| RaicuIleana a întrebat:

Un bărbat când este sincer și spune adevărul cu o femeie, când e beat sau când e treaz?

Răspuns Câştigător
| Kiran a răspuns:

Cand suntem trezi, filtram si analizam faptele noastre, dar la alcool sau nervi nu mai exista tot timpul filtru sau sa ne gandim la consecinte.

19 răspunsuri:
| MercyAngel a răspuns:

Un bărbat sincer spune adevărul când e treaz.

| PureceOvidiu a răspuns:

Ai Instagram sa-ti spun mai multe? si sa-ti dau niste link-uri?

| Violleta2022 a răspuns:

Cand ii spui ca esti gravida, sau ca nu faci sex cu el pana nu te ia de nevasta.

| 9PM a răspuns:

Când nu are nici un interes, nimic de câștigat. Poate fi sincer când e beat, da unii mint și atunci. Oamenii în general sunt mincinoși și papagali. Și femeile și bărbații. Pentru unii minciuna e o arta.

| FreddieM a răspuns:

Treaz=idei raționale, lucide, coerente.
Beat= idei confuze, alterate, cu tendințe exagerate.
Mergând pe logica asta pot sa alegi singura răspunsul corect.
Cheers

| eliancodrut a răspuns:

Cine minte, minte si treaz si beat.

| IL0VEDINER0 a răspuns:

Când este bărbat, cand este asumat si cand respecta femeia

| gabicoo a răspuns:

Latinii spuneau: "In vino veritas"

| Frank51 a răspuns:

Când este sub influența unor plante.

| Cresta a răspuns (pentru MercyAngel):

Un barbat sincer! Ea intreaba cand este sincer.

| angel6lust a răspuns:

Depinde cât de mincinos e omul.

| darrio2007 a răspuns:

De obicei cine are minciuna in sânge, o face indiferent de stadiul in care se află in acele momente.

| AlexOsterreich a răspuns:

Când îți iubește cu Adevărat femeia de lângă tine sincer și loial, nu poți înșela nu o poți minți cu absolut nimic.

Un Bărbat Adevărat este sincer loial, asumat un om serios, își iubește soția cu toată inima și tot sufletul lui nu o minte, nu o agresează, nu o rănește, NU! o manipulează! Nu își bate joc de sentimentele ei reale!

Un om care își minte soția nu este un om real nu este un om de încredere Adevărat, este un trădător, mincinos, în stare de orice este mai rău posibil!

| octav005 a răspuns:

Beat, are mai mult curaj

| AryGuster a răspuns (pentru Kiran):

Și totuși, mai ai puțin control cât să îți dai seama că ești beat și să te pui locului. Nu mi s-a părut niciodată o scuză că "A, am fost beat". Prostii.

| GligoresiLaruca a răspuns (pentru AlexOsterreich):

Te-ai nascut ieri? laughing

| AlexOsterreich a răspuns (pentru GligoresiLaruca):

Mam născut 4.11. 1997.

Eu numi bat joc de sentimentele reale unei femei. Eu sunt un om serios! Așa mi-a fost caracterul meu felul meu de afi din tot deauna.

Când iubește cu Adevărat o femei nu-ți bați joc de ea. O Prețuiești cu absolut totul cu Adevărat.

| AsgaardSephiroth a răspuns:

Colegii au răspuns cat se poate de bine. Cine minte când e treaz minte și când e beat. In același timp, cat timp ești treaz exista un anumit control asupra a ceea ce spui. Și opozabil când ești beat. Se cam bat cap in cap, însă ideea de bază este daca ești un tip sincer, oricât ai fi de beat nu vei trece peste valorile pe care le respecți.

| Kiran a răspuns (pentru AryGuster):

Nu, te lasi in contextul ca orice spui poti a doua zi sa motivezi ca eram baut, desi o faceai cu un sfert de minte limpede.

Noi toti suntem aceeasi oameni, ne deosebesc doar experientele si timpul cand vom ajunge sa trecem prin anumite moduri de a ne comporta, mai devreme sau mai tarziu, vom insela, vom minti, vom fura, chiar si fara sa ne fi dorit asta.