Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 24 Iunie 2025 sunt:
Știe cineva un anime în care un băiat place o fata dar fata este enervata de el sau nu îl suporta dar tot ajung sa fie împreună? Ps: am văzut deja The Apothecary Diaries și vreau ceva asemănător...? (mai mult)
Bună. Exista sirenele insulei mako sezonele 2, 3 în romana dublat?
Deci am văzut mai de mult pe tik tok un vid in care era un film sau serial care semăna destul de mult cu serialul Heirs of the night nu mai țin minte prea multe detalii dar ceea ce îmi amintesc este...? (mai mult)
Bună Am văzut când eram mică un film horror cu un oraș bântuit Era CV gen 90 people parcă nu mai știu numele exact Unde 2 reporteri se duc intr.un oraș bântuit unde au dispărut oamenii ...? (mai mult)
Salut! Caut si eu un desene mai vechi cu niste creaturi verzi care traia viata ca niste oameni si mai erau niste zane care la randul lor erau conduse de o zana care era rea si la un moment dat se lupta...? (mai mult)
Se mai uită cineva la Dr. House?
Cand a fost difuzat Pokemon in Romania?
Se mai difuzeaza emisiunea 100 %?
Bună tuturor! Caut de ceva vreme seria animată „Înconjurul lumii în 80 de zile cu Willy Fog", dublată în limba română. Am câteva episoade deja, dar îmi lipsesc multe și aș vrea să o...? (mai mult)
Buna, dati- mi si mie cateva filme/seriale bune pe care le- ați vazut pe Netflix. Ceva sa te țină în suspans, nu previzibile, nu plictisitoare. Mentionez ca imi plac cele care tin de viața adolescentină,...? (mai mult)
Eu am auzit de multe ori ca Argentina este o țară saraca și ca majoritatea cetățenilor argentinieni sunt foarte saraci, la fel și despre Mexic și ca mulți mexicani traiec în mahalale sărace ...? (mai mult)
Unde pot vedea sezonul 2 din Next Top Model by Catalin Botezatu integral? Pe YouTube sunt câteva episoade, nu toate, unde le as putea vedea?
Stie cineva filmul "the shock labyrinth? E un film horror japonez. L am vazut acum vreo 7- 8 ani, ori pe google ori pe televizor, nu mai tin minte(parca pe google.). Chestia e ca inca de atunci am vrut...? (mai mult)
Caut un serial animat care l- am văzut difuzat în România prin 2000- 2008, 100% 2D, cu un stil simplu. E despre un băiat adolescent și câinele lui (care nu vorbește). Povestea seamănă puțin...? (mai mult)
Ce desene animate se mai difuzeaza pe Cartoon Network in afara de Gumball?
Voi ce parere aveti, o sa iasa si sezonul 5 din mr pickles? Ar fi fain cred, chiar daca mr pickles a murit
Salut TPU, Câte episoade A avut "vacanța Mare: Inimă de Oltean " DAU FUNDA
Caut un film nu mai știu cum se numește Dar vag îmi amintesc câteva scene Este un film despre un adolescent dac nu mă înșel un băiat de liceu Care e timid și introvertit Și a- si face...? (mai mult)
BUNA TPU, este vorba despre un film de groaza pe care as dori sa- l revad, dar nu mai stiu cum se numeste. Am sa va spun povestea filmului din ce imi amintresc, cred ca este din 2007- 2008, chiar nu...? (mai mult)
Cand eram mic erau niste desene cu pamantul plin de iad si monstruozitati, iar in cer era un oras iar lupatorii calareau pasari. Nu mai stiu cum se numeste animeul respectiv, era intre 1994 si 2005...? (mai mult)
Voi ati vazut episodul pierdut din Ed, Edd si Eddy?
Buna ziua! În afara de indianul.com,mai exista și alte site.uri? Mulțumesc!
