Buna! Își amintește cineva desenele Peter Pan de pe Fox kids? Era un episod in care apărea Uriașul ploii. Știe cineva cum se numea episodul sau unde îl pot găsi?
Să-mi trimită careva codul pentru Anime News că să intru pe el și cu data că nu sunt valide după câteva zile vă rog
Mă poate ajuta și pe mine cineva, Sa difuzat un film la televizor despre niște copii băieți și fete care erau în căutarea unei comori, ce îmi mai amintesc sunt secvențe, știu că trec prin...? (mai mult)
Știe cineva unde pot să vad serialul Coronation Street gratis online? Am tot căutat și nu am găsit nimic de ajutor
Cum îi cheamă pe actorii din lecții de viață episodul 80( "Adevarul are multe fețe ") sezonul nou apărut în 2024? M ar interesa mai mult cum o cheamă pe actrița care interpretează rolul polițistei...? (mai mult)
Unde pot urmări filme chinezești, japoneze și coreene? Na refer la filme din anii 70-80.
Salutare! Era cândva pe HBO un film unguresc despre niște adolescenți, un puști se îndrăgostise de o fată, dar ea îl ignora și atunci el și- a făcut un cont fals cu numele unui profesor de...? (mai mult)
Buna. Ce părere aveți de site urile de casting? Poți să ajungi sa joci într-un film sau într-o reclamă fara sa ai studii în domeniu?
Cine știe niște filme interesante și captivante (poate fi și comedie, dramă, aventură etc.) în limba idiș? Dau fundă! :)
Buna! Are cineva telenovela Clona subtritrat de vanzare? Sau format digital? Multumesc!
Buna! Are cineva de vanzare DVD cu serialul/telenovela Clona subtritrat in romana? Sau in format digital? Multumesc!
Buna. Stiti niste filme faine, preferabil care se gasesc inclusiv pe net si nu numai pe Netflix? Care v-au plăcut, orice gen, din orice an, nu conteaza. Mersi de raspunsuri
Caut o melodie care a aparut in serialul Vlad, sezonul 3, episodul 11, pe la 1:15:00. Ma poate ajuta cineva? Multumesc!
Buna. Am vazut acum 2 ani un film si tot incerc sa- l caut dar nu- mi amintesc numele. Era despre o fata care a venit in Spania pentru o petrecere. In sala unde era petrecerea s- au tras focuri de arma...? (mai mult)
Azi am găsit pe YouTube filmul din 1992 "Gemenii'" cu Jackie Chan. A fost distribuit acum 8 zile și este subtitrat in română. Sunteți interesați?
Bună,am o rugăminte, Știți ceva documentare despre evoluția Tehnologică Cum a ajuns tehnologia să fie așa de avansată?
Un film care v-a ramas in minte de pe Netflix?
Seara! Caut un film de mai bine de 6 luni si nu il gasesc, am uitat complet numele. Va povestesc un pic din el. Stiu ca era o mama singura cu un baietel si stiu ca treceau prin momente destul de grele,...? (mai mult)
Comparatie intre doua filme de razboi. "Black Hawk Down" vs "Three Kings" Daca le- ati vazut pe ambele care va place mai mult? Black Hawk Down (2001) Official Trailer https://www.youtube.com/watch?v=2GfBkC3qs78 ...? (mai mult)
Care sunt cele mai bune filme fantasy in afara de Harry Potter si Stapanul Inelelor?
Vă rog frumos mi ați putea spune cum pot intra pe site ul animekage.net (nu anime Nexus)?
Bună seara TPU. Acum mulți ani, exista o emisiune la tv în care doamnele erau ajutate să își schimbe înfățișarea (dantura/operatie nas etc) după care coborau pe niște trepte și se întâlneau...? (mai mult)
Ce părere aveți despre marii actori ce au jucat în filme 18+ cu tente pentru adulți? Credeți că cariera lor a fost influențată în mod expre de acele filme?
O sa fie stupid, dar dacă este cineva aici care s- a uitat la filmul indian Întâlnirea inimilor (Dill Mill Gaye) de acum mulți ani, as vrea sa știu episoadele în care erau probleme la spital și...? (mai mult)
Un film bun anul acesta de vizionat?
Buna, m- a luat nostalgia si tot incerc sa- mi aduc aminte un desene vechi. Era despre o fata blonda care avea o bratara cu o jumatate de inima, care devenea si zgarda pentru cainele ei, bratara aia...? (mai mult)
Ce s-a întâmplat cu tito, copilul Rozei după ce s-a terminat serialul regina?
Salut TPU! Este oficial că Sentry va fi villainul în filmul Thunderbolts? Am căutat și Sentry e un supererou, deci îmi e greu să cred.Marvel nu mai știe ce villaini să bage?
Salut, un cod de invitație anime Nexus are cineva va rog?
Are cineva cod sau invitatie sau pentru discord la anime Nexus?
Ce s- ar întâmplat cu vocea acestui youtober? De ce la incepu când făcea clipuri era așa de subțire și tânără https://youtu.be/FmrhIgDMEQQ?si=DBFgSYvG2265Itj3 iar după o avea mai groasă și...? (mai mult)
Buna seara, imi puteti recomanda niste filme in genul a celor a le lui Andrei Tarkovsky?
Buna, de ce nu mai exista site-ul anime kage?
Bună seara! Doresc să găsesc un film și nu mai știu denumirea acestuia, mă puteți ajuta, vă rog? Am căutat pe google filme despre Titanic, însă nu reușesc să găsesc nici o secvență care...? (mai mult)
Seriale nepopulare, dar cu mult suspans stiti?
Cunoaste cineva Filmul spaniol cu o femeie lașă, fricoasă care este data afara de la muncă, parca totul îi merge pe dos, are un soț pictor nepăsator care nu comunică impreună si pana la urmă...? (mai mult)
Îmi recomandati remake-uri ale unor filme care sunt mai bune decât filmele actuale?
Salut, câteva filme bune de pe Netflix vă rog. Dacă se poate de aventură.
Stie cineva de unde pot sa iau subtitrari pentru filme? In dead buried exemplu
Stiti filme cu zombi anii 70 unde arata bine zombii? In afara de zombi 2
Buna, acum multi ani de zile am vazut un film din care imi amintesc atat: un lup fioros si ceva despre o carte a secretelor. In rest black out, are idee cineva? Era pe tvr parca
Buna! Am văzut acum 2- 3 ani un film cu vânători de zane, el brunet inalt, ea roscata, păr creț, făceau parte dintr- un fel de grup de vânători de zane, apoi are loc un fel de luptă si zanele...? (mai mult)
Salutare. A recomandat Catalin Oprisan un film intr- un podcast (daca nu ma insel la Maruta). E vorba de un film strain, istoric. E vorba de tineri ce se indragostesc, el pleaca in razboi si isi omoara...? (mai mult)
Salut, sunt foarte curios sa știu dacă voi știți din seria de anime CAUTIOUS HERO la final se folosește o abilitate care m- a șocat efectiv. The valhala gate anather. Ce vreau sa știu este, ...? (mai mult)
Alte site-uri de anime traduse în română știe careva? Anime Kage sa închis și altul cu traduceri în română nu știu
Buna, am o întrebare, am văzut mai de mult la tv in film cu o fata ce avea un frate micuț, gen bebe și fata îi tot spunea la bebe sa te ia moartea și a venit moartea după bebe și l- a luat și...? (mai mult)
De ce în unele filme turcești schimbă cam des actorii? În trecut parcă nu îi schimbau așa des... Exemplu în trecut: sezonul 1 si 2 (actorul (Y)cu episoadele 1- 150) sezonul 3 și 4 actorul (Z)...? (mai mult)
Buna, caut un film in care un om ia cu mașina o fetita și o răpește, după care o duce pe camp într- o ascunzătoare sub pământ unde o tine. Ii da sa bea dintr- o sticlă de cola, mai apoi fata...? (mai mult)
Salutare, Sunt nou pe aici, știu ca trebuie sa oferi ceva pentru unele răspunsuri, dar mă voi acomoda, sper... Îmi poate recomanda cineva filme SF în genul Atlas sau legat de AI și tehnologie...? (mai mult)
Mă poate ajuta careva cu un cod de invitatie pe anime nesux
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Florentina9210 întreabă:
ancaanca2344 întreabă:
Amy382010 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
The Americans
Ati urmarit The Americans, un serial despre spionaj, secrete si aventuri? Hai sa vedem cat de multe va mai amintiti!