| lor3nutza a întrebat:

Buna,am vazut acum vreo 2 saptamana la tv un film cu o fata de vreo 15 ani care merge la un dentist tanar si se indragosteste de el apoi cand creste se face dentista si ajunge sa lucreze cu el si el merge la ea acasa si fac... se indragostesc si a doua zi o invita la ceai si o cere de sotie apoi ea ramane insarcinata si pierde copilul apoi se despart si se intalnesc dupa vreo 20 ani si atunci ea lesina o duce la spital apoi el face accident si dupa un timp se imapca si fac doi copii si traiesc ferciti pana la adinci batraneti FUNDA pentru cine imi zice cum si numea filmul

7 răspunsuri:
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Nici programul pe care l-ai vizionat nu-l mai stii? Era dimineata, seara? In jur de ce ora l-ai vazut? Nici cum se numeau personajele principale nu mai stii (in film, nu in realitate). Păi, ajuta-ne să te ajutăm!

| lor3nutza explică (pentru floresdemayo):

Poi....de la 20.30 pana p la 12 noaptea...p PRO Tv parca,,,

| floresdemayo a răspuns (pentru lor3nutza):

Daca a fost pe Pro tv te ajut eu. Am toate programele Tv păstrate, o-ho, inca de acum 8 ani...O sa caut cand sunt mai libera.Dar o sa urmaresc numai ce-a fost pe pro tv, daca tu esti sigur, sper ca nu a fost pe alt program!

| Tynnna a răspuns:

Nu iti amintesti vreun actor din filmul ala? ca asa poti cauta filmografia lui.

| lor3nutza explică (pentru Tynnna):

Nu dar tin minte ca pe fata de 15 ani o chema jessica in film parca

| Tynnna a răspuns (pentru lor3nutza):

Nu am idee... poate ai putea sa iti amintesti ziua, ora si postul pe care ai vazut filmul si sa cauti pe net programul din acea zi. bafta!winking sa imi zici si mie daca ai aflat.

| Tynnna a răspuns (pentru Tynnna):

Http://tv.acasa.ro/program-tv-prima-tv/03-iunie-2012... ai in josul paginii calendar ca sa te uiti la programul tv din toate zilele si in dreapta poti schimba canalul.