iti va parea rau dupa cel care il ai acum si il vei arunca sau exista posibilitatea ca actualul sa isi faca o alta iubita iar tu sa suferi dupa el. Ai mare grija sa nu iti regreti decizia.