"Tres Metros Sobre El Cielo" pentru că m-a emoţionat foarte mult şi chiar credeam că o să se termine cu bine, dar până la urmă nu a fost aşa. Seamănă cu unele cazuri din zilele noastre.
Hmm, am vazut si eu acest film. Mi se pare mai buna versiunea Italienilor.
Oricum, daca nu stiai, nu s-a terminat cu bine deoarece exista o a2a parte. =)
Îmi poţi spune cum se numeşte partea a doua?
Legendele palatului:printul jumong este un film istoric corean.
Mia placut findca sunt pasionat de lupte. Funda?
Mr. Nobody
Are ce conteaza, stiinta si love. E cam greu de inteles, eu l-am inteles de prima data. Mi-a placut cum oricum isi calcula el viitorul, peste tot dadea de fata pe care o iubea, asta pentru ca o avea mereu in gand
Sincer, am mai multe.
Filmul copilariei mele este Harry Potter (de ce?- nu stiu, eram fascinata de fantastic..bine, si acum sunt
)
Intr-un timp, eram fana infocata Twilight si asta, presupun eu, s-a intamplat datorita cartilor.
Mi-au placut si imi plac foarte mult The Lord Of The Rings, Pirates of the Carribean.
Dar, momentan, sunt fascinata de The Hunger Games.pot sa-ti spun ca, dupa ce am vazut filmul, am citit trilogia si n-am regretat.
Ti-l recomand!![]()
Al tau care e?
Filmul meu preferat e ''La vita è bella''! Dupa parerea mea, e un film de milioane! Singurul film care a reusit sa imi scoata o lacrima...
Bineinteles, mai sunt cateva care le apreciez cum ar fi:
''Chocolat''
''The notebook''
''A walk to remember''
Si ar mai fii cateva...
Am sa ma uit la filmul ce mi l-ai recomendat. Tnx! =)
Da, si eu am vazut Tha Notebook si A walk to remember si am plans la amandoua!
...Dar, am vazut ca te caracterizeaza filmele de dragoste si cel pe care ti l-am recomandat nu prea este..Nu stiu sigur daca iti va placea.
Oricum ma voi uita si eu la "La vita e bela".
P.S I LOVE YOU
imi place ataaat de mult!
pentru ca este o poveste de dragoste minunata si arata ca dragostea e mai presus de orice chiar si de moarte...
il iubesc!
The Godfather/Nasul
Pentru ca totul mi se pare perfect facut.Scenariul exact ca in carte, respect crima, bani si putere. Excelent filmul.
Pot sa spun 2? pai eu iubesc Boys before flowers pentru ca este un film dedicat aproape tuturor varstelor dar cu specific adolescentin.Este o poveste minunata de dragoste dar si de comedie iar al 2lea se numeste City hunter si imi place deoarece contine este o poveste de dragoste dar si de actiune si dreptate.dar faza nasoale este ca aceste 2 sunt seriale dar ca film imi place 100 days with mrr arrogant-este un film super de comedie
- The Fast And The Furious.
- De ce?
- Hmm... sunt pasionat de masini si mai ales de Tuning.
- Stima!