Va rog sa îmi dați filme ori seriale cu final neașteptat, dau fundă!
Bună TPU! Îmi puteți recomanda filme sau seriale cu închisori? Indiferent de care sunt. Aș aprecia foarte mult. Vă mulțumesc. Dau FUNDĂ!
Tom Cruise renunta la Mission Impossible?
Mai exista Hallmark?
Ce filme se aseamana cu divergent, hunger games si maze runner?
Salutare. Stie careva cum se numeste episodul din Lectii de Viata ca tema fiind nu stiu ce initiere cu niste oameni in rosu si cu masca pe fata (si cu un Mos Craciun aparand in episod :)))? Multumesc
In serialul românesc "Adela", Paul Andronic in ce sezon și episod va afla că de fapt Adela este fiica ei, ci nu Andreea?
Bună, am văzut în urmă cu 2- 3 ani un film pe YouTube nu mai știu exact, era vorba despre 2 prietene una era pe acoperișul blocului iar una era cu iubitul ei în bloc, o navă a lovit blocul iar...? (mai mult)
Ce parere aveti despre MasterChef?
Spuneți-mi filme mister complet underrated necunoscute bune, sa nu fie nici pentru vreun intelectual dar nici pentru un om nărod.
Intru in profilul meu de Facebook/Mai multe/Filme/Văzute... aici vreau sa adaug un film pe care l-am văzut și mi-a plăcut mult, cum procedez?
Cum pot vedea cu subtitrare un film sau un serial pe care nu îl găsesc subtitrat?
De mult timp caut un serial difuzat pe TVR 1 în perioada vacanței de vară când eram mică(altcineva imi traducea serialul/film pentru că era cu subtitrat în română) am câteva amintiri despre ...? (mai mult)
De unde pot sa fac si eu rost de un cod de discount pentru antena play?
Buna, Viasat Kino este fostul TV 1000?
Cum se va face,, House of the Dragon " sezoanele 3 și 4 dacă au anunțat ca sezonul 3 va avea tot 8 episoade, oare cum va acoperi toată cartea,, Fire and Blood "?
In serialul regina va divorța irina de medalion/codrut
Care sunt filmele mai puțin cunoscute de la Disney care merita văzute?
Salut baietii, cu ceva timp in urma am vazut un film in care toata actiunea se intampla.si se vedea din perspectiva actritei, era o adolescenta blonda, care se mutase la un camin cu facultatea, iar...? (mai mult)
În afara de filmul din anii 60, mai exista o versiune a poveștii El Cid?
De ce pe Netflix WWE ul nu e subtitrat/dublat in romana?
Salut,oare nu știe cineva un site care are toate desenele vechi din perioada 2008-2019? Și sa fie cu audio în romana? Dau stea
Cine mai poate ajuta cu filme bune ce te tin in suspans de la 2015-2025?
Salut, caut un serial care era pe TVR 1 când eram mic, prin anii 1998 spre 2000 era cu o familie americană care avea tot felul de dispozitive high- tech în casă și aveau tot felul de aventuri. Menționez...? (mai mult)
Recomandări de filme ca Idiocracy (2006) sau Dr. Strangelove?
Buna- seara TpU, am o intrebare intrebatoare pentru voi. Stiti cum se numeste filmul in care doi frati si o mama joaca? Este vorba de fratele cel mic care este paralizat, iar cel mare are grija de el,...? (mai mult)
Salut, unde pot vedea toate episoadele din Las Fierbinți gratis?
Salut, stie cineva daca site- ul "doza animata" https://www.dozaanimata.net/ daca este site virusat sau corupt? Cineva si- a terminat placa de baza a telefonului dupa ce a vizionat ceva pe acest site....? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ExplorândRealitateaCoruptă întreabă:
Adi1987 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Hip Hop Romanesc
In casti iti canta zilnic hip hop romanesc? Atunci fii sigur ca esti pregatit pentru testul propus de noi.