| Cipi1212 a întrebat:

Bună, Ce părere aveți despre filmele actriței Catherine Zeta Jones?

Răspuns Câştigător
| darrio2007 a răspuns:

Sunt pline de farmecul ei irezistibil!

11 răspunsuri:
| relian a răspuns:

Actrita de care intrebi n-are filme, doar a jucat in ele, sau in unele. Deci nu face ea filmele, exprimarea ta asa suna, ca si cum actrita a facut acele filme.
Daca intrebai " ce parere aveti de filmele in care joaca actrita X atunci era clar ce intrebi. Dar nu stiu, nici nu cred ca produs ea vreun film.

| Cipi1212 explică (pentru relian):

Nu știam că sunt la bacalaureat.

| relian a răspuns (pentru Cipi1212):

Nu esti la bacalaureat, dar sa te exprimi corect tine de viata de zi cu zi, nu de scoala.
Dar e bun si asa rau, chiar daca ai vorbi ca Yoda tot bine ar fi, nu-i problema, eu am spus in ideea ca poate produsese aia ceva filme si nu stiam.

| gabicoo a răspuns:

Care dintre ele? Că au fost destule.

| Cipi1212 explică (pentru gabicoo):

Capcană pentru Hoti.

| danpopa777 a răspuns:

Doar masca lui zoro a fost bun, restul au fost ca varza a la cluj facuta la Craiova daca stii ce zic

| darrio2007 a răspuns (pentru danpopa777):

Este doar părerea ta.

| danpopa777 a răspuns (pentru darrio2007):

Bine zis, domnu darius!

| Som3one a răspuns:

Eu cred că filmele cu Catherine Zeta-Jones au mereu un plus de eleganță și rafinament, indiferent de gen. Mi se pare că se potrivește foarte bine în roluri care cer carismă și putere feminină, cum a fost în The Mask of Zorro, dar și în cele care cer emoție și profunzime, cum e în Chicago. Personal, îmi place la ea că aduce un aer clasic de „actriță de epocă", dar reușește să fie actuală și naturală.

Întrebări similare