anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va salut! Am o mare problema. De vreo 3 zile tot incerc sa ma joc Minecraft. Am incercat mai multe solutii, dar la fiecare, intru in joc, ma loghez si imi apare ecranul negru.Ca si raspuns, nu doresc vreun filmulet sau ceva...Explicati'mi in scris(de preferat ar fi sa imi dati si link'ul de pe care ati descarcat voi ca sa fac exact ). Multumesc mult

ATENŢIE! Legea nr. 8 din 1996 pedepseşte pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe Internet. Nu posta linkuri care încalcă drepturile de autor. În ipoteza unei acţiuni juridice, TPU.ro poate fi obligat de lege să furnizeze IP-ul tău şi restul datelor de identificare despre tine.

Postarea unui mesaj implică asumarea tuturor riscurilor din partea ta.
De asemenea, accesararea unor linkuri de pe site-uri îndoielnice poate duce la virusarea calculatorului tău.
2 răspunsuri:
| o0ExilE0o a răspuns:

Uite iti voi explica pe scurt

1. Doawnloadeaza MInecraft de pe siteul http://www.mediafire.com/? 7c7b4amd65cdkic

2.Dupa ce s-a terminat iti trebuie java(MT) Platform SE binar

3. Dupa aceea apasa click dreapta pe iconita de la minecraft ( blockul de iarba ) si apasa open file location

4.O sa apara o fereastra noua. Apoi apasa Update si scrie un nume (la alegere) apoi dai force update si update

* Daca vrei poti instala Hamachi pentru servere si hamachi (de pe softronic dar nu mai stiu siteul)
*Daca merge poti veni pe serverul nostru (cu hamachi)
La hamachi name : minecraft-beta-friends1
La hamachi pass :123

Iar Ip serverului :5.194.26.109

Eu asa am facut si mai mers. Bafta!

| o0ExilE0o a răspuns:

Apropo cand te logezi nu scrie nimic la cont ci doar da login si dai play offline