@Harry Potter : pentru ca felul sau de a fi l-a facut celebru. Si nu, nu cred ca e mai usor sa vezi Twilight, pentru ca este o poveste destul de incalcita si are multe detalii. Ca filmul nu le reda pe toate asta e, dar oricum cartile sunt tari la ambele filme.
@Wonderland: Puff. Twilight are multe detalii? Nu cred. Eu cred ca Hp a fost si o sa fie si este mai bun decat Twilight. Intr-adevar nu mai e ce-a fost.
@Harry Potter: Ai 100% dreptate! Numai e ce-a fost, dar nici nu putem sa comparam cu Twilight [Hp e de 10 mii de ori mai tare].
@shery: Ba din contra! Cred ca te-au plictisit filmele Hp atat de tare, incat ti se pare mai lung si mai naspa. Mie mi s-a parut super tare. Si efecte, si ecranizare, de toate. Numai bine!
@Wonderland: Tu ai facut reclama la Twilight, nu ai dezbatut nimic. Oricum nu conteaza ce spui tu sau eu, conteaza ce spun criticii de filme. Un film bun se vinde, cel prost ramane! @Harry Potter: Tare discurs! Tine-o tot asa! Numai bine tuturor!
@Wonderland, da asa e. Nu mai e ce a fost! Dar de ce trebuie sa mai fie? Imi poti raspunde la intrebare...nu prea cred, e mai usor sa urmaresti filmele Twilight.
@shery, spune-mi tu sincer ce ai inteles din Part 1, iar eu iti spun ce am inteles eu... sper ca te tine sa citesti 2 pagini de document Word.
Nu! Te inseli! Ce inseamna pentru tine "felul sau de a fi"?
M-a atras cuvantul "incalcita". Vezi tu, la HP povestea e mai "incalcita" ca la Twilight. Iar despre detalii, la fel...nu merita comparat! Poate ar trebui sa sacrifici mai multa atentie cand vezi un film HP...
Gandeste-te ca e o serie de 7 carti, ecranizata in 8 filme!
N-are cum sa fie aceeasi atmosfera in al 8-lea film ca in primul din serie! Pe cand la Twilight nu se schimba mai nimic din atmosfera, doar ca e mai tensionata din cauza subiectului ce progreseaza(apropo, foarte lent si mediocru!)
@LolaKissTheGirl, pai la asta ma gandeam. Cu fiecare film povestea devine tot mai complexa, iar foarte multi nu tin pasul si chiar nu tin! O spun asta...pentru ca am testat pe diverse persoane! D-aia multi, chiar sunt destui, care spun ca ultimele filme si-au pierdut din farmec. Probabil ei nici n-au inteles firul povestii, au fost doar fascinati de atmosfera magica si extrem de calduroasa, placuta, de la Hogwarts in primele 2 filme cel mai probabil.
Dureros, dureros...numai ineptii. Vrei sa te cred ca ai citit tu o carte Harry Potter? Sa lauzi Twilight doar pentru ca subiectul e mediocru, mult mai banal, iar filmele si mai rau... ce sa zic, n-are rost sa ma contrazic cu tine pentru ca tu nu ai inteles storyline-ul nici la Twilight, nici atat la Harry Potter.
@Wonderland, citeste si Printul Semipur si Talismanele Mortii. Pai ce opinie iti poti forma daca n-ai citit TOATE cartile? Toata saga Twilight e scrisa la nivelul de pregatire al unei fete de 16 ani, Meyer nu cunoaste ce-s alea detalii, nu cunoaste "rasturnarile de situatie"(peste care da toata lumea in viata), nu cunoaste "iubirea de sacrificiu"(ci protectia supraexagerata a lui Edward fata de Bella, pentru ca in conceptia lui Meyer, sa iti protejezi iubirea e ceva de toata admiratia, vampirii fiind nemuritori-->nici macar nu prea au ce sa sacrifice, deci situatia e mult mai roz!), nu cunoaste mai nimic! O fata de 16 ani cu talent si imaginatie bogata ar fi capabila sa scrie ceva mai frumos! Twilight e o moda, Harry Potter e un fenomen. Mai citeste si ceva critica(macar aia scurta) de pe Wikipedia, nu te mai baza doar pe "pai si daca imi place mie mai mult care e problema ta?". In Harry Potter iubirea e ridicata la un nivel mult mai sus fata de carpiturile lui Meyer. Iubirea, curajul, prietenia, loialitatea, care se gasesc in HP sunt niste valori foarte subapreciate in ziua de azi! Nu! Mai misto e Twilight pentru atmosfera, vampiri, fuga, volturi, caini(cica varcolaci), e mai placut in ziua de azi sa apreciezi filme ieftine/carti cu vampiri si varcolaci precum Twilight decat aventurile unui vrajitor(da...mai bine zis suferintele unei vrajitor, e o carte plina de valori morale si nu numai; la Twilight, in New Moon mai aveam putin si rupeam cartea cand tot citeam gandurile sinucigase ale Bellei). Imi pare rau, dar pe langa Twilight, Harry Potter e o creatie de geniu. Du-te si citeste si celelalte carti care ti-au mai ramas si apoi compara ultima carte din HP(Deathly Hallows) cu ultima(Breaking Dawn) din Twilight...eee mai vino atunci sa-mi spui acelasi lucru sa vezi ce "frustrari" iti mai scriu
Bine ca n-ai avut ce face decat sa ma umpli pe mine de Nefolositor si Stupid, Nini-Bella-Tembela ce esti! Nici macar n-ai citit ce am scris! Asa patesc eu de la fanii astia prostovani cand ma afisez eu sa spun cruntul adevar pentru ei.
Bai ce mai dezbateti subiectul asta ori HP ori Twilight...Fiecare cu parerea lui da ce aveti? Mie imi place Twilight, am vazut si HP si recunosc e frumos, dar eu prima data am vazut Twilight si apoi HP si parerea mea este ca e mai bun Twilight decat HP...nu este vorba ca cine a castigat mai multe premi sau ca a aparut in nu stiu ce fel de locatie etc. e vorba despre ce credem noi, mie nu imi pasa ca HP are mai multe premi, pentru mine Twilight e cel mai super si va ramane!
Subiect incheiat!
E dragut dar oricum nimeni nu poate nega ca Harry Potter nu mai e ce a fost. sincer preferam mai mult aventurile din filmele 2, 3 etc. acesta este unul dintre motivele pentru care am trecut la twilight. tu ce parere ai de saga amurg?
@Harry Potter si @ LolaKissTheGirl am dezbatut acest subiect la mine pe blog http://profund-antianalfabet.blogspot.com/2010/12/yeah.html nu are rost sa le scriu din nou aici. Plus ca am scris acel articol pe baza unui SONDAJ, de unde a iesit invingator Twilight.
Mr Harry Potter sa stii ca am citit volumele HP pana la Ordinul Pheonix inclusiv. "Ineptiile" de care zici tu sunt rezultatele sondajului. Daca esti fan HP nu inseamna ca trebuie sa insulti alti fani doar pentru ca nu sunt de acord cu tine. "Storyline-ul" nu e asa greu de inteles la niciuna dintre serii, daca ai un cap pe umeri.Sunt tare curioasa sa stiu cati ani ai. In primul rand, Amurg este un lovestory, iar Harry Potter sunt aventurile unui vrajitor. Sa-mi spui tu mie ca ai inteles un personaj complex precum Bella, sau Edward, si apoi mai vorbim. Eu am citit, am ales, mi-am exprimat parerea. Check out raspunsul la commul tau de pe blog si o sa vezi.Numai bine!
@HP amice, esti patetic. Tu ai citit macar toate cartile Twilight? uite, n-are rost sa facem o ciorba din intrebarea lui shery. daca vrei sa ne certam, pardon sa discutam in contradictoriu hai sa gasim o alta cale. atunci o sa-ti raspund la tot si sa stii ca pretind acelasi "open-mind" si de la tine.
Mie mi-a placut, doar ca nu inteleg de ce l-au taiat in doua. as fi preferat sa platesc dublu si sa stau 4-5 ore acolo sa il vad pe tot. cand au ajuns la partea mai interesanta, s-a terminat.
P. S. Same nickname, huh?
anonim_4396 întreabă: