anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

A vazut cineva serialul cameleonii? Valentina purta ceva la mana, dar nu era bratara.
https://www.google.ro/......ps?/search

Răspuns Câştigător
| Leocerba a răspuns:

N-am vazut serialul dar fata din poza are la mana o brasarda. Asa-i zice. Termenul mai des folosit este banderola.

| anonim_4396 explică (pentru Leocerba):

Unde as putea sa gasesc brasarde asemanatoare?

| Leocerba a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca te duci la magazinele cu profil sportiv gasesti unele din bumbac sau flausate, dar de obicei au inscriptionate firme care fac material sportiv.
Acum 1 an am vazut la Meli Melo dintr-o imitatie de piele intoarsa, erau destul de late si se prindeau cu buton metalic pe incheietura mainii. ma gandesc ca daca-ti cumperi 3 de culori diferite, arata cam ca brasarda din poza.
Daca nu gasesti, nu-i bai. Cauti elastic pentru par, sunt unele elastice mai late, la H&M am vazut din bumbac, din catifea, cumperi tu pe culori, cm vrei sa-ti asortezi, cosi ca sa para ca sunt o singura piesa si gata. Sau cauta ceva bluze de bumbac mai vechi, fie ale tale fie de la second hand ca sa iesi f ieftin, taie-le partea de jos a manecii, festoneaza-le lejer cu ac si ata sa n se desire si mansetele facute de tine le folosesti bine-mersi pe post de brasarda, vor fi unice si irepetabile si le vei bibili dupa bunul tau plac.
O sa moara de ciuda chiar si Valentina cea din poza, jur!

2 răspunsuri: