| deeah2elen a întrebat:

Am si eu o maaare dilema! Am vazut acum ceva vreme *un an* un film genial pe HBO. Scriu aici pentru ca nu mai stiu numele lui*si chiar vreau sa-l revad* si nu stiu nici numele actorilor. Totusi,va povestesc aici filmul,poate cineva il recunoaste: o tanara studenta la Stomatologie se indragosteste de profesorul ei,cu care ajunge sa aiba o relatie,o cere in casatorie dar singura problema este ca nimeni din familia ei nu a avut noroc la prima casatorie,tocmai de aceea vorbeste cu prietena ei sa aranjeze o casatorie falsa cu un actor,undeva in Danemarca,dar la aeroport afla ca tipul nu a venit. Se urca in avion si da peste un ciudat rus,pe care incearca sa-l convinga sa se insoare cu ea si alege sa-si schimbe ruta pentru el. Ajunge intr-o tara plina de tot felul de lighioane,reuseste sa se casatoreasca intr-un trib cu el dar nu sa si divorteze, tocmai de aceea in tara este cautata de,, sotul ei" si ea incearca sa-i explice ca vrea doar sa divorteze dar el nu vrea. Alege sa plece in Rusia dupa el si isi bate joc in ultimul hal de el numai pentru a semna dar isi da seama ca s-a indragostit de el.

1 răspuns: