Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 14 Decembrie 2024 sunt:
Salutare! Am văzut un film sau un serial(nu mai știu ce era ) cu 2 frați negri care erau gangsteri, conducea unul dintre ei toată familia, avea un rolls royce negru. Era ceva francez filmul/serialul....? (mai mult)
Caut un film asiatic vechi, poate de vreo 20 de ani, cu un luptator care se antreneaza infigand mainile in nisip si apoi in lemn (copaci) si chiar oameni. Stie cineva ceva de genul asta?
Caut un film romanesc vechi care l- am vazut la tv. Era vorba despre comunism sau 1989 revolutia. Stiu doar ca spre final actorul principal se trezeste in morga sau undeva la incinerare si este acoperit...? (mai mult)
Buna! Unde pot gasi desenele animate Aladdin, toate cele 86 episoade dublate in romana? Cand eram mica, erau difuzate pe tvr 1. Am gasit seria completa pe net, dar in engleza. De dragul nostalgiei,...? (mai mult)
Buna ziua, Caut un film mai vechi. Imi aduc aminte doar niste scene dar poate cineva poata s ma ajute Era vorba despre un cercetător sau doctor ceva care vroia sa izoleze sufletul omului la moarte. ...? (mai mult)
Care mă poate ajuta va rog să găsesc un desen mai vechiii? Era vb despre o lume cu cățeluși și o fată care le găsea stăpân fiecăruia din ei, și avea parca un colier in forma de inimaa
Seriale lungi care sa ma tina captiv sa nu ma plictisesc repede ( gen mister, horror, dragoste, fantezie ) plot twist bun, dau fundă!
Salut, am un film si vreau sa il gasesc, dar nu stiu cum se cheama, cine poate sa ma ajute? Filmul e cu un hot care s- a eliberat din puscarie si merge la o banca pentru un interes personal si in timp...? (mai mult)
Salut,stie cineva un site gratuit unde se pot găsi emisiuni foarte vechi românești de acum 10, 15,20 ani?
Salutare, un site unde pot vedea anime- ul : Xian Wang De Richang Shenghuo (the daily life of the immortal king ), bine inteles sa aiba traducere in limba romana, era un site, dar vad ca nu il mai...? (mai mult)
Stie cineva daca s-a difuzat xu ani in urma serialul Shameless la televizor? si daca da, pe ce program?
Buna, unde pot sa urmaresc serialele alea vechi de pe Disney Chanel fara sa platesc (alex&co, soy luna, etc)
Va salut! Am o problema, este vorba despre un film, nu mai stiu actorul principal, am crezut ca e Paul Walker dar nu e, nu cred, este vorba despre un barabat si iubita lui. Ei nu prea se inteleg, ...? (mai mult)
Bună! Caut activ de cateva săptămânii un film horror vechi, nu- mi mai aduc aminte numele doar unele secvențe...un grup de tineri petrec sărbătorile într- o casă dar sunt urmăriți de cineva...? (mai mult)
Aproape am terminat Attack On Titan si nu am idee la ce anime sa ma uit dupa.Ati putea sa- mi dati idei? Tin sa mentionez ca am vazut one piece, naruto(si shippuden), jujutsu kaisen s1 si s2, one punch...? (mai mult)
V-ați uitat la sezonul 6 partea a2-a din Kobra Kai?
Unde gasesc si eu animatia the monster? Tradusa?
Bună! are cineva subtitrarea în română a filmului OUR GIRL 2013?
Seriale gen Iubiri secrete? tot de prin vremea aia si de preferat sa fie pe Youtube? stiti cumva?
Bună! vreun serial care să semene cu prison break și actorul să fie deștept eventual si frumos ca michael scofield dau funda
Am vazut cu multi ani in urma, un film vechi in care ucigasul omora prin intemediul televizorului, avand o aparatura care trimetea o raza laser si ii omora pe moderatorii tv. Stie cineva cum se numeste...? (mai mult)
Era un film mai demult cu doua surori gemene, una era populara cealaltă nu și fac schimb pentru o zi? Știe cineva cum se numește?
Salut! Știe careva cum se cheamă un desen animat mai vechi, (anii 90’- 2000+ ) cu un copil blond sau roșcat care avea un animal de companie(hamster/șoarece, ceva mic) și au mers noaptea într-...? (mai mult)
Hei! stiu ca par ciudată dar în ultima vreme îmi place sa ascult emisiuni vechi când fac curat sau când mă machiez sau fac mâncare și tot așa, sunt și eu curioasă dacă aveți idee unde pot ...? (mai mult)
Hei, știe cineva titlul filmului in care unui tânăr i se ucide toata familia, timp in care el se afla cu iubita in subsolul casei(cel mai bun alibi) și la final se pare că el plătise ucigașii.Filmul...? (mai mult)
VORBESC DESPRE SCENARIUL SERIALULUI NARCISA. IUBIRI NELEGIUTE. IGNORATI DACA INCA IL VIZIONATI SI NU ATI DORI SA VA STRIC SURPRIZA. Vreau sa va intreb daca stiti cine l- a omorat pe Mihai, iubitul...? (mai mult)
Bună, aș dori să știu numele unui film, era despre cum un deținut evadat dintr- o închisoare în care daca încercai sa evadezi aveai un cip in cap și îți exploda capul dar acest deținut reușește...? (mai mult)
Buna, ma puteti ajuta am vazut mai demult un film cu zombie, cand toti mor in afara de 2 barbati si o fetita si in care zombii au devenit mai rapizi si rezisteti la iarna.
Stiti de un film in care o fetita moare intr-un accident, iar spiritul ei, adica fantoma umbla prin casa si se inchide intr-un dulap? De aici nu mai stiu
Știți niște filme vechi ca filmul Metropolis?
Caut un film horror, unde este vorba despre o fetiță cu puteri supranaturale...! Am văzut numai o secvență, unde, la școală, doi colegi râdeau de ea, ea se întoarce spre ei, supărată și...? (mai mult)
Bună deci acum vreo 6 7 ani am văzut un film și chiar îl caut de f mult timp și nu l găsesc tot scriu pe google filme de genul ăsta dar nu l găsesc…. deci începutul e așa intră niște oameni...? (mai mult)
Salut, am si eu nevoie de ajutor, nu imi aduc aminte cum se numeste filmul pe care il caut, doar imi aduc aminte cateva secvente. Daca ma poate ajuta cineva, raman dator. Filmul incepe direct de pe...? (mai mult)
Ma puteți ajuta cu numele unui film? El deține un bar, iar într o seara întra o tipa blondă care se îmbată și nu mai poate pleca acasă...
Salut, caut un film sau show despre o mama care are 2 baieti si așteaptă la rand pentru o consultatie, dar ea nu realizează ca e blocata in iad si cand realizează fețele oamenilor inclusiv ale copiilor...? (mai mult)
Salut, ati vazut Gladiator 2? Cum vi s- a parut in comparatie cu primul? Sunt convins ca nu se apropie niciodata de primul film, dar overall a fost misto? M- a rugat varul meu sa merg azi u el la cinema...? (mai mult)
Salut caut un episod dintr- un serial gen anthology nu mai stiu cum ii zice e despre o mama cu 2 copii care așteaptă in sala la rand sa intre cu copii la spital sau ceva desi ea nu realizează că de...? (mai mult)
Îmi spune cineva un serial asemator un Peaky Blinders?
Caut un film vechi in care un violator este condamnat la moarte pentru uciderea unei fete, executia esueaza parca de doua ori timp in care condamnatul regreta fapta iar mama fetei ucise, dupa multa suferinta,...? (mai mult)
Salutare! Unde pot viziona filmul Subservience? Mi-am făcut cont pe prime, hbo si disney dar nimic
Salut TPU! De ce filmul Eu și Mia:Eroul Centopiei și sezonul 4 al seriei au apărut așa de târziu?
Bună ziua! Ce este melodia asta sau unde provine pentru că un episod de la Unguru Bulan am văzut că Frătzica, Ungure şi Gushtere au cântat până nu a venit domnu Boacteru pentru control de bilete...? (mai mult)
Care sunt cele mai bune filme muzicale unde se canta si se dansează?
Caut un serial asemănător cu The Vampire Diaries! Ce imi recomandați? Mulțumesc!
Era un serial in limba spaniola cu adolescenti si copii internati intr- un azil si se facea experimente pe copii. Am uitat care este numele la serial in spaniola. Multumesc la persoanele care o sa raspunda...? (mai mult)
Ce vrea sa spună acel film Eyes Wide Shut? L- am văzut mai demult dar nu l- am înțeles! Îmi spune cineva ce inseamna acea petrecere de la conac cu acele măști ciudate și care este sensul...? (mai mult)
Este o secvență dintr- un film sau scurtmetraj românesc pe care nu îl găsesc de ceva vreme bună. Țin minte că l- am zărit la tv într- o seară. Nu am prins începutul. Dar din ce mai pot să ...? (mai mult)
Am vazut de mult un film de groaza, traiau in aceiasi casa un cuplu si sora femeiei care devine posedata si incearca sa ii desparta, se culca cu barbatul surorii, ei isi dau seama ca ceva se intampla...? (mai mult)
Nu prea mai am la ce să mă uit. Ce-mi puteți recomanda? Care e cel mai bun serial la ora actuală?
Cand postează selly ep nou din fugiti de acasa?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorellina întreabă:
RAY întreabă:
Popa_Marcel_1974_nrk5 întreabă:
Vali215 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Te-ai pregatit pentru examenul de istorie de la BAC?
Esti gata sa iei 10 la BAC? Hai sa vedem cat de bine te vei descurca la testul nostru.