Cum a fost pana acum. Va incepe in ianuarie sau februarie, deoarece, dupa cum stii anul trecut a fost o pauza dupa Craciun.
Offical, incepe pe 13 martie in fiecare miercuri incepand cu orele21:30
Incepe pe 13 martieeeee ce nu intelegi! Veti vedea atunci care a avut dreptate! In fiecare miercuri de la 21:00 au anuntat acum cateva zile pe ProTv si la Happy Hour! Funda?
Da pe 4 martie cred uite si siteu (pariu cu viata sezonul 3 ep 15 Romania relese)
Imi pare rau ca va intrerup dar Pariu cu viata incepe pe 8 Martie deoarece 4 Martie va cadea joi si din cate stiu eu Pariu cu viata este in fiecare luni de la 20:30 pe PTV! Deci raspunsul corect este 8 Martie.Va asigur am vazut pe pagina lor oficiala de facebook.
Cred ca ai incurcat calendarele 4 cade lunea
Pariu cu viata va incepe pe 4 martie deoarece decat lunea nu cum ziceau unii ca 4 martie este joi si incepe pe 8 matie aceste persoane care zic ca incep pe 8 pe 9 pe 10 etc martie eu cred ca au incurcat calendarele cu cele de anul trecut ma rog din 2012.
Pariu cu viata va incepe pe 4 martie deoarece este decat lunea nu cum ziceau unii ca 4 martie este joi si incepe pe 8 matie.deci filmul pariu cu viata sezonul 4 incepe pe 4 martie...
.
In martie 2013 daca vreti sa stiti mai multe informati cautai pe facebook-ul lala love
Va spun eu ca sunt alina eremia si stiu sezonul 4 va incepe pe februarie
va iubim
Mda..cum sanu tu chiar esti alina eremia...copil de 5 ani.
Va incepe pe februarie nu? Du-te si mai invata si dupa date alina eremia
Daca nu da-mi id tau si imi dai web sa te cred!
Ai vrea tu sa fii Alina Eremia! sezonul 4 incepe din 4 februarie sau martie
(nu stiu exact, sorry) :*
Vai de capul tau! Esti doar o fana obsedata care incerca sa se dea altcineva! ) Copiii ca tine, offff...
Eu am auzit ca incepe in septembrie...defapt asa am vazut p net:*:*:*:*...aqm nu s tiu sigur.
Auzi ba ala ezioauditore8 daca nu iti place nu te uita si nu mai da raspunsuri fraiere