N-am vazut serialul dar fata din poza are la mana o brasarda. Asa-i zice. Termenul mai des folosit este banderola.
Unde as putea sa gasesc brasarde asemanatoare?
Daca te duci la magazinele cu profil sportiv gasesti unele din bumbac sau flausate, dar de obicei au inscriptionate firme care fac material sportiv.
Acum 1 an am vazut la Meli Melo dintr-o imitatie de piele intoarsa, erau destul de late si se prindeau cu buton metalic pe incheietura mainii. ma gandesc ca daca-ti cumperi 3 de culori diferite, arata cam ca brasarda din poza.
Daca nu gasesti, nu-i bai. Cauti elastic pentru par, sunt unele elastice mai late, la H&M am vazut din bumbac, din catifea, cumperi tu pe culori, cm vrei sa-ti asortezi, cosi ca sa para ca sunt o singura piesa si gata. Sau cauta ceva bluze de bumbac mai vechi, fie ale tale fie de la second hand ca sa iesi f ieftin, taie-le partea de jos a manecii, festoneaza-le lejer cu ac si ata sa n se desire si mansetele facute de tine le folosesti bine-mersi pe post de brasarda, vor fi unice si irepetabile si le vei bibili dupa bunul tau plac.
O sa moara de ciuda chiar si Valentina cea din poza, jur!