| DDoctorita a întrebat:

Care este Filmul tau preferat si De Ce? =)

13 răspunsuri:
| mariacris98 a răspuns:

"Tres Metros Sobre El Cielo" pentru că m-a emoţionat foarte mult şi chiar credeam că o să se termine cu bine, dar până la urmă nu a fost aşa. Seamănă cu unele cazuri din zilele noastre.

| DDoctorita explică (pentru mariacris98):

Hmm, am vazut si eu acest film. Mi se pare mai buna versiunea Italienilor.

Oricum, daca nu stiai, nu s-a terminat cu bine deoarece exista o a2a parte. =)

| mariacris98 a răspuns (pentru DDoctorita):

Îmi poţi spune cum se numeşte partea a doua?

| Stefyyzxx a răspuns:

Legendele palatului:printul jumong este un film istoric corean.
Mia placut findca sunt pasionat de lupte. Funda?

| Mădă0611 a răspuns:

Mr. Nobody big grin Are ce conteaza, stiinta si love. E cam greu de inteles, eu l-am inteles de prima data. Mi-a placut cum oricum isi calcula el viitorul, peste tot dadea de fata pe care o iubea, asta pentru ca o avea mereu in gand day dreaming

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Into the wild pentru ca iti arata k nu banii, masinile, luxul etc, te poate face fericit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer, am mai multe.

Filmul copilariei mele este Harry Potter (de ce?- nu stiu, eram fascinata de fantastic..bine, si acum sunthappy )

Intr-un timp, eram fana infocata Twilight si asta, presupun eu, s-a intamplat datorita cartilor.

Mi-au placut si imi plac foarte mult The Lord Of The Rings, Pirates of the Carribean.

Dar, momentan, sunt fascinata de The Hunger Games.pot sa-ti spun ca, dupa ce am vazut filmul, am citit trilogia si n-am regretat.
Ti-l recomand!winking

Al tau care e?batting eyelashes

| DDoctorita explică (pentru anonim_4396):

Filmul meu preferat e ''La vita è bella''! Dupa parerea mea, e un film de milioane! Singurul film care a reusit sa imi scoata o lacrima...

Bineinteles, mai sunt cateva care le apreciez cum ar fi:

''Chocolat''
''The notebook''
''A walk to remember''
Si ar mai fii cateva...

Am sa ma uit la filmul ce mi l-ai recomendat. Tnx! =)

| anonim_4396 a răspuns (pentru DDoctorita):

Da, si eu am vazut Tha Notebook si A walk to remember si am plans la amandoua!sad...Dar, am vazut ca te caracterizeaza filmele de dragoste si cel pe care ti l-am recomandat nu prea este..Nu stiu sigur daca iti va placea.

Oricum ma voi uita si eu la "La vita e bela".

| papusica987 a răspuns:

P.S I LOVE YOU

imi place ataaat de mult!
pentru ca este o poveste de dragoste minunata si arata ca dragostea e mai presus de orice chiar si de moarte...
il iubesc!

| Kinus12 a răspuns:

The Godfather/Nasul
Pentru ca totul mi se pare perfect facut.Scenariul exact ca in carte, respect crima, bani si putere. Excelent filmul.

| Laura501 a răspuns:

Pot sa spun 2? pai eu iubesc Boys before flowers pentru ca este un film dedicat aproape tuturor varstelor dar cu specific adolescentin.Este o poveste minunata de dragoste dar si de comedie iar al 2lea se numeste City hunter si imi place deoarece contine este o poveste de dragoste dar si de actiune si dreptate.dar faza nasoale este ca aceste 2 sunt seriale dar ca film imi place 100 days with mrr arrogant-este un film super de comedie

| DigitalService a răspuns:

- The Fast And The Furious.
- De ce?
- Hmm... sunt pasionat de masini si mai ales de Tuning.

- Stima!

Întrebări similare