Personaje originale. adica create de tine fara sa te inspiri de alt personaj nu?
Bazandu-te pe asta ar trebui sa faci un personaj de care nu s-a mai auzit pana acum, dar care prin povestea ta. sa il pui intr-o lumina foarte interesanta. Astfel vei avea succes la fani
Poate va dura ceva pana lumea de pe forum ii va acorda putin interes, dar apoi. ![]()
Daca nu reusesti. incearca sa faci "ficuri" despre perechi gen NarutoxSakura (mie imi plac mai mult ei 2 sincer si poate o sa-ti citesc... ficul.
)
P.S. : indreapta-te spre perechile in care baiatul iubeste fata si nu invers :X pentru ca e mai. dureros cand o fata iubeste fara sa primesca inapoi, iar daca vrei sa scrii despre ea iubind un baiat care e mai dur la inceput, fa-l sensibil la sfarsit dandu-si seama doar fata care il iubeste ![]()
sper sa intelegi ce am vrut sa zic ![]()
Mie una mi se pare aiurea pana si idea unui "fanfic" d-asta.De ce va pierdeti timpul scriind tampenii? Sau astea sunt fanteziile voastre?
Tu nu pricepi printr-un fic poti sa te desprinzi de pamant si sa-ti faci o lume a ta prin care poti sa dovedesti ca te pricepi un fic este ca o poveste de dragoste timpul nu este pierdut ci din potriva este folosit pentru a scrie si a-ti da drumul odata de legatura pamantului daca omul vrea sa scrie lasa-l.si eu il urasc pe saSuke imi place de naruto fa un fic narusaku
anonim_4396 întreabă: