E intr-adevar aiurea. Din pacate nu stiu daca poti face tu ceva fara sa agravezi situatia. Chiar daca tu cresti si vei vrea sa o scoti pe maica-ta din situatia aia, nu vei fi lasata de tatal tau.
Daca mama ta isi doreste o schimbare, ea ar trebui sa fie cea care sa si-o faca. Cand alegi o persoana cu care sa-ti imparti restul vietii, trebuie sa ai grija in primul rand, la nevoile tale. Sa nu faci prea multe compromisuri si sa nu cedezi din drepturi doar de dragul de a avea o relatie.
Din pacate maica-ta din ce ne-ai povestit, nu poate vedea aspectul asta si ramane prizoniera in situatia cu pricina.
Tot ce poti sa faci tu incat sa o ajuti, e sa cresti, sa te dezvolti in toate aspectele, si sa ai grija de ea cand chiar va fi agresata. Sunand la politie atunci cand e cazul si incercand sa o inveselesti cum stii tu mai bine.
Recomand totusi in cazurile grave, sa suni la politie. Nu inchide ochii violentei domestice. Ii vei face un bine atat mamei tale cat si tie.
Mult noroc!
Mama ta este un adult care s-a complacut in situatia aceea, ca nu a fost legata de piciorul patului si tinuta cu forta acolo, putand oricand sa divorteze de un om violent.
Asadar nu vorbi in numele ei si nici nu o caina, fiindca asta este si a fost decizia ei!
Și unde să meargă? O femeie de la țară, fără stabilitate financiară și cu doi copii după ea.
Nu-i mai cauta scuze, ca sunt milioane de femei singure cu copilasi, care muncesc si se intretin, traind cu chirie la sat.
Maica-ta este singura vinovata ca s-a complacut in situatia aia.
Cati ani ai, lucrezi? Daca da, o poti salva din acel mediu toxic. Denunta-ti tatal sa plateasca pentru tot ce a facut!
Doar ce am împlinit 17, nu lucrez. Mi as dori sa o pot salva, dar nu stiu ce variante am
Ah, esti mic. 1. Denunta-l! si vorbeste cu membrii familiei sa se implice!
Ar trebui să o sfătuiești pe mama să își adune curajul și să se despartă de el, o să fie greu după divorț, dar dacă va munci viața i se va schimba în mai bine și o va trăi.
Mult noroc în continuare! ♡
Mulțumesc frumos!
Din păcate, nu cred ca va avea vreodată puterea necesară pentru a-l părăsi
Să o ajuți să scape de el. Succes!
Ii freci tu o mama de bataie nenorocitului, atunci. Iar maica-ta are nevoie de asistenta. Si juridica, dar mai ales de consiliere ca sa realizeze ca depinde in mare masura de ea ca sa ii fie bine de aici inainte.
Din pacate sunt fata si nu as avea puterea necesara pentru a-i face fața
Levier, facaletz, tigaie. Amplifica forta, sa stii. Electrosoc sau un spray cu piper. Exista metode.