Hmm, abia acum ti-am vazut raspunsul. Ce ti-a placut asa mult la chestia aia? Sau ai si tu intre 30 40 de ani . cica multe femei la varsta aia adora cartea, la restul li se pare rahat pe hartie
Daca sunta prea ciudat " ce ti-a placut la cartea aia " sunt totusi curios, iti plac ganul asta de carti?
Inca nu am intre 30-40
Mi-a placut pentru ca e erotica si iti da o stare de excitatie si de chef de sex... logic. Plus ca iti lasa imaginatia sa joace.
Si da, imi plac genul asta de carti.
O carte strict de genul asta dar mult mai plina de sex decat 50 shades of Grey si mult mai putin cunoscuta este CROSSFIRE. Are tot 3 volume, e foarte asemanatoare ca idee si poveste de dragoste dar e plina ochi de scene de sex
Ce perversa
Daca nu vrei raspunsuri, nu intreba
Nu-i nimic rau, aia era problema . Macar de ar fi atat de sincera lumea in ziua de azi
Singurii care nu sunt sinceri sunt copii si astia prea puritani.
Sincer iti spun ca din "generatia mea"..adica generatia Cernobil, cam toate persoanele pe care le cunosc sunt ca mine...
Bine de tine, generatia mea e plina de mincinosi sau "sensibili".
Dupa mult timp de la aparitie m-am hotarat sa-l vad si eu... am avut retineri pentru ca multi spuneau ca-i slab, posibil sa fie asa fata de carte, dar filmul e ok, bine mie nu mi-a placut, dar nici nu m-a plictisit, adica Grey asta face sex numai cu dominare, palme, catuse, lanturi, intelegi?
Pe mine ma scarbesc chestiile astea si sunt baiat, nu inteleg de ce toate fetele spun ca-i super, oare le place asa sexul fetelor?
Eu am vazut doar jumate dar ma depaseste de ce le-ar place mai mult fetelor filmul asta. Multe am vazut pe aici ca le-au placut, pe strazi, in parcuri numai de porcaria asta auzeam fetele sa vorbeasca si nici acum nu prea inteleg de ce. Poate doar la faza cu domniare se refera ca in rest nu stiu. In ziua de azi sexul oral e tabu la multi, nu stiu de ce le-ar placea sa fie pur si simplu legate si batute dar ca unu sa se excite privindule durerea.
Nu stiu, in film nu e prezentata ca fiind dureros, parca...
Poate nu le satisfac prietenii cum trebuie, habar am, dar chiar e ciudat de ce le place atat de mult
Am văzut^^. Frumos, ce să spun...*scena din lift s fost super faină *
Apropo, nu știu de ce dar parcă mi te imaginez că ai fi un Christian Grey 2, cel puțin la aspect și atitudine.
Inca nu stiu daca sa o iau ca o insulta sau nu
E printre cele mai patetice filme pe care le-am vizionat.Tin sa mentionez ca mi-a luat 3 zile sa il vad pe tot, dupa 10-15 min nu mai rezistam si inchideam.
E bun. Spre deosebire de carte care e foarte +18, filmul infatiseaza doar cateva scene dintre ei, si alea nu-s foarte exagerate. Iti recomand sa citesti si cartile, merita!
Doamne fereste, prefer sa ma bata cineva decat sa citesc porcaria aia
Dimpotriva, lumea spune ca e pentru femei la varsta a doua. Twilight era pentru virgine care visau la fat frumos calare pe mistret
Vivi_Maria_1955 întreabă:
Davyduchiha2001 întreabă: