Chatroom (2010)
THE CRAFT (1996)
THE FINAL (2010)
RING OF CURSE (2011)
Unfriended (2014)
Satsujin Douga Site 2 (2010)
uwantme2killhim? (2013)
Halloween and Halloween II by Rob Zombie.
Michael Myers este un copil de 10 ani care are probleme in familie si la scoala iar in acelasi timp are obsesii ciudate legate de omorarea animalelor.
De Halloween dupa ce este atacat de colegii lui de scoala in baie, il omoara pe unul dintre ei intr-o padure.
Este cu suburbii americane, este dus la un spital pentru psihopati in care sta inchis 15 ani, apoi evadeaza si se duce dupa sora lui pentru a o omora.
Vezi are scene de violenta extrema si scene de sex.
Îți plac filmele horror?
Nu prea sunt bune îți umple mintea cu diferite secvențe nașpa.
Dar dacă vrei să te uiți uite unul devil house este bun gen tăieri de brațe, rupturi de cap, ritualuri satanice, zâmbete demonice, șoapte de posedare, tot ce vrei. Dacă te uiți noaptea ai toate șansele să visezi frumos sper că nu încerci.
Eu peste 200. zi de zi ma uit la cate 2 filme horror.Filmele horror cele mai de calitate sunt alea din 2010, 2011. Cele facute in 2016, 2017 sunt cele mai slabe.
Încercă John Doe :vigilente
Nu este de groază este bazat pe fapte reale nu SF este de nota 10.
S-au Black Mass cu Johny Deep asta este și mai belea stil mafiot.
Astea sunt cele mai tari cât mai aproape de realitate.
Mystic River 2003 nota 9 dramă.
The equalizer 2014 nota 8.5
Road to perdition 2002 nota 8.2
Sunt cele mai bune pe care le știu.
atât de bune că le văd de foarte multe ori
Vizionare plăcută!
Eu am incercat sa ma uit la filme mult mai horror decat devil house noaptea singura, cu lumina stinsa, sperand ca o sa am senzatii tari visand la noapte. Din pacate nu am visat prea mult, dar m-am distrat nitel. Nu toti au cosmaruri dupa ce se uita la filmele horror, pentru altii cosmarurile sunt de fapt visele faine
Stiu senzatia parca s-au tampit de tot si nu mai stiu cum sa faca filme horror
anonim_4396 întreabă: