| adjklm a întrebat:

Va salut mebrii TPU!
As dori sa caut si eu o fata.Nu vreau sa ma trimiteti la matrimoniale,stiu ca nu este locul potrivit insa eu consider TPU un site cu persoane foarte ok (cele mai multe).
Nu cred ca jignesc sau poluez asa tare site-ul,daca o fac imi cer mii de scuze,nu asta vreau,sincer.
Sunt singur de ceva vreme, nu sunt vreun disperat insa nu pot spune ca mai este asa fancy sa fii singur.Am fix 20 de ani si caut o fata de pana in 25 si de minim 18.Sa fie din Bucuresti de preferat.Pur si simplu locatia in care ma aflu nu ma ajuta deloc sa cunosc pe cineva pe "teren."Nu conteaza prea tare fizicul,dupa parerea mea cel mai important este sa corespundem din punct de vedere sentimental si al gandirii, restul este tamaie...Nu vreau sa raspunda nimeni aiurea, va rog sa imi respectati alegerea.Este viata mea si caut iubirea unde vreau eu nu-i treaba voastra, daca eu aleg sa ma arunc in mare este decizia mea.Sa raspunda doar pe cine intereseaza cu adevarat. Daca vreti sa ne cunoastem mai bine va rog sa imi lasati un mesaj happy, v-am salutat!

7 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Uite că am libertatea să răspund ca să mă aflu în treabă și îți spun că nicio fată serioasă nu te va contacta așa.

| adjklm explică (pentru T0T):

Corect,se i-a in considerare.Dar de ce sa ma pronunt? Tu esti ok? Eu sunt ok, poate or fi si fete ok pe aici, zic si eu.Pana la urma nu strica sa cunosti persoane noi, indiferent de rezultat.

| T0T a răspuns (pentru adjklm):

Sunt multe fete ok pe aici, dar faza e că acelea ok nu dau importanță la așa ceva.

| T0T a răspuns (pentru T0T):

Dar oricum, încearcă, multă baftă.

| adjklm explică (pentru T0T):

Poate or crede ca oi fi vreun ciudat periculos happy. Sunt un tip ok pot zice...educat,dar cum am si zis nu pot pe teren, pur si simplu ce trece de 20 pe aici sunt maritate, iar sub nu prea sunt happy. Multumesc pentru parere!

| Lawliet14 a răspuns:

Frate, nu te lasa! Nu stii de unde sare iepurele, insa trebuie sa fi si social. Nu numai pe net. Eu sincer apreciez determinarea ta. Sunt fete care vor sa fie iubite peste tot. Trebuie sa scormonesti din timp, imi place ca nu esti foarte afemeiat.

| adjklm explică (pentru Lawliet14):

Multumesc frumos pentru raspuns